Motorcyclist 23945 Napisano Subota u 09:09 Integrisan, 7746 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 18.602 Aufrufe · 190 Reaktionen | First order taken within 3 hrs |... WWW.FACEBOOK.COM First order taken within 3 hrs Ova bela je skroz ok a 400e jeftinija. Malo glupo sto su poceli i to raditi ali za 400e se vrv moze uzeti komforno sediste koje je opciono i mozda slajderi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23945 Napisano Subota u 19:26 Integrisan, 7746 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me test sa Versysom, Tracerom 7, pogotovo Tracerom koji je 2000-2500e skuplji motor. Inace USD vile bi jos vise ulepsale motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9545 Napisano Subota u 19:41 Ne silazi, 3852 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ... Sve u redu.. Poštujem. Verujem da radi. Ali kad vidim tu zadnju i prednju vilu drugom kvartalu 21. Veka.. Za 8000e.. Ne znam. Versys 650 je pre 20 godina ima podesivo vešanje, kad je izmislio ovu klasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4405 Napisano Subota u 19:56 Malinar u pokusaju, 1884 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, mi bismo da bude večit, pouzdan, sa top komponentama i da košta kao kinez. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23945 Napisano Subota u 20:04 Integrisan, 7746 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ova vila je jos i ok, malo su je uradili, nije bas greda kao sto je bila na Banditu ili FZ6 S1 Koliko sam razumeo napred nema preload? Nazad ima preload u 7 pozicija. Kocnice 4 klipa, diskovi 290mm. Poredim sa svojim GSR, koji napred ima 2mm deblje stapove, preload, nazad ima u 7 pozicija preload i rebound kao i 320mm diskove. E sada to ne mora da znaci da su te starije komponente bolje od ovih ali mozda se neko razume pa moze vise reci? Dobro je sto ima slipper clutch, jer nisam bas opusten pri agresivnom saltanju dvoklipasa kao sto sam na ovom redaku :). GPZ je imao motorno kocenje do jaja, cesto kocnicu nisam ni koristio ali sam se jednom zajebao pa blokirao zadnji. Ovde znaci nema te brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2242 Napisano juče u 13:10 Drug član, 937 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan 2800e je tracer 7 skuplji,za taj novac lepo može da se kupi ,kofer,sedište, unapredi vešanje i da ostane kusura lepog.Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12123 Napisano juče u 14:06 Hronični Motociklopata, 7919 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram šta se svi lože na to vešanje, nagledali se klipova na Ju Tjube-tu pa im sad ništa ne valja, motor je fabrički podešen kako treba, to samo treba voziti po sistemu "Na'rani svinje i ne diraj ništa". Ja sam gomilu motora imao, cepao ih na stazi, putovao s njima, i nikad nisam razmišljao o vešanju, a sve su to bili obični motori, starudije, ništa specijalno premium skupo ovo ono... bitno je da je vešanje ispravno, a ono igranje s podešavanjima se uvek završi sa fabričkim set up-om, i to realno zadovoljava potrebe 99% korisnika i njihovu veštinu vožnje. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2242 Napisano juče u 14:47 Drug član, 937 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Kažem samo,ja dirao ništa nebi.neko koferče i gasSent from my RMX2202 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23945 Napisano juče u 14:57 Integrisan, 7746 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, idanijel said: 2800e je tracer 7 skuplji,za taj novac lepo može da se kupi ,kofer,sedište, unapredi vešanje i da ostane kusura lepog. Sent from my RMX2202 using Tapatalk Da, poprilicno je skuplji iako su po performansama, pouzdanosti masine, gabaritima jako slicni motori. Valjda ide na malo vise elektronike, ako je uopste Tracer ima vise? I eto malo naprednija suspenzija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16902 Napisano juče u 15:44 Drug član, 1957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Motorcyclist je napisao: Ova vila je jos i ok, malo su je uradili, nije bas greda kao sto je bila na Banditu ili FZ6 S1 Koliko sam razumeo napred nema preload? Nazad ima preload u 7 pozicija. "Greda" na Banditu ima preload u 7 pozicija i rebound u 4... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23945 Napisano juče u 15:59 Integrisan, 7746 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, bajker71 said: "Greda" na Banditu ima preload u 7 pozicija i rebound u 4... E jebiga, nisam mislio na amortizer nego na zadnju viljusku jer je tako kod nas zovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9545 Napisano juče u 16:55 Ne silazi, 3852 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Disko Nindža said: Ne kapiram šta se svi lože na to vešanje, nagledali se klipova na Ju Tjube-tu pa im sad ništa ne valja, motor je fabrički podešen kako treba, to samo treba voziti po sistemu "Na'rani svinje i ne diraj ništa". Ja sam gomilu motora imao, cepao ih na stazi, putovao s njima, i nikad nisam razmišljao o vešanju, a sve su to bili obični motori, starudije, ništa specijalno premium skupo ovo ono... bitno je da je vešanje ispravno, a ono igranje s podešavanjima se uvek završi sa fabričkim set up-om, i to realno zadovoljava potrebe 99% korisnika i njihovu veštinu vožnje. ...dal ima 50 ili 60 ili 80 ks nema toliko razlike, ali vešanje i ciklistika SU suština motora. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1135 Napisano juče u 17:18 MK SO Zandarmerije, 816 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan zavisi ko je sta vozio pre nego sto proba. ja kad probah stroma novog prosle godine utisak je bio vau al koci vau al se vozi . a nekome ne. moje vau nije i necije vau. i nije to bilo odusevljenje novim motorom. jos uvek mi je vau. a nekome nikada nece biti. