mandrak_ 113 Napisano pre 12 sati U prolazu, 88 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Video, pipnuo, seo - nisam ocekivao puno ali sam se ipak razocarao, kao neki rojal enfild od pre 5 godina, jako sramotan kvalitet za izvikane japance - harakiri odma sutra na stolu da vidim! Da se razumemo, motor nije los ali ne vredi ni jedan evro cent preko 5K evra. Plastike u klasi sa cefom a metalurgija i dizajn u klasi sa enfildom, mehanicki dizajn star 40 godina. Lepo stoji izmedju nogu ali ergonomija sedenja je bas kao na nekom kruzeru sa middle pegovima, uopste nije offroad ready a po mom misljenju nije ni ADV ready. Taj prednnji kraj bas deluje nekvalitetno, kao neka jeftina kineska igracka na buvljaku Trebali su bar da izloze onaj beli sa zelenim ramom da malo zamazu oci posmatracima za bolji utisak. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22922 Napisano pre 12 sati Integrisan, 7322 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da su tek stavili onaj crni najjeftiniji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15801 Napisano pre 11 sati Drug član, 1906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, mandrak_ je napisao: Lepo stoji izmedju nogu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1772 Napisano pre 10 sati Drug član, 945 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Motor ipak treba provozati malo ozbiljnije za zakljucak, najbitnije kako se vozi. BMW ovako na papiru i slikama deluje najbolje od tih 450ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 113 Napisano pre 8 sati (promenjeno) U prolazu, 88 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blackened je napisao: Motor ipak treba provozati malo ozbiljnije za zakljucak, najbitnije kako se vozi. BMW ovako na papiru i slikama deluje najbolje od tih 450ccm. Potpuno se slazem, izneo sam preliminarni zakljucak u dve prosto prosirene recenice sa minimalnom dozom sarkazma. Vozio sam taj "novi" 500 agregat od kave i definitivno mi se ne svidja kako radi i kako zvuci ali sto se tice performansi i kvaliteta nije los. Kale je novo pakovanje tog agregata ali mislim da mu u mojem slucaju nova ambalaza nece pomoci. Svakako, kome se motor svidja i misli da vredi te novce, test voznja pa ruka u novcanik. Ja sam na zalost (ali mozda je to i dobra stvar) izgubio zelju od daljeg razmatranja ovog modela. Sad me malo kopka indijski GS ali opet, TVS motor sa bemveovim logom i cenom mi ne izgledaju bas privlacno, mada verujem da su indijci bolje sklepali geesa od gore predstavljenih japanaca 1/1. Promenio pre 8 sati član mandrak_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 113 Napisano pre 8 sati U prolazu, 88 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao: Sta da su tek stavili onaj crni najjeftiniji... Nema velike razlike izmedju osnovnog i SE modela osim cene. Jedino taj TFT ali meni se iskreno vise svidja lepo odradjena digitalna tabla na svakom motoru. Na emtejcu sam vec gledao kako moze da se instalira linux Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 155 Napisano pre 6 sati U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Gile je napisao: E jbg. U odnosu na CF? Sad da mi ponude za iste pare CF450MT i KLE izabrao bi CF. Ali mislim da je Morini 450 (isti CF450 motor, samo bolja mapa) bolji izbor od MT jer je nekako bolje sklopljen, lepši. KLE deluje nekako sirovo, nezavršeno, kao da su prekinuli projekat na pola. Sve su ovo moja subjektivna zapažanja i totalno nisu merodavna da se iko po njima vodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...