cezarpa 12073 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2844 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar je metalni ili plasticni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6149 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 4565 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo pričam iz svog ugla. Kad sam imao Pežo/Simu, to mi je najviše smetalo. Jednom sam se preračunao, pa sam gurao skuter više od kilometra do pumpe, hteo sam dizumrem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2786 Napisano pre 2 sati Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpa metalni. @boza_kg razumemo se i slažem se. Samo, realnost je da ako cepidlačiš, ostaćeš bez goriva i sa većim rezervoarom. Imao sam ja na kombiju 80l pa mi se dešavalo da vozim do pumpe na isparenjima zato što tako imam neke tripove da sipam negde gde zamislim i tako to... U autu uvek točim pun i vozim se 15-20 dana možda i više i ćao, ne mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...