Juan 272 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon 1300 km predjenih ove sezone prodao sam motor. Dva posla, skola, vrtic, treninzi, obaveze, motor mi je sluzio kao skuter, a nekad i ne, jer nisam hteo da ga maltrerltiram za kratke relacije. Stoji u garazi po 5-6 dana. E sad- bez dva tocka ne moze, pa i pre no sto sam prodao motor, krenuo sam da gledam skutere.Od 2010.-2015. sam imao 3 skutera, doduse 50ice kineze sve nove i tuko dobre kilometraze po sezoni (7-9000km). Od tad nisam seo na skuter sve do pre mesec dana. Sta sam probao: pantheon 2003 125 (slabo mi ide), et4 (mali tockovi), Agiliti 16+ 2018. 125 (isterana dusa od strane dostavljaca), burgmana 250 (ne svidja mi se "zavaljen" polozaj i tako, ne znam sta da gledam dalje.Bio sam zagrejan za pedu connect 125 nov, ali nigde nemam priliku da probam (video dva bela u Nisu, jedan tera autoskola, drugi u prolazu samo).Sta mi treba- neko usluzno prevozno sredstvo od tacke A do tacke B (ne mora do tacke G :-) ), da ima delova, komercijala, kofer i da bude mrsav za grad. Da li je to mozda liberty 125, Pezo tweet 125-150 (ne znam koji su agregati u njima, da li nije onaj sugavi jet force), ili od 250ica XCity yamaha, beverly, X7, Xmax- predlozite..? Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6134 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Ne silazi, 4554 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Juan sam ćeš već odabrati sokoćalo, al čisto kao info - Pežo Tweet ti je u stvari SYM Symphony sa lavić etiketom. Nema potrebe da biraš Peugeot, ista sprava, a nešto jeftinija je SYM. Promenio pre 6 sati član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12073 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2842 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imas SYM 200,kazu da je dobar. Imas Sym SR 125,sad na popustu. Liberty 125 je dobar,ali malo skup. Imam Pedu Connect jednu sezonu i nemam zamerki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 557 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog bi bio forza 125cc ili xmax 125-250cc. Veliki, udobni, mesta ima dosta, mali potrošači, delova ima svuda, a opet dobri za provlačenje kroz gradsku vrevu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12073 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 2842 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dve iste teme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8640 Napisano pre 5 sati BJB Maxi Scooter Club, 6435 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Rešeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3774 Napisano pre 5 sati Drug član, 1862 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prelomio i uzeo Voge SR3 (250ccm), zadovoljan sam baš, mada tek 500km sam prešao. Nije mala cena ali "novo je novo" a za te neke pare vidim da ljudi prodaju X-Max star 10 godina. Abs, tcs, grejanje ručica, solidan gepek.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6134 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 4554 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Taj Voge je realno viša klasa, iako ima manju kubikažu. Jači je od gro 300tki od pre neku godinu. Za te pare, daje najviše. Samo da bude i dovoljno pouzdan i vrh. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 272 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto sto nameravam da pogledam prvom prilikom, sta mislite:U igri je i peda connect 125. Ovaj Sym sr 125 nema u Nisu kod prodavca, ne znaju da li stize i kada.Ovo je sto mi je blizu: Peugeot Tweet WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Peugeot Tweet, 2013. godište, Scooter, vozilo prešlo 12970 km, Niš. Cena 1.600 € - Motori - Polovni Automobili za njega sam pitao da nije jet force; Yamaha X Max 250 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha X Max 250, 2006. godište, Scooter, vozilo prešlo 37000 km, Niš. Cena 2.099 € - Motori - Polovni Automobili Sto rece kolega, da je svestran; Piaggio x7 250i WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio x7 250i, 2009. godište, Scooter, vozilo prešlo 250 km, Niš. Cena 1.850 € - Motori - Polovni Automobili Retki si izgleda X7, ali ovo je kod prodavca koji ima najbolje motore u Nisu, sigurno je kako pise.Sta mislite?Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6134 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 4554 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Tweet 50cc. Sve je SYM, čak nisu ni skrivali oznake, samo je plastika i nalepnica Pežo. Al dobro je sokoćalo, pali radi ide, samo tvrdo ko daska za peglanje. Al mislim da nema smisla sve to. Novi Sym SYMPHONY SR 125 je 2.250, pogledaj u Bg ako nema u NS, nije preko sveta, a polovnjak star 12 godina - 1.600€ Meni nema tu računice nikakve. A tek ovi omladinci od po skoro 20 godina, ma idi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 272 Napisano pre 19 minuta Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao upit, cekam odgovor za Simce Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12073 Napisano pre 18 minuta (promenjeno) Ne silazi, 2842 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Iz navedenih oglasa ni jedan. Zovi euro sumar za sym sr 125 cena 2250e.Oglas na PA Promenio pre 17 minuta član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2778 Napisano pre 1 minut Drug član, 1143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan SR ima samo sivi. Cena je 2250€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...