Tumbe 4994 Napisano Nedelja u 16:40 Drug član, 495 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Tradicionalna vožnja, nedelja 9.11. Skup 10h, parking DIS-a, na skretanju sa Ibarske magistrale za Lazarevac. Ukoliko vremenska prognoza bude jako loša, onda ćemo zajedno odlučiti šta nam je za činiti. Pošto je ova vožnja uvek bila 2. vikend, novembar mesec, i ove godine će biti tako. Zbog jučerašnjeg dana žalosti, dogovor je bio da objavimo vožnju posle toga. Kontaktirao sam i našeg druga koji je svojevremeno pokrenuo ovu tradicionalnu vožnju. @lalajko je javio da je prezauzet sa obavezama i da se organizujemo u skladu sa mogućnostima. Izvolite... 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9534 Napisano Nedelja u 17:46 BJB Maxi Scooter Club, 6562 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako baš ne bude neki krš od vremena i ne uleti neki teren, eto me/nas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 12076 Napisano Nedelja u 19:29 BJB Maxi Scooter Club, 4493 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Takođe eto i mene ako ne bude neko kriminalno vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8122 Napisano Nedelja u 20:44 Drug član, 3093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos cekam tu voznju pa polako da se pakujemo za zimski san.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2627 Napisano Nedelja u 21:54 BJB Maxi Scooter Club, 932 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme je za vikend, vidimo se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 8023 Napisano juče u 10:45 MotoDJIR.com, 1473 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da je akcija opstala i dalje traje. Potrudiću se da dođem i učestvujem u istoj. I naravno. Do vrha!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5779 Napisano juče u 11:29 Drug član, 1226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Malo je reći da sam razočaran, jer sam ovu akciju držao u podscesti već jedno mesec i po dana i računao da ću da idem i onda juče povredim skočni zglob i sad shvatim da ni ovo neće biti godina da vam se pridružim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6484 Napisano juče u 12:04 Nemanja Stojanović, 1778 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Do vrha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4994 Napisano juče u 20:09 Drug član, 495 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Mišo, da se pridružiš možeš, samo se ne možeš penjati... Ako si za druženje, vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1099 Napisano pre 13 sati BJB Maxi Scooter Club, 2239 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Видимо се 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 594 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9534 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 6562 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @deda54 ponesi tenisice i helanke, penjemo se do vrha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8103 Napisano pre 3 sati Drug član, 2718 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aj čisto onako, potencijalno ... Kad vam je plan da stignete na odredište ? I koliko akcija tj penjanje obično traje, kad krećete nazad? Beše svraćate kod nekih ljudi tu u blizini na piće o to ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8122 Napisano pre 2 sati Drug član, 3093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne bi trebali vise uznemiravati te ljude jer su vec stariji i zdravlje ih ne sluzi kao prije. Gore pod Ostrvicom mi se cini da su bile klupice, pa da ponesemo nesto svako za sebe da se ugosti.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...