Jump to content

Moto Zajednica

Preporuka za skuter 125-250cm?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 436 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125

Nakon 1300 km predjenih ove sezone prodao sam motor. Dva posla, skola, vrtic, treninzi, obaveze, motor mi je sluzio kao skuter, a nekad i ne, jer nisam hteo da ga maltrerltiram za kratke relacije. Stoji u garazi po 5-6 dana. E sad- bez dva tocka ne moze, pa i pre no sto sam prodao motor, krenuo sam da gledam skutere.

Od 2010.-2015. sam imao 3 skutera, doduse 50ice kineze sve nove i tuko dobre kilometraze po sezoni (7-9000km). Od tad nisam seo na skuter sve do pre mesec dana. Sta sam probao: pantheon 2003 125 (slabo mi ide), et4 (mali tockovi), Agiliti 16+ 2018. 125 (isterana dusa od strane dostavljaca), burgmana 250 (ne svidja mi se "zavaljen" polozaj i tako, ne znam sta da gledam dalje.

Bio sam zagrejan za pedu connect 125 nov, ali nigde nemam priliku da probam (video dva bela u Nisu, jedan tera autoskola, drugi u prolazu samo).

Sta mi treba- neko usluzno prevozno sredstvo od tacke A do tacke B (ne mora do tacke G :-) ), da ima delova, komercijala, kofer i da bude mrsav za grad. Da li je to mozda liberty 125, Pezo tweet 125-150 (ne znam koji su agregati u njima, da li nije onaj sugavi jet force), ili od 250ica XCity yamaha, beverly, X7, Xmax- predlozite..?

Sent from my 2201117PG using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4554 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

@Juan sam ćeš već odabrati sokoćalo, al čisto kao info - Pežo Tweet ti je u stvari SYM Symphony sa lavić etiketom. Nema potrebe da biraš Peugeot, ista sprava, a nešto jeftinija je SYM.

Promenio član boza_kg
  • Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 2842 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125

Imas SYM 200,kazu da je dobar.

Imas Sym SR 125,sad na popustu.

Liberty 125 je dobar,ali malo skup.

Imam Pedu Connect jednu sezonu i nemam zamerki.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 152 postova
  • Motocikl: Honda Forza

Moj predlog bi bio forza 125cc ili xmax 125-250cc. Veliki, udobni, mesta ima dosta, mali potrošači, delova ima svuda, a opet dobri za provlačenje kroz gradsku vrevu. 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1862 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3

Ja sam prelomio i uzeo Voge SR3 (250ccm), zadovoljan sam baš, mada tek 500km sam prešao. Nije mala cena ali "novo je novo" a za te neke pare vidim da ljudi prodaju X-Max star 10 godina. Abs, tcs, grejanje ručica, solidan gepek.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Taj Voge je realno viša klasa, iako ima manju kubikažu. Jači je od gro 300tki od pre neku godinu. Za te pare, daje najviše. Samo da bude i dovoljno pouzdan i vrh.

• Sviđa mi se 3

• Zainteresovan, 436 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125

Evo nesto sto nameravam da pogledam prvom prilikom, sta mislite:
U igri je i peda connect 125. Ovaj Sym sr 125 nema u Nisu kod prodavca, ne znaju da li stize i kada.
Ovo je sto mi je blizu:

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Peugeot Tweet, 2013. godište, Scooter, vozilo prešlo 12970 km, Niš. Cena 1.600 € - Motori - Polovni Automobili
za njega sam pitao da nije jet force;

Yamaha X Max 250, 2006. godište, Scooter, vozilo prešlo 37000 km, Niš. Cena 2.099 € - Motori - Polovni Automobili

Sto rece kolega, da je svestran;

Piaggio x7 250i, 2009. godište, Scooter, vozilo prešlo 250 km, Niš. Cena 1.850 € - Motori - Polovni Automobili

Retki si izgleda X7, ali ovo je kod prodavca koji ima najbolje motore u Nisu, sigurno je kako pise.

Sta mislite?

Sent from my 2201117PG using Tapatalk

Ja sam imao Tweet 50cc. Sve je SYM, čak nisu ni skrivali oznake, samo je plastika i nalepnica Pežo. Al dobro je sokoćalo, pali radi ide, samo tvrdo ko daska za peglanje. Al mislim da nema smisla sve to. Novi Sym SYMPHONY SR 125 je 2.250, pogledaj u Bg ako nema u NS, nije preko sveta, a polovnjak star 12 godina - 1.600€  Meni nema tu računice nikakve. A tek ovi omladinci od po skoro 20 godina, ma idi.

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 2842 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125

Iz navedenih oglasa ni jedan.

Zovi euro sumar za sym sr 125 cena 2250e.Oglas na PA

Promenio član cezarpa
  • Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja