ProMaster 12220 Napisano Septembar 24 (promenjeno) Ne silazi, 2182 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki info, kad je ili kako je prošla operacija ? Promenio Septembar 24 član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8883 Napisano Septembar 24 Drug član, 3247 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Samo jednu fotku imam. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6484 Napisano Septembar 24 Nemanja Stojanović, 1778 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22361 Napisano Septembar 24 Integrisan, 8978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ProMaster je napisao: Ima li neki info, kad je ili kako je prošla operacija ? Javio je Matejin otac upravo, operacija je je prabacena za 1.10. Zbog analiza i dodatnih snimanja. Navijamo svi za našeg drugara! Šaljite pozitivnu energiju! 10 2 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22361 Napisano Septembar 30 Integrisan, 8978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potvrđeno je, operacija je definitivno sutra prepodne. Info iz prve ruke, od Metejinog tate. Dunimo u Matejina jedra sutra!! Toliko podrške neće moći da omane! 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22361 Napisano Octobar 1 Integrisan, 8978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za sve koji su od jutros čekali vesti! Bravo Mateja!! Moć pozitivne energije! Baš, baš mi je drago. PS: Mama je još onomad kod Hrama javno obećala da kada Mateja za par godina stidljivo provuče kako bi motor, neće odbiti baš na prvu 29 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12220 Napisano Octobar 5 Ne silazi, 2182 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je malo vremena prošlo od operacije, ali često mislim na klinca, kako li je ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22361 Napisano Octobar 5 Integrisan, 8978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nosio sam vodu, sokice neki dan u bolnicu. Još je bio u šok sobi. (To je valjda normalni post operativni tok). Bilo je sve po planu. Operacija nije bila laka, čeka ga dug oporavak. PS. i jedan mali privezak motora! 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12220 Napisano Octobar 12 Ne silazi, 2182 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kako nam je mali drugar ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 328 Napisano Octobar 14 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan @ProMasterPridružujem pitanje.Možda momak iz MC Srbi ima više informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gervasius 187 Napisano Octobar 20 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 10. 2025. at 7:43, Jack Daniels je napisao: @ProMasterPridružujem pitanje.Možda momak iz MC Srbi ima više informacija. Poslednji info koji imam je da se Mateja oseca dobro i da oporavak tece po planu. 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gervasius 187 Napisano juče u 10:21 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam samo.Mateja jos uvek pomalo koristi stake jer mu je 2/3 kosti zamenjeno sipkom,Vezba i krece se lagano.Koliko sam razumeo PIO je odbio Mateju za banjsko lecenje o trosku drzave,tako da ce nazalost morati da se leci o svom trosku.Valjda je bitnije krpiti ove sto "hoce da uce" od 70 i 80 godina,nego nekog klinca koji treba tek da zivi. 9 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 328 Napisano juče u 11:44 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Eee državo dokle si došla,jebem li ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8494 Napisano juče u 14:40 -, 1868 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Mene su, kad sam polomio kicmu (smrskan prsljen) odbili za banju. Zalba, opet odbijen... Razlog mogu da se krecem, pa tako necu imati problem da idem do Sokobanjske na rehabilitaciju. Bez ikakve zajebancije, neuroloski nalaz bio uredan, a na pitanje sta to znaci odgovor je bio ono gore (ne bas tim recima ali kao dovoljno ti je da ides u Sokobanjsku). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 120 Napisano juče u 14:41 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Dajte račun da skupljamo pare. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 291 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Наравно, дајте рачун. Са задовољством да помогнемо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gervasius 187 Napisano pre 10 sati U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, ser je napisao: Mene su, kad sam polomio kicmu (smrskan prsljen) odbili za banju. Zalba, opet odbijen... Razlog mogu da se krecem, pa tako necu imati problem da idem do Sokobanjske na rehabilitaciju. Bez ikakve zajebancije, neuroloski nalaz bio uredan, a na pitanje sta to znaci odgovor je bio ono gore (ne bas tim recima ali kao dovoljno ti je da ides u Sokobanjsku). Pa ako je neko iz BG onda i nekako. Mateja je iz Jagodine.Nego su dzukele prodale banje privatnicima,pa je sad cvrc...Verovatno su "blokaderi" prodali banje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 76 Napisano pre 8 sati U prolazu, 85 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Pedja1971 je napisao: Наравно, дајте рачун. Са задовољством да помогнемо. Nema druge u ovoj zemlji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 640 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan dajte neki račun ili ideju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...