Jump to content

Moto Zajednica

NEW Kawasaki KLE 500

Recommended Posts

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT

Video, pipnuo, seo - nisam ocekivao puno ali sam se ipak razocarao, kao neki rojal enfild od pre 5 godina, jako sramotan kvalitet za izvikane japance - harakiri odma sutra na stolu da vidim! 🫠

Da se razumemo, motor nije los ali ne vredi ni jedan evro cent preko 5K evra. Plastike u klasi sa cefom a metalurgija i dizajn u klasi sa enfildom, mehanicki dizajn star 40 godina. Lepo stoji izmedju nogu ali ergonomija sedenja je bas kao na nekom kruzeru sa middle pegovima, uopste nije offroad ready a po mom misljenju nije ni ADV ready. Taj prednnji kraj bas deluje nekvalitetno, kao neka jeftina kineska igracka na buvljaku 🤕 Trebali su bar da izloze onaj beli sa zelenim ramom da malo zamazu oci posmatracima za bolji utisak.

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 945 postova
  • Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V)

Motor ipak treba provozati malo ozbiljnije za zakljucak, najbitnije kako se vozi. BMW ovako na papiru i slikama deluje najbolje od tih 450ccm.

• U prolazu, 88 postova
Pre 1 sat, Blackened je napisao:

Motor ipak treba provozati malo ozbiljnije za zakljucak, najbitnije kako se vozi. BMW ovako na papiru i slikama deluje najbolje od tih 450ccm.

Potpuno se slazem, izneo sam preliminarni zakljucak u dve prosto prosirene recenice sa minimalnom dozom sarkazma. Vozio sam taj "novi" 500 agregat od kave i definitivno mi se ne svidja kako radi i kako zvuci ali sto se tice performansi i kvaliteta nije los. Kale je novo pakovanje tog agregata ali mislim da mu u mojem slucaju nova ambalaza nece pomoci. Svakako, kome se motor svidja i misli da vredi te novce, test voznja pa ruka u novcanik. Ja sam na zalost (ali mozda je to i dobra stvar) izgubio zelju od daljeg razmatranja ovog modela. Sad me malo kopka indijski GS ali opet, TVS motor sa bemveovim logom i cenom mi ne izgledaju bas privlacno, mada verujem da su indijci bolje sklepali geesa od gore predstavljenih japanaca 1/1.

Promenio član mandrak_
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 88 postova
Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao:

Sta da su tek stavili onaj crni najjeftiniji...

Nema velike razlike izmedju osnovnog i SE modela osim cene. Jedino taj TFT ali meni se iskreno vise svidja lepo odradjena digitalna tabla na svakom motoru. Na emtejcu sam vec gledao kako moze da se instalira linux 😅

• U prolazu, 92 postova
  • Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX
Pre 7 sati, Gile je napisao:

E jbg. U odnosu na CF?

Sad da mi ponude za iste pare CF450MT i KLE izabrao bi CF.

Ali mislim da je Morini 450 (isti CF450 motor, samo bolja mapa) bolji izbor od MT jer je nekako bolje sklopljen, lepši.

KLE deluje nekako sirovo, nezavršeno, kao da su prekinuli projekat na pola. 

Sve su ovo moja subjektivna zapažanja i totalno nisu merodavna da se iko po njima vodi 😀

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja