RankoBg87 6220 Napisano pre 3 sati Drug član, 2850 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 462 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno emotivno, dok se ne doživi ne može se opisati, ona dečica slatka kao šećer, zagrljaji, poljupci... Teško... Promenio pre 3 sati član azlatic 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M_Bane 87 3215 Napisano pre 2 sati Braveheart, 732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Voge SR3,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22413 Napisano pre 40 minuta Integrisan, 9002 postova Prijavi odgovor kao problematičan Deca su deca, lepa i pametna. Ne treba ih žaliti, treba im činiti radost, dati malo ljubavi, truditi se da iznivelisemo los start koji imaju u životu. A, onda i napraviti društvo koje to čini organizovano i efikasno. Ovakve akcije sve to rade odjednom! Tako da, budite radosni što imamo priliku da dajemo. I paketiće i, eto, ono malo trenutne ljubavi. To je, na kraju krajeva, opis posla svakog pravog Deda Mraza! (Naš drug Laki gleda nas odozgo i siguran sam da sad kaze, ne, ne, to sam ipak ja!) 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3952 Napisano pre 37 minuta (promenjeno) Drug član, 1853 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast @Xnikolax i ostalima Klinci su pametnice ,ekstravertni,druželjubivi...tako @RankoBg87NC dobi nadimak "Čupko"(ako se ne varam).. Moram da primetim da ih jako lepo paze tamo, svi su rumeni , veseli,vidi se da je nega odlična. i za kraj samo jako bajkerski ,kako dolikuje ,zeleni čaj! Promenio pre 19 minuta član Džim Džarmuš 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...