jazznrolla 7 Napisano Subota u 00:16 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: NS, BG, NI Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ljudi. Tranzicija u porodičnog čoveka me je navela da prodam svoj Hornet pre 3-4 godine, a sad bih se vratio na motor, i uvezao sebi neki od sledećih. Dopao mi se primarno Kawasaki Zephyr 550. Meni najlepši standard bajk, 4 cilindra, ne mnogo teži od Horneta (što mi je kao vozaču pero-lake kategorije bitno). Ipak, to je duplo manje konja od Horneta, 50 spram 100, a registracija košta isto. A možda je za moj nezahtevni stil vožnje 50 konja dovoljno, i tu nastupa dilema. Da li umesto Zefira, možda, uzeti malo teži ali popularniji (i za održavanje verovatno prijemčiviji) Kawasaki ER-5 koji isto ima 50ks a registracija je u kategoriji do 500 kubika, ili pak Suzuki Bandit 400 koji ima i kog "konja" više sa svojih 4 cilindra (što lično preferiram), registraciju kao ER-5, mada izgleda manje klasično od prva dva, i kažu da je za malo žustriju vožnju pre nego za moj plan da se vozam lagano po lokalu, po Fruškoj gori pokojim vikendom, i da spičim po autoputu kad zatreba. Voleo bih da čujem šta biste vi na mom mestu izabrali. Pozdrav, Nikola Promenio Subota u 00:19 član jazznrolla 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 282 Napisano Subota u 13:31 Zainteresovan, 443 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan ER 5 definitivno- komercijala, delovi, odrzavanje. Bandit 400 redak model u odnosu na er 5, zephir stariji i isto tako. Mozes da ubacis i CB 500 hondu, posle horneta bi ti sigurno legla...Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 322 Napisano Subota u 18:42 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ER 5 je za par kg lakši od Zephyr-a 550. Ja sam imao istu trilemu i kupio sam ER 5 jer je jeftiniji za održavanje i mnogo je lakše naći delove. Jedino što mi fali zvuk 4 cilindra sve ostalo mi je super na tom motociklu. Bandit 400 je najlakši tu i vrv najagresivniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13577 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 3070 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Od nabrojanih imao sam ER 5 i bio prezadovoljan sa njim. Lagan kao bicikla, siguran, prost za održavanje. Pravio sam i po 700 km u danu, opušteno... Moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 888 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 398 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Er5 bi bio moj izbor u ovoj grupi...ali bih i pridodao cb500. Bandit 400 bih odbacio kao opciju...mislim da imaju problem sa odrzavanjem...redak moror. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 366 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Svi nabrojani su poprilicno matori, tako da treba uzeti u obzir i stanje motora. Moje misljenje je da ako je neko pazio i odrzavao bilo koji od nabrojanih, navozaces se uz odrzavanje. Ako mu je neko dusu izvadio, pa ti si ozbiljno nadrljao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1994 Napisano pre 5 sati Drug član, 2953 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi tu ubacio rva od Bandita 600 mislim da je to isti budžet ,a mnogo više motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jazznrolla 7 Napisano pre 1 sat U prolazu, 10 postova Lokacija: NS, BG, NI Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, drazenye said: Svi nabrojani su poprilicno matori, tako da treba uzeti u obzir i stanje motora. Moje misljenje je da ako je neko pazio i odrzavao bilo koji od nabrojanih, navozaces se uz odrzavanje. Ako mu je neko dusu izvadio, pa ti si ozbiljno nadrljao. Pretpostavljam da je, ako je imao vise od 3,4 vlasnika a presao sveukupno 30000 km za trideset godina, zapravo ležao zbog neke boljke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...