brera 37 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka grupa od 10h, ja volim da spavam duze 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8450 Napisano pre 16 sati (promenjeno) -, 1865 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Motorcyclist said: STA JE BUS??? Organizacija u kojoj neki clanovi ocekuju prolazno mesto na izbornoj listi Promenio pre 7 sati član ser 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 81 Napisano pre 16 sati (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, mick said: Naravno da se neće dogovoriti i naravno da će ti ''bus bajkeri'' gurati svoju priču jer je očigledno da postoji nešto/neko ko je ubačen kao faktor razdora. Da prestanemo sa polemikom ovi/oni. Prosto i jednostavno ekipa je napravljena sa dobrim povodom ali je zastranila usled lakovernosti i agresije. Tačka...kraj... Novi Sad će se destiti ovako ili onako...realno u celoj priči smo kap u moru, ne vidim razlog za tenzije osim ako neko nije slep kod očiju. Dobro si rekao...desiće se ovako ili onako, mi smo samo jedan od učesnika u celoj priči. I ja ću krenuti sa ljudima sa kojima inače vozim iz kluba. I nije mi primarno ovi ili oni, već idem sa ljudima sa kojima sam ispeglao već dovoljno kolometara, sedeo za istim stolom, jeo malte ne iz istog tanjira. Sve bi ovo bilo drugačije, da su neki ljudi lepo seli za isto sto, pa ako treba da se meri čiji je duži, neka se premere. Ovako ? Bajkerska zajednica je bila jedno do 15/03, a posle tog datuma raskol niko nije rešio. Promenio pre 16 sati član RISTA TRAKTORISTA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4498 Napisano pre 16 sati Drug član, 2859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, brera je napisao: Jel ima neka grupa od 10h, ja volim da spavam duze Tebe molim da se javiš @Tumbe kako bi ti dao rutu pošto si prebrz sa nas ostale smrtnike!!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đape ZM 15 Napisano pre 16 sati U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da imamo na umu da ovo nije "vožnja". Ovde se radi o organizovanoj podršci bajkera studentima. Nije defile. I potrebna je koordinacija sa studentima. Ova akcija BJB da na svojim ruku odredi vreme kretanja bez plana šta da se radi kad se stigne u NS I reakcija BUS je nepotreban i kontraproduktivan razvoj događaja. Nekoliko stotina ljudi u bajkerskoj opremi (štitnici i kacige) predstavlja "faktor" i očekivano je da neko kome ovo ne odgovara seje seme razdora Zato vas molim braćo & sestre - u subotu sa punim srcem i verom u bolje sutra da se nađemo i da krenemo svi zajedno za NS. Nadam se da će se "ekipe" lepo dogovoriti o svemu, jedino je dogovor u interesu svih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 893 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 386 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko još uvek nećka… Promenio pre 16 sati član Sveti Atila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21933 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2761 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, DjordjeMijailovic je napisao: he he, eno mene na 14:54 Velicanstveno iskustvo, daj da nas bude duplo vise u Subotu PUMPAAAJ!!! Promenio pre 15 sati član BokyBoy 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2013 Napisano pre 15 sati Drug član, 575 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Da se suština ove teme ne bi zaboravila, nastavimo spisak, idemo na komemorativni skup, a ne na svadbu da bi se delili na mladinu i mladoženjinu stranu. 1. Severian. 2. Sashac. 3. Skittles. 4. BokyBoy 5. Павловићи 6. Jack Daniels (и момци) 7. Marko05 8. Nikola - Pera 9. Tumbe 10. There is no spoon 11. Best 12. Maza1 13. PaPaja 14. araS 15. feniks i momak i po 16. Bojan_87 17. MatorKonj 18. Promaster 19. MrD 20. Interceptor BP 21. abarth_maniac 22. SvetiAtila 23. DuleTs 24. stelt wasa 25. Matori 26. Moma 27. Dijana i Nikola (.milke.) 