srbac 2833 Napisano pre 8 sati Andragog, 5412 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ponovo gledao Sprint. Kako Ducati poteze, preskocio je Alex i Apriliu i KTM u sekundi . Ima sigurno neki nevidljivi turbo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5800 Napisano pre 5 sati Integrisan, 13721 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Spasiše se Morbidelija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5800 Napisano pre 5 sati Integrisan, 13721 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, srbac said: Sad sam ponovo gledao Sprint. Kako Ducati poteze, preskocio je Alex i Apriliu i KTM u sekundi . Ima sigurno neki nevidljivi turbo Izlazak iz zadnje krivine po cenu gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4867 Napisano pre 4 sati Svrati cesto, 3897 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1358 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 5729 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Bez, nije im dao ni tračak nade od početka do kraja. Alex, kao i u šampionatu, moraće da se zadovolji sa drugim mjesto, a pitanje da je bio još koji krug, da li bi ga reskočio Acosta, kasno je opet potpalio motore. Acosta u jednom momentu malo potonuo, reko' neće valjda opet, ali srećom nije, još jedan podijum. Kurta se trgao koliko je mogao, ali klavijatura nije mogla više. Peko, fijuuuu, ode u šljunak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3649 Napisano pre 2 sati Pobjednik motogp kladionice 4X, 5849 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam posle jutrošnjeg zagrijavanja vidio raspoloženje kod Beza, reko ovaj će ih pomesti danas... kad je ljetos riviola rekao vidjećete, iznenadiće vas aprilia, mislio sam to govori radi slučajnog šampiona koji se tad nećkao... banjaja sad već po licu ne djeluje nimalo dobro.. jbg kad se precjenis i jos te podrze pa kad dodje istina budeš u qrcu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4867 Napisano pre 2 sati Svrati cesto, 3897 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Banjaja samo 3 boda vise od Akoste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3649 Napisano pre 2 sati Pobjednik motogp kladionice 4X, 5849 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nego kao se ovo na avataru mijenja "Pobjednik motogp kladionice 4X " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3531 Napisano pre 1 sat Drug član, 1488 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...