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23945 Napisano juče u 17:27 Integrisan, 7746 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Kao meni kocnice na vfr posle gpz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12123 Napisano juče u 17:30 Hronični Motociklopata, 7919 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan 'bem li ga, ja kanda nisam preterano prefinjen/zahtevan vozač, mada, nedavno sam provozao drugarov S1000XR, tu se bome oseti razlika, motor se bukvalno kao bicikla vozi naspram mog FZS600, onda sam shvatio kakvu ciglu vozim, ali jbg XR je 10x klasa iznad i košta poprilično, i zato i treba (mora) da bude top motor, ali kad je u pitanju budžetski model kao što je SV7 GX, tu nemožemo očekivati bog zna kakve komponente za tu cenu, ali tvrdim da je on i takav kakav je odličan motor, radiće posao, podseća me na moj bivši FZ6 Fazer S1, ništa specijalno opremljen motor, ali je uštelovana/upucana sprava do jaja, vozi se brutalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1771 Napisano juče u 17:48 Drug član, 2135 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je ciklistika odlična. To niko ne moze da zna dok ga ne provoza. Još jedna stvar za vesanje- i da ima podešavanja mozda bi neko podesio bas ovako kakvo je sada. Znaci vesanje je podešeno recimo za nekog od 85kg i pun zadnji kofer. Znaci nekome ce i ovakvo da bude odlicno. Problem je sto mnogima nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9545 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Ne silazi, 3852 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...ja jesam više nego malo subjektivan... Ali sve što ću reći je: Ovako je izgledao kawasaki versys 650 2007. godine, koji je izmislio ovu klasu. Ko ume da gleda vidi. Ko ga proba razume o čemu pričam. 20 godina. Edit: Suzuki 2026 Ne pričam o dizajnu, estetici. Već ramu, konstrukciji i konceptu. Promenio pre 6 sati član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1135 Napisano pre 6 sati MK SO Zandarmerije, 816 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan kava je zamisljena i pravljena da bude takva a 7gx je sv650 facelift... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12123 Napisano pre 5 sati Hronični Motociklopata, 7919 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Što jes jes, što se tiče vešanja Versys je daleko bolje opremljen, nema gredu pozadi, a napred USD, a današnji Suzuki, da se postidi, jedino što mu ide u prilog su 4-klipne kočnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17197 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Integrisan, 8598 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije Versys izmislio klasu. Taj koncept datira još iz 1991, mada je Verys bio čini mi se prvi u toj kubikaži zajedno sa Multistradom 620. U suštini, SV7 je modernizovan SV650, ljudi i dalje vole i traže taj agregat. Čini mi se da je GSX8T ipak naslednik SV-a i onako, baš kako treba da bude. Do sada za GSX8 ima samo reči hvale. Verovatno Sloba zna bolje kako je to Suzuki pozicinirao ali meni tako deluje. Promenio pre 5 sati član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2538 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 1716 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Disko Nindža je napisao: Što jes jes, što se tiče vešanja Versys je daleko bolje opremljen, nema gredu pozadi, a napred USD, a današnji Suzuki, da se postidi, jedino što mu ide u prilog su 4-klipne kočnice I ima dvocilndricni redni agregat koji se čuje kao da ima 125cc i vibrira dok plombe ne poispadaju V twin apsolutni pobednik u svakom segmentu, a pogotovo zvuku i ugladjenosti. Sad bi za 8000eur da ima i v twin ali da ima i USD vile ali da ima i lepšu viljušku ali da je i made in Japan i da traje 200.000km. e jbg... Ne branim Suzuki, mogli su makar da metnu USD vile i dignu cenu za toliko... Cena je dobra i prodavace se odlično. Poznate komponente, made in Japan, jednostavno nema greške. Promenio pre 5 sati član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16902 Napisano pre 4 sati Drug član, 1957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan A šta fali standardnim prednjim vilama koje nisu USD, da li one ne mogu da budu dobre? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17197 Napisano pre 4 sati Integrisan, 8598 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan USD je samo forma. Ima mane i prednosti. Fora je u hidraulici unutra. Obično se klasična vila povezuje sa nečim zastarelim što ponekad jeste a ponekad nije tačno. Klasična viljuška sa najprostijim sistemom ogibljenjem ima klip koji gura ulje kroz jedan otvor. To radi dobro dok točak ne udari i sabije se velikom brzinom. Ulje ne može da prođe dovoljno kroz otvor da uspori kretanje točka i dobiješ hidro udar. Eto to je mana. Sa drugačijom hidraulikom to se rešava. Tako da u običnoj viljušsci možeš da napakuješ tako dobre stvari koje neke USD vile nemaju. Hoću reci USD ne znači automatski da je bolje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12123 Napisano pre 4 sati Hronični Motociklopata, 7919 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan U prevodu, bolje doobar teleskop, nego neka najgora USD viljuška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9545 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3852 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Rider000 said: I ima dvocilndricni redni agregat koji se čuje kao da ima 125cc i vibrira dok plombe ne poispadaju V twin apsolutni pobednik u svakom segmentu, a pogotovo zvuku i ugladjenosti. ...pa nije u svakom segmentu. SV ima bolji zvuk i vibracije su manje bzz (ne znam kakav je nov versys, moj je bio 2011, kad probam moći ću da kažem). Ali u svemu ostalom, versysov agregat je daleko bolji. Menjač, kako prima gas, snage u svim obrtajima, imaš utisak da je mnogo jači od stroma. Uvek kažem, mani te cifre. Idite probajte, vozite. ...al zvuk versysa.. Jezoš Marija.. Užas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...