Jump to content

Moto Zajednica

NEW Kawasaki KLE 500

Recommended Posts

• prisutan, 1310 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Ma dobar je on.. ko nije ozbiljni off roud-er, nego povremeni i ne na zahtjevnim terenima,i bez suvozača,  zašto ne!! Ja znam da bih gledao neki kofer iza, i neke meke torbe sa distancerima, i dosta.. Volio sam filozofiju starog KLE-a, i nadam se da je ovaj naslijedio iste gene, jeftin, lak za održavanje, zabavan za vožnju!! 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 7149 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

I ima ipak lepsi zvuk od starog agregata. :)

S obzirom kako su ostavili Versys 300x nepromenjem godinama, ne verujem da ce ni ovaj model dirati neko vreme osim ako se pojavi neki propust. 

• Drug član, 634 postova
  • Motocikl: Nmax 155
pre 31 minuta, mali_zmaj je napisao:

Ma dobar je on.. ko nije ozbiljni off roud-er, nego povremeni i ne na zahtjevnim terenima,i bez suvozača,  zašto ne!!

Može i sa suvozačem, naravno ko nije preterano zahtevan jer je to već subjektivna stvar, ali imamo primere kolega dugoprugaša sa saputnicama, Saša sa skuterom i Alexanto na CF 450mt. Mada dok pišem možda je pred do imena nego do kubikaže😀

Novi KLE mi deluje udobnije za suvozača od NX500, duži je, veće međuosovinsko rastojanje. 

• prisutan, 1310 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Znaš kako, ja gledam iz svog iskustva sa starim KLE-om,  išao sam ja sa ženom i stvarima, na putovanje, i može naravno.., ali zna malo biti patnja.. I ne vozim ja sad nešto prejak motor, ali opet je malo jači, i to je samo faktor u preticanju, ovako..., na kraj svijeta i sa Kawom, MT 450, itd..

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja