Jump to content

Moto Zajednica

Prihvatilište za decu Beograda

Recommended Posts

• Drug član, 1071 postova
  • Motocikl: -

Šta znam, ja godinama nosim slatkiše i voće u prihvatilište za djecu bez roditeljskog staranja u Kulen Vakufu.

Pokušao sam da to uradim anonimno, međutim, decidno su me vratili sa kapije.

Morao sam da ostavim pune podatke, i sad svake godine dobijam čestitke za praznike (upravo ono što sam pokušao da izbjegnem).

Možda ima neki drugi razlog osim političke podobnosti?

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650

Društvo ja sam uzeo oko 15-20 slatkih paketića iz maxija, donacija mojih kolega iz tima, u toku ove nedelje Jos ce se prikupiti tako da svakako treba da se ide 

• Sviđa mi se 6
  • Podržavam 1

• Drug član, 2917 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X

Ja bih savetovao ipak da im se ponovo obrati začetnik teme i proba da im pojasni oko motora...pa ako treba i da se dođe samo sa kombijem a ostali pešaka.

I ako smatram da treba banuti i razbucati govna od tih koji vode priču ne bih voleo da se klinci iscimaju i posle da ne dobiju pakete...realno dobili su sad u subotu ali nije zgoreg još po neki.

Zaposleni u toj ustanovi imaju pravo da pozovu policiju ako se osete ugroženo a obzirom da je glavni vodeći tamo evidentno ćaci govnara verovatno bi bio taj scenario. 

Dakle ili uz dozvolu...kakvu takvu ili menjajte ustanovu. Tiršova, NURDOR, kontakt sa ovim organizacijama za lečenje dece SMS-om pa da se toj deci proslede paketići i td. 

Ili akcija sa nekim od tržnih centara da ustupe deo spoljnog parkinga ili hola gde bi se uvezli motori i napravila podela klincima uz najavu, druženje i td...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Integrisan, 8997 postova

Nema dileme sta je, vise puta sam nosio lično tamo, dodjes na kapiju, ostaviš... Nema slikanja, kerefeka, cemu bi bilo? Znam proces, zato rekoh. 

Ali, generalno, slažem se sa @mick. Ne mora se sada ispravljati svaka kriva Drina pred praznike... Iako, tužan je nivo gde nam je društvo stiglo. Tuuuzno... 

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 156 postova
  • Motocikl: Kawasaki z1000sx

Ipak je pao dogovor sa Prihvatilištem i sada samo treba da dogovorimo tačno vreme. Obaveštavam o detaljima...

• Sviđa mi se 5

• Svrati ponekad, 156 postova
  • Motocikl: Kawasaki z1000sx

Dogovor je da 21.12 u 12h budemo u prihvatilištu. Predlog da je okupljanje počne na parkingu Lidla na vrhu Ustaničke i onda oko 10 do 12 krenemo ka prihvatilištu.

Ostalo je samo da organizujem prikupljanje donacija (ono sto nisu paketici koji idu direktno deci), a to ćemo uraditi tako što cemo imati kombi koji ce koji dan ranije biti na nekoj lokaciji gde svi mozemo doneti stvari. Oni koji imaju koji paketic vise nego sto im.moze statu na motor, mogu ostaviti u kombiju pa preuzetu u nedelju ispred prihvatilista.

Javljam sto pre za detalje oko logistike i svakako ostavljam i broj da me kontaktirate ako sam nesto propustio ili sta god.

064 237 9989

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 2829 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Ja cu dva, slaktisi i hemija, nesto sam verc uzeo, okacim kofere pa cu ubacim u njih a ako slucajno spremim sve do cetvrtka, budem u Beu popodne pa mogu ostavim ako bude kombi tu negde.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja