drmilan_ 6066 Napisano pre 9 sati Drug član, 2570 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, 3OPAH said: da i meni? zali se imas: Reklamacije - Elektronska naplata putarine ENPAY.RS Podnesite reklamaciju brzo i jednostavno Na ovoj stranici možete preuzeti obrazac za reklamaciju, saznati kako da ga pravilno popunite i pronaći odgovore Reklamacije - Elektronska naplata putarine ENPAY.RS Podnesite reklamaciju brzo i jednostavno Na ovoj stranici možete preuzeti obrazac za reklamaciju, saznati kako da ga pravilno popunite i pronaći odgovore Pisao sam mejl i poslao isti taj skrinsot, odgovorili mi odma da su ispravili grešku. Mislim da je fazon ako prođe prođe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5678 Napisano pre 9 sati Drug član, 2710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bio je jos neko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1509 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Draga braćo i sestre, po točkovima 01. novembar je iza nas. Ali, mislim da traje i da će još da traje. Priznajem, da sam jedan od onih koji su tek sutradan shvatili koliko je VELIK bio taj dan. Grč i našpanovanost da sve bude kako treba, su onemogućili emocijama i razumu da sve sagledaju. Tim redom. Svi (ali baš svi, i ne mislim na bajkere samo) smo doprineli jednom velikom, istorijskom danu. I kako je neko rekao, posle njega, više neće biti isto. I ja mislim tako. Ili želim tako. Po nekoj proceni, u grad je došlo preko 1.200 motora iz drugih gradova, uključujući i grupu koja je organizovana na ovom forumu. Sreo sam vas kad ste prilazili Biggu dok sam vodio grupu redara u jedan sektor. Bilo nas je oko 30-40. Mimoišli smo se a onaj na čelu što je stalno držao dignutu ruku u pozdravu je ovaj što piše ovo ... U lično ime, ali prvenstveno u ime NS ekipe: I ne mogu a da ne dodam: VIDIMO SE I SUTRA, I SVAKOG DRUGOG DANA, DOK NE BUDE PRAVDA ! Promenio pre 4 sati član Vandrokaš 31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8078 Napisano pre 2 sati Drug član, 2712 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Vandrokaš hvala ti puno! Meni lično baš znači ovaj tvoj post. Potrebno nam je više ovakve komunikacije, da gradimo zajedništvo i poverenje između ljudi i grupa - ne da se delimo i prozivamo. Zajedno do pobede! 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...