brankoXM 874 Napisano pre 6 sati MK SO Zandarmerije, 709 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Sharky - Alex said: Ako ne kupis stroma u narednih par dana i ova tema ce se zavrsiti kao i mnoge, na jedan od tri nacina: Planirao sam novog stroma 650 ali: 1. Iskrslo mi od drugara 20 godina stari GS 2. Kupio sam skuter, shvatio sam da mi je to dvoljno 3. zidam kucu, trbaju mi pare pa sam odustao od kupovine o ne ... ja tri godine skupljam parice za ovo,nesto kao decacki san . 20 godina staro ne prihvatam ni sisatu plavusu, skuter fazu sam prosao, a kuca mi je duplo veca nego sto mi treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13468 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 3052 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Nole Bg je napisao: Ovo nije Dare, neko mu je hakovao profil. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka E, a da mu je neko ovako "čačnuo" PUG-a, možda bi imao drugačije mišljenje o francuzima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...