28. nebica933 29. max80 (+3 na karte) 30. Mischonni 31. Dulic 32. NIKOLA 1 33. Aleksandar Gal & Aleksandra Gal i za sada (+21),a bice bar jos toliko,nadam se! 34. živke 59(0). Vaske +4 581. Pedja1971 582. Hacky 583. Blackened 584. Pashutin 585. Robi 586. Saša 587. Vucko 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22157 Napisano pre 15 sati Integrisan, 8952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, DjordjeMijailovic je napisao: Mislim na bajkere generalno. Uspeli smo da zasenimo ceo dogadjaj svojim problemima. Ako ovako nastavimo zaboravicemo i sta je cilj. To mozda nama tako izgleda... Realno, bura u čaši vode. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojsa92 32 Napisano pre 14 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ6f Prijavi odgovor kao problematičan Vazda sam imao lošu ocenu iz pisanja sastava, pa ne mogu izneti sve to tako lepo i fino. Umesto toga, naša dela govore. Kad kažem naša, mislim na BUS. Bio fijasko ili ne po broju motora, znajte samo jednu činjenicu. Za ovih 12 meseci, na svakom skupu u Srbiji u organizaciji studenata, bili smo prisutni. Bila to blokada, šetnja ili skup podrške. U svakom trenutku smo imali komunikaciju sa decom da li trebamo, koliko i gde. I to što nismo na motorima bili, ne znači da nismo bili pešaka i u masi. Ali smo tu 12 meseci, 12 meseci na ulici, 12 meseci žrtvovali svoje poslove, svoje porodice da bismo bili uz decu. Mnogi od nas na more nisu otišli jer su znali da je vreme godišnjih odmora i da treba ljudi da fizički stanu i brane tu decu. S pravom mogu da kažem, kao bajker i član moto kluba preko 10 godina, da je BUS mnogo učinio za tu decu, dok su neki samo išli na defile. I možete slobodno da me blokirate, moj stav je jasan. DO ISPUNJENJA ZAHTEVA!! Dotad, vidimo se na ulici, a tek posle toga na drumu. Čisti vam putevi bili. PS. Ovo je lično moj stav i nema nikakve veze sa BUS organizacijom, niti sam ovim komentarom predstavljao grupu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3303 Napisano pre 14 sati 8-bit, 1989 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za kolege koji su dalje - nije sramota doći i autom. Ja sam maltene lokalac, ali ću ipak autom do periferije (verovatno Mišeluk), pa polako peške. Ne zbog bus-a ili bjb-a, već jednostavno mislim da motor ne ide uz masu od stotinak hiljada ljudi. Živi bili, vidimo se u subotu. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12037 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Drug član, 2170 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Nebojsa92 je napisao: S pravom mogu da kažem, kao bajker i član moto kluba preko 10 godina, da je BUS mnogo učinio za tu decu, dok su neki samo išli na defile Odmah da stavimo tačku na ovu retoriku, mnogi odavde idu i dolaze na BUS akcije, nema potrebe da praviš taj razdor, kao da neko ko je na forumu ne učestvuje u borbi studenata i gadi se BUS-a, a sad ako treba da merimo i štopujemo vreme ko je koliko proveo na ulici, možda može i to.. Priča ti je malo bezvezna, kao da sad @sashac treba da drži "patent" na" Nećete ih gaziti", jer je vožnja na koju je on pozvao i organizova bila upravo prva koja je pokrenula masu, pa to niko ne potencira. Ako već nemaš šta da napises u cilju smanjivanja tenzija i nalaženja rešenja, bolje nemoj da pišeš ništa. Promenio pre 14 sati član ProMaster 4 2 1 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12037 Napisano pre 13 sati Drug član, 2170 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Tića Rott Tijana, nema potrebe da budeš zbunjena ili da se čudiš, na kraju dana dana smo svi tu za istu stvar i isti cilj. Samo će to neko da shvati pre, a neko kasnije.. Umesto da svi budemo u fazonu, ajde da vidimo šta je i kako najbolje, da u NS ide ogromna kolona zajedno , iz raznoraznih razloga, mi ovde merimo ko je otišao na more, a ko nije i slične stvari.. P.S. Pozdravi Saleta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks Rossa Corsa 11 Napisano pre 13 sati U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada V4S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, deda54 je napisao: Dobro nam došao opet ćemo u paru Nema nam druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4498 Napisano pre 13 sati Drug član, 2859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam juče naglasio...agresivna retorika je suština likova u toj organizaciji. Momak sa prethodnog posta je uložio energiju da se registruje na forum samo da bi baljezgao i veličao drugare gerilce uz agresivnu retoriku i opet...izostanak reakcije ostalih kolega osim @ProMaster Ne treba nama nikakav neprijatelj spolja...dovoljno smo glupi i ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks Rossa Corsa 11 Napisano pre 13 sati U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada V4S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, DjordjeMijailovic je napisao: Meni je objava nekako nejasna. Posebno ovaj deo "zvanicna i izglasana komunikacija pokreta studenta u blokadi". @yogibear da li se rec "izglasana" odnosi na neko glasanje koje su studenti imali na plenumu? Pitam cisto razjasnjenja radi, iskreno i informativno. Nije provokacija Bez obzira i da jeste na plenumu, da li studenti uopšte znaju za ostale ili im se BUS predstavlja kao advokat svih. Da ima malo transparentnosti pozvali bi sve na sastanak. Došli bi iz BUS i seli zajedno sa svima ostalima. Nisam pudlica da me BUS rasporedjuje gde ću da stojim kad i kuda ću da idem, to treba da bude stvar dogovora. U BUSu ima sjajnih ljudi ne znam zašto svi ćute i prihvataju jednoumlje a bore se protiv istog. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4498 Napisano pre 13 sati Drug član, 2859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Aleks Rossa Corsa je napisao: U BUSu ima sjajnih ljudi ne znam zašto svi ćute i prihvataju jednoumlje a bore se protiv istog. Da li je ovo dovoljno dobar odgovor na tvoje pitanje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4898 Napisano pre 13 sati Drug član, 479 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, mick je napisao: dovoljno smo glupi i ovako Nismo glupi Miki. Jednostavno se izuzimamo iz ovih rasprava. Kontraproduktivne su i nepotrebne. Sada svi želimo samo jedno: DA ŠTO PRE ODE ONAJ. Mnogo ljudi, i sasvim drugačiji pogledi, a pogotovo očekivanja od VREMENA KOJE DOLAZI POSLE ONOG. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4498 Napisano pre 12 sati Drug član, 2859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Tumbe je napisao: DA ŠTO PRE ODE ONAJ. Ma žvalonja ide to je završena priča samo je pitanje koliko će nas orobiti do tad...mene brine tolika količina njegovih podanika koji ostaju nama. Šta sa njima uraditi, gde će oni...a i ovi nesretnici kao onaj gore koji ima istu retoriku kao i ovi u ćacilendu. To je suštinski problem... 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8036 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 2700 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Nebojsa92 said: Vazda sam imao lošu ocenu iz pisanja sastava, pa ne mogu izneti sve to tako lepo i fino. Umesto toga, naša dela govore. Kad kažem naša, mislim na BUS. Bio fijasko ili ne po broju motora, znajte samo jednu činjenicu. Za ovih 12 meseci, na svakom skupu u Srbiji u organizaciji studenata, bili smo prisutni. Bila to blokada, šetnja ili skup podrške. U svakom trenutku smo imali komunikaciju sa decom da li trebamo, koliko i gde. I to što nismo na motorima bili, ne znači da nismo bili pešaka i u masi. Ali smo tu 12 meseci, 12 meseci na ulici, 12 meseci žrtvovali svoje poslove, svoje porodice da bismo bili uz decu. Mnogi od nas na more nisu otišli jer su znali da je vreme godišnjih odmora i da treba ljudi da fizički stanu i brane tu decu. S pravom mogu da kažem, kao bajker i član moto kluba preko 10 godina, da je BUS mnogo učinio za tu decu, dok su neki samo išli na defile. I možete slobodno da me blokirate, moj stav je jasan. DO ISPUNJENJA ZAHTEVA!! Dotad, vidimo se na ulici, a tek posle toga na drumu. Čisti vam putevi bili. PS. Ovo je lično moj stav i nema nikakve veze sa BUS organizacijom, niti sam ovim komentarom predstavljao grupu. Ćao Nebojša. Na ovom forumu se poštuje sloboda govora i mišljenja i neće te niko nikad blokirati ili obrisati ako poštuješ osnovna pravila normalne komunikacije. (barem ja verujem da je tako) Nemam razloga da ne verujem da je sve ovo što si napisao tačno. Ali hajde da se na trenutak vratimo na ono što se dešava sada: - Dakle postoje dve velike grupe bajkera koje podržavaju studente i imaju isti cilj. - Obe grupe izbacuju plan za 1.11, da polaze sa istog mesta, ali sa sat vremena razlike. - Mnogim ljudima ovde na forumu to nije jasno, zna se kome idu u prilog podele, mnogi izražavaju nadu da će grupe naći zajednički jezik i da ćemo biti jedinstveni 1.11. I ja sam se iskreno tome nadao. - Ali stiže hladan tuš u vidu obaveštenja studenata od juče. U smislu da nikako ne doprinosi jedinstvu, već samo stvara negativnu energiju i doprinosi podeli bajkera. Iskreno , nisam shvatio: Koji je tvoj stav povodom ovoga ? I samo da dodam još tri bitne stvari: 1. Vrlo je bitno: ne postoji neka striktna podela forum - BUS. Ja lično sam učestvovao u mnogim akcijama Bajkera Blokera Jug, koji su u mreži BUS-a (učestvovao sam i u akcijama biciklisa, odazivao se na pozive zborova, mnogo puta išao na proteste kao pešak, ali to je nebitno za ovu priču). I tako ću da nastavim i na dalje. Verujem da isto važi za veliku većinu ovde. 2. Obratite pažnju ko šta piše i kakve reakcije dobija na postove. U ovakvim temama se obično jave ljudi koji se registrovali pre par sati ili dana, ili su registrovani odavno ali nisu aktivni, uglavnom imaju neku zapaljivu retoriku i iskustvo nam govori da treba biti oprezan sa njima. 3. Moj stav je jasan. Podržavam isključivo spuštanje tenzija, promišljene i odgovorne postove i i dalje se nadam da ćemo 1.11 krenuti kao jedna kolona. Možda to jeste beznačajna stvar kada se pogleda cela slika, ali bi definitivno bila jedna mala ali bitna pobeda svih nas. Pozdrav, vidimo se 1.11 Promenio pre 9 sati član živke 15 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4498 Napisano pre 11 sati Drug član, 2859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan @živke prijatelju...mislim da nas na kitajskim sokoćalima ne doživljavaju kao relevantne činioce U svakom slučaju slažem se sa tobom... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8036 Napisano pre 11 sati Drug član, 2700 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, u pravu si ! Sad će obe grupe da se ograde od nas kineza pa ćemo mi morati u 10h da krenemo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12037 Napisano pre 11 sati Drug član, 2170 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, mick je napisao: @živke prijatelju...mislim da nas na kitajskim sokoćalima ne doživljavaju kao relevantne činioce U svakom slučaju slažem se sa tobom... Do Nedeljica, tad je Živke pokazao da Kitajci mogu da rade duže od 43min u kontinuitetu.. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4498 Napisano pre 11 sati Drug član, 2859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, živke je napisao: Hahaha, u pravu si ! Sad će obe grupe da se ograde od nas kineza pa ćemo mi morati u 10h da krenemo Onda kojekude...da se napravi i treća frakcija!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1063 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 452 postova Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan 28-og opet vadim neke konce ,pa se prvog vidimo na Miseluku kad vi beogradjani stizete tamo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...