Jump to content

Moto Zajednica

1. Novembar 2025. NOVI SAD

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 2223 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Ево за оне који су у могућности да дођу у петак

https://forum.bjbikers.com/topic/233354-smestaj-za-kolege-iz-unutrasnjosti-31102025/

Што ми млади ;) волимо да кажемо, ко далеко живи нек полако крене. Без увреде

Promenio član bracabgd
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Burgman 650

Ako pričam zapaljivim tonom to je možda zbog BUS-ovog nepoštovanja i upravo ovakvim nastupom bez ikakvog dogovora sa BJB koji su organizatori ovog skupa pravljenjem razdora medu nama bajkerima, a samim tim i ljudima koji su isplanirati dolazak is dalekih gradova... 

Nebi se ja više nastavljao na ovu temu, pošto si bio na svim dešavanjima kao i većina nas ovde drago mi je da ćemo još jednom stajati zajedno na istoj strani... 

pre 48 minuta, DjordjeMijailovic je napisao:

Dvoumio sam se da li da ti odgovorim, ali nacin na koji se obraćaš teško je izignorisati pa ću odgovoriti. U nadi da se ovo neće pretvoroti u raspravu dajem saglasnost adminima da obrišu ovaj moj post ukoliko se ukaže potreba da se tema pročisti.

Nisam u organizaciji, ali sam na terenu skoro godinu dana. Pod terenom smatram učešće u većini protesta, pratnji nekih studentskih šetnji, a ako si čuo za neformalnu organizaciju bajkera "Beli Zečevi" iz Novog Sada, deo sam i te priče. Biću tu da vas dočekam sa kolegama i ovaj put kao i svaki prethodni i budući. Nisam organizator ni jednog skupa ali se rado nađem na terenu da pomognem gde god mogu, najviše u obezbeđenju mirnih skupova. Znajući koliko je kompleksno usaglasiti detalje ovolikih akcija, a u nadi da ćemo ipak svi biti gde treba u 11:52, zamolio sam sve vas (tj nas) da lično budemo spremni da prilagodimo termin polaska ukoliko se BJB i BUS usaglase za istu satnicu. Svakako svako ima pravo da dodje kad želi, te te molim da ne praviš dramu gde je nema.

Pretpostavljam da će biti zaglavljenih automobila u prilasku Novom Sadu baš kao što i ti kažeš. Ne znam šta da ti kažem za to. Nije tema na koju mogu da kažem išta korisno. Sam Bog zna kako će taj dan da izgleda. Nadam se samo da će što više ljudi uspeti da dođe i to je to.

I moram da ti naglasim još jednom, nisam ja taj koji planira da pomeri ikakvo dogovoreno vreme, nego čiajući postove iznad stičem utisak da ima šanse da BUS i BJB usaglase termin. Možda i grešim, videćemo. Ako te još nešto zanima ili ako nisam jasno odgovorio, piši na prvatno da ne zatrpavamo temu negativom.

Događaj je u Novom Sadu, BJB je BG. Komemorativni skup nije bajkerske prirode već građanske, tako da domaćini su nedvosmisleno klinci! I ja sam gost.

• Sviđa mi se 4
  • Haha 2

• Strucnjak, 1688 postova
  • Motocikl: CRF300L, Versys650
Just now, Che011 said:

Ako pričam zapaljivim tonom to je možda zbog BUS-ovog nepoštovanja i upravo ovakvim nastupom bez ikakvog dogovora sa BJB koji su organizatori ovog skupa pravljenjem razdora medu nama bajkerima, a samim tim i ljudima koji su isplanirati dolazak is dalekih gradova... 

Nebi se ja više nastavljao na ovu temu, pošto si bio na svim dešavanjima kao i većina nas ovde drago mi je da ćemo još jednom stajati zajedno na istoj strani... 

Ako mene pitas stojimo i sad na istoj strani. Vidimo se!

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure 2013

Pozdrav svima ...vezano za temu Bus i njihov polozak sa istog mesta u razlicito vreme

Kako drugima a tako i njima najveca podrska njihovim akcijama dolazi iz BjB i bez podrske ovog foruma oni ne bi imali puno uspesnih akcija . Pogotovo posle zadnjeg velikog protesta u Novom Sadu gde im je organizacija bila haoticna  sto je znacajnoo uticalo na osipanje odziva na njihove akcije.

Da imaju snagu da okupe ozbilniji broj bajkera vec bi oni organizovali drugo mesto polaska.

Primer za to je skup u Lazarevcu ..kad su zakazali okuplhanje kod arene ....a BjB na zmaju ...pa kad ih se skupilo jedva 30tak prikljucili su se BjB na zmaju

Sa tom idejom su napravili i ovo ...ako ih se skupi dosta oni ce terati svoju prici ...a ako puknu a da ne izgube kredibilitet...prikljucice se BjBu i pokupiti lovorike 

Ono sto je po meni najbitnije u celoj prici je da mi koji idemo zajedno sa ovog foruma a bice nas dista ,budemo zajedno da nas ne dele po nekim punktovima ..i dq se izgubimo u masi ..vec samo zajedno slozno  smo snaga i kao takvi mozemo svakom gde treba da pomognemo 

Ja podrzavam nasu pricu i nase vreme polaska ....ali postovacu odluku vecine   💪

• Sviđa mi se 2
  • Haha 3

• Zainteresovan, 502 postova
  • Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA

Aj batalite to vise mi -oni , ja sam prvi i to, organizatori i jedne i druge grupe neka se dogovore ako su normalni a verujem da jesu. Sve nesuglasice izmedju grupa BJB,BUS,Bajkeri i Bajkerke ostavite po strani jer su nas klinci trgnuli iz letargije i pokrenuli sve,oni su nam buducnost a mi smo zajebali stvar jer nismo nista uradili zadnjih 20-30godina. A kad prodje 01.11.2025 svi osnivaci BJB,BUS, Bajkeri i Bajkerke sedite i popricajte gde ste gresili i gde vase nesuglasice rasturaju bajkere zemlje Srbije. Posle 15-og je javna rasprava bila na ovom forumu i mnogo je ruzno to sve izgledalo i dalo nepomeniku da krene da nas busi i pravi njegove bajkere. Sve nesuglasice resavajte privatno i uzivo a ne preko tastature. Sretno i budite spremni da klince branite svojim telima a ne da se sklonite. 

• Sviđa mi se 14
  • Podržavam 1

• Drug član, 1919 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA
1 hour ago, Che011 said:

Zaista nisam imao nameru da se oglašavam, ne zamerite...

Screenshot_20251025_224340_Instagram.thumb.jpg.cc18d3aa52e141db1faa76429ae12ab7.jpg

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

• Drug član, 2170 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Nebitno je ko sa kim ide, dok god ide u NS, 09h  je bila satnica zbog ljudi iz unutrašnjosti, uostalom treba sačekati sastanak i videti da li će se dogovoriti ovo ili ono vreme.

Samo se ne sme odustati od odlaska u NS.

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 502 postova
  • Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA
17 minutes ago, Motorcyclist said:

STA JE BUS???

I ti si neobavesten kao Kostunica. 🤌

• Haha 2

• Drug član, 2859 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 6 minuta, ProMaster je napisao:

Nebitno je ko sa kim ide, dok god ide u NS, 09h  je bila satnica zbog ljudi iz unutrašnjosti, uostalom treba sačekati sastanak i videti da li će se dogovoriti ovo ili ono vreme.

Samo se ne sme odustati od odlaska u NS.

Naravno da se neće dogovoriti i naravno da će ti ''bus bajkeri'' gurati svoju priču jer je očigledno da postoji nešto/neko ko je ubačen kao faktor razdora. Da prestanemo sa polemikom ovi/oni. Prosto i jednostavno ekipa je napravljena sa dobrim povodom ali je zastranila usled lakovernosti i agresije. Tačka...kraj...

Novi Sad će se destiti ovako ili onako...realno u celoj priči smo kap u moru, ne vidim razlog za tenzije osim ako neko nije slep kod očiju.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Multistrada V4S

Dosta sam nov na forumu i ne bih da produbljujem priču, sve što je trebalo da vidimo, videli smo 05.09 u Novom Sadu. 1.11. Idem u vreme kada je to BJBikers objavio sa ljudima kojima verujem.

