Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki SV7 GX

Recommended Posts

• MK SO Zandarmerije, 809 postova
  • Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

citat ,odnosi se na hrvatsku :         Nakon mjeseci neizvjesnosti Suzuki je konačno objavio cijenu za dugo očekivani SV-7GX a ona u Hrvatskoj iznosi 8.390 eura za bijelu boju, te 8.690 eura za ostale 3 kombinacije boja  

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 7604 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

Ok izgled ali deluje jeftino, bar meni. Ne sumnjam u kvalitet ali ova suspenzija u 2026... bez podesavanja?

Klotara, bez dodatne opreme itd...

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 5282 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4

Imajte na umu da je EU ukinula carinu za motocikle iz Japana, tako da pretpostavljam da će u EU biti niže cene nego u Srbiji.

• Integrisan, 7604 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

Kada bih morao birati izmedju ovoga i 800MT za iste novce, tesko da bih izabrao ovaj suzuki, jos klot...

E sada kada bih morao na kraj sveta sa jednim od njih, znam koji bih izabrao. 

Samo sam skontao da motor mora biti zabavan a ne samo pouzdan. Mozda me skoro dve decenije voznje japanaca i bez problema sa motorima razmazilo pa ne cenim toliko pouzdanost posto me nikad nije ostavio na putu :).

• Drug član, 575 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Pre 4 sati, Motorcyclist je napisao:

Kada bih morao birati izmedju ovoga i 800MT za iste novce, tesko da bih izabrao ovaj suzuki, jos klot...

E sada kada bih morao na kraj sveta sa jednim od njih, znam koji bih izabrao. 

Samo sam skontao da motor mora biti zabavan a ne samo pouzdan. Mozda me skoro dve decenije voznje japanaca i bez problema sa motorima razmazilo pa ne cenim toliko pouzdanost posto me nikad nije ostavio na putu :).

Drz se ti pouzdanosti,da ne pocnes da cenis nesto kada ga izgubis...sto obicno biva🤣🤣🤣

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1
  • Haha 1

• MK SO Zandarmerije, 809 postova
  • Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

na mnogo mesta ga nazivaju zamenom za stroma,lepsim stromom,ne znam zasto kada je ovo sv 650 sport turing.sediste je dosta nisko bice zgodan za nize ljude

• Malinar u pokusaju, 1867 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050
Pre 23 sati, Motorcyclist je napisao:

Pre par godina, u jednom Kragujevačkom naselju, zateknem čoveka kako gura uz ulicu motocikl tadašnje vrednosti 13 000 evra. Ja sam 10 godina vozio motor koji je vredeo oko ili ispod 2000 evra i to mi se nikada nije desilo. 

Par dana kasnije, vidim kako drugi lik zaleće motocikl istog brenda (drugi model, ovaj je vredeo oko 8 000 evra (u oba slučaja je ktm u pitanju) niz ulicu da upali na gurku. Nije uspeo, ja prilazim da pomognem i pitam da li je akumulator krepao, ma jok anlaser. Tad sam rekao a Boga mi, neće taj brend u garažu nikada.

Pouzdanost je meni kod motora najbitnija stavka, kad mi motor ne radi kako treba i ima gremline, psihički nisam dobro, A to zanimljiv i ostalo, tvrdim odgovorno da 90% motociklista ne ume da iskoristi 50% onoga što bilo koji motor preko 600 kubika može da pruži. Pa za taj bandit 600 koji sam imao pričaju kako je dosadan, ovakav, onakav, a ja godinama bez problema pratio hiljadarke na njemu, jeste da sam morao dušu da mu vadim, ali eno ga, kotrlja kod novog kupca i dan danas, ko zna koji kilometar po redu.

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Podržavam 7

• Ne silazi, 3784 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb
19 minutes ago, milomir22 said:

Pre par godina, u jednom Kragujevačkom naselju, zateknem čoveka kako gura uz ulicu motocikl tadašnje vrednosti 13 000 evra. Ja sam 10 godina vozio motor koji je vredeo oko ili ispod 2000 evra i to mi se nikada nije desilo. 

Par dana kasnije, vidim kako drugi lik zaleće motocikl istog brenda (drugi model, ovaj je vredeo oko 8 000 evra (u oba slučaja je ktm u pitanju) niz ulicu da upali na gurku. Nije uspeo, ja prilazim da pomognem i pitam da li je akumulator krepao, ma jok anlaser. Tad sam rekao a Boga mi, neće taj brend u garažu nikada.

Pouzdanost je meni kod motora najbitnija stavka, kad mi motor ne radi kako treba i ima gremline, psihički nisam dobro, A to zanimljiv i ostalo, tvrdim odgovorno da 90% motociklista ne ume da iskoristi 50% onoga što bilo koji motor preko 600 kubika može da pruži. Pa za taj bandit 600 koji sam imao pričaju kako je dosadan, ovakav, onakav, a ja godinama bez problema pratio hiljadarke na njemu, jeste da sam morao dušu da mu vadim, ali eno ga, kotrlja kod novog kupca i dan danas, ko zna koji kilometar po redu.

..a realno, niko od nas nije isti, i svako vozi motor iz različitih pobuda.. 

Nekome je bitno kako izgleda, slika o njemu, imidž, nekome je adrenalin, nekome alat da ode što dalje itd.. Hvala Bogu pa za svakog postoji pravi. Dokle god su svi srećni - pa to je to. 🙏 👍 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Hronični Motociklopata, 7879 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom

Imao sam scenu sa kupcima motora, dođu dvojica, gledaju,pitaju i kako to već ide...i kupac seda na motor i kaže drugaru da ga slika da ovaj vidi kako mu stoji motor, kao u butiku da kupuje košulju.... ja izneverovo :lol:

• Drug član, 575 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Mislim da i to slikanje nije nista neobicno. Covek kupuje motor da sebi ispuni san,zelju,ili neku drugu lepost... Aljudi vole uspomenu kada su takve stvari u pitanju...Eto mozda kupi motor pa ce imati sliku kad je prvi put seo na isti...

Zavisi sa koje platforme posmatras...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja