Nole Bg 6483 Napisano Septembar 27 BJB Maxi Scooter Club, 1863 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Gs u top, vrhunskom stanju i ful paketu opreme. Prvi sam vlasnik u Srbiji, uvežen iz Švajcarske pre 2 god. Prodaje se jer bi kupio noviji Gs. Pored fabričkog paketa opreme:- esa ogibljenje- abs, controla trakcije- bočni vario koferi sa unutrasnjim torbama- grejanje rukuIma i mnogo dodatne opreme:- zatamnjeni adv vizir- led far sa štitnikom- led migavci sa štitnicima- retrovizori oxford- 2 para led maglenki- produzetak prednjeg blatobrana- ručni tempomat- utičnica 12v na kormanu- torbice na ramu ispod sedišta- modifikovano sedište- podizači kormana- proširenje ćopave- bočni odbojnici za vetar ( adv)- adv fuzasteri- donji rol bar heed- denalli vazdušna sirena- tank prsten za kappa i givi torbuMotor za put oko sveta. Poslednja serija čuvenog vazdušara, nauživao sam se nepunih 30000km na njemu bez bilo kakve mane i greške Sve servise od uvoza pa na dalje, i veliki i male radio Oliver na Nbg, i sve zabelezeno u servisnoj knjizi. . Ako se proda do proleća idemo na novije, ako ne, servis i idemo dalje. Cena za ovaj ful paket je 8500e, i može za 8000 bez kofera.Nole 0644375712 Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 17 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1998 Napisano Septembar 27 Drug član, 2956 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je modifikacija sedišta podigla ili spustila vozača? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6483 Napisano Septembar 27 BJB Maxi Scooter Club, 1863 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Tu je negde, možda neprimetno podigla, i popravila udobnost, posebno kod suvozača ali estetikaje bila ovde presudnaPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2402 Napisano Octobar 4 Drug član, 877 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Код мене је подигла, мада ја имам шестаре од ногу па ми и не смета 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6483 Napisano Octobar 16 BJB Maxi Scooter Club, 1863 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelan, spreman čeka novog vlasnika. Pošto se blizi kraj sezone i cena ide malo dole. 8300e sa ful opremomPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6483 Napisano Octobar 21 BJB Maxi Scooter Club, 1863 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Motor je upravo prodat, Gs- činu je kupio @Bojan_87, da ga u zdravlju voziš i da te služi kao mene, bićeš zadovoljanPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 669 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!Prozivao me Ranko u onoj temi sa slikama pa sam morao Sent from my iPhone using Tapatalk 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13606 Napisano Octobar 21 Ne silazi, 3078 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke obojici !!! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9108 Napisano Octobar 21 Drug član, 1889 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Baš je lepo kad dobar motor ostane na forumu, samo promeni vlasnika - srećan prethodni a srećan i potonji. Nole, hoćeš dobaciti do 1250-ice? Jel tu već kreće neka "automatika" kod suspenzije? 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6483 Napisano Octobar 21 BJB Maxi Scooter Club, 1863 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS bih ja rado al mi je to za sad prevelik zalogaj. Za sad gadjam Lc 2015-16 pa postepeno. 1250 je svakako krajnji ciljPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5630 Napisano Octobar 21 (promenjeno) Drug član, 2703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sad slave obojica Nole sto prodao Boki sto kupio E ja sam tu blizu, mogu da svratim na cast Promenio Octobar 21 član RankoBg87 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3026 Napisano Octobar 21 Drug član, 1082 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima sreće nole što yamaha nije bila u garaži .Valjda i ja kao sustanar imam pravo na častPoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8358 Napisano Octobar 21 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da ne uvaljujemo tuki jedni drugima na forumu .. a onda nole proda motor forumasu. Ccc... Nego , pitanje od sto evra !! Sta je sledece ? Zapravo neeeee Koji GS je sledeci ? 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8358 Napisano Octobar 21 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nole Bg je napisao: @DraganNS bih ja rado al mi je to za sad prevelik zalogaj. Za sad gadjam Lc 2015-16 pa postepeno. 1250 je svakako krajnji cilj Zar ne vlada sveto pravilo da se GS-ovi od 2014 - 2016 ( ako se dobro secam ) zaobilaze u sirokom luku ? Ili sam pomesao ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6483 Napisano Octobar 21 BJB Maxi Scooter Club, 1863 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo gaDare i ovde. Pa nzm, ja koliko znam da prvu seriju bi preskočio, 13-14,a od 2015 bi uzeo. Mada nema tu pravila sve zavisi kako je motor pažen i odrzavan, tako da jbg, moras i malo sreće da imas i da smešPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8358 Napisano Octobar 21 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Nole Bg je napisao: Evo gaDare i ovde. Pa nzm, ja koliko znam da prvu seriju bi preskočio, 13-14,a od 2015 bi uzeo. Mada nema tu pravila sve zavisi kako je motor pažen i odrzavan, tako da jbg, moras i malo sreće da imas i da smeš Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Aaa , mozda sam pomesao nesto... Nije da pratim razvoj GS-a , nego sam se interesovao oko nekog RT-a , pa mi neki uceni ljudi rekose sve vrline i mane tih modela ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2402 Napisano Octobar 21 Drug član, 877 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Чек чек чек, па овде има двоструки ручак, Ноле што је продао, колега који је пазарио…лелееее идем да гутам соду бикарбону, да боље варим… У сваком случају честитке и колега @Bojan_87 да те сигурно и лепо служи и увек кући врати… 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8358 Napisano Octobar 21 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg , na ovo sam mislio , vodi racuna da ti ne zagorca zivot , nije kao da se ne desava Usput - volEm i ja da rucam s drugarima sa foruma aloooo 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...