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 2
  • Podržavam 1

• Integrisan, 6513 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600
21 minutes ago, DjordjeMijailovic said:

Hvala kolega, prvi put cujem za nekakvu oficijalnu organizaciju.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 600 postova
  • Motocikl: Honda Magna vf 750C

OK je to što radi BUS. Takođe je ok što radi i BJB. Obe organizacije su skup građana koji podržavaju studente. Jedni će krenuti u 8, drugi u 9. I to je OK, obe grupe će stići na vreme 1.11 u NS . Živi bili, vidimo se u NS.

• Sviđa mi se 4

15 minutes ago, Bratislav 1973 said:

I ti si neobavesten kao Kostunica. 🤌

Ozbiljno prvi put cujem za BUS kao organizaciju. Znao sam ono bajkeri uz studente ali nisam imao pojma da ima kao nesto oficijalno...

• Drug član, 2700 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere
3 minutes ago, Best said:

OK je to što radi BUS. Takođe je ok što radi i BJB. Obe organizacije su skup građana koji podržavaju studente. Jedni će krenuti u 8, drugi u 9. I to je OK, obe grupe će stići na vreme 1.11 u NS . Živi bili, vidimo se u NS.

Da, osim što ova objava zvuči kao da nijedna druga grupa, organizacija ili pojedinci osim BUS-a nisu poželjni. 
Lepo.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

• Cool tip, 3193 postova
  • Motocikl: Xjr 1300 black lady

Ja se secam prvu grupnu podrsku smo dali mi sa Bjb-a. Jogi i ti si bio tada sa nas 30tak... Ali to nema veze,bitno da svi odemo. Neka Bus krene u 8, mi cemo u 9 i stici cemo svi...Mi sa Bjb ionako brze vozimo. I treba tamo peske da udjemo a ne motorima kao neki faktori, moz misliti...

Promenio član sashac
  • Sviđa mi se 4

• Drug član, 600 postova
  • Motocikl: Honda Magna vf 750C
pre 2 minuta, Motorcyclist je napisao:

Ozbiljno prvi put cujem za BUS kao organizaciju. Znao sam ono bajkeri uz studente ali nisam imao pojma da ima kao nesto oficijalno...

Zaigrala se deca. Ono kao jedni su Helsi drugi Banditosi. Imam drugara ovde i tamo. Ako me prostata rano probudi idem u 8, ako me pusti da spavam u 9. 😁 

• Haha 7

5 minutes ago, živke said:

Da, osim što ova objava zvuči kao da nijedna druga grupa, organizacija ili pojedinci osim BUS-a nisu poželjni. 
Lepo.

Da malo glupo zvuci slozio bih se.

• Cool tip, 3193 postova

Uostalom svi koji dolazite iz unutrasnjosti, kad vec niste zeleli ili mogli da iskoristite usluge smestaja, krenite pola sata ranije, pa da i mi krenemo ranije. Ne moramo da cekamo 9. Ionako nas tamo nece niko docekati jer mi nismo BUS. Bice lep dan, svezije jutro. Pa za Kragujevac smo isli na -8 po snegu pa smo stigli na vreme.

• Sviđa mi se 2

• Cool tip, 3193 postova
Upravo sada, Best je napisao:

Zaigrala se deca. Ono kao jedni su Helsi drugi Banditosi. Imam drugara ovde i tamo. Ako me prostata rano probudi idem u 8, ako me pusti da spavam u 9. 😁 

Najgori ste vi neopredeljeni...:lol3:

• Haha 7

• Drug član, 2859 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 10 minuta, Best je napisao:

Jasno ti je da je poenta ranijeg kretanja ulazak u NS prvi...realno jajarska fora i čist markentiški trik za samopromociju. Iskreno povraća mi se od tih gluposti...pokazuje se da nisu nešto bolji na žalost od ovih protiv kojih su kad tamo niko mozga nema.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Strucnjak, 1688 postova
  • Motocikl: CRF300L, Versys650
6 minutes ago, živke said:

Lepo.

Meni je objava nekako nejasna. Posebno ovaj deo "zvanicna i izglasana komunikacija pokreta studenta u blokadi". @yogibear da li se rec "izglasana" odnosi na neko glasanje koje su studenti imali na plenumu? Pitam cisto razjasnjenja radi, iskreno i informativno. Nije provokacija

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja