ducans 198 Napisano Sreda u 06:54 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,sta drugo reci!Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1730 Napisano Sreda u 07:41 Drug član, 402 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 902 Napisano Sreda u 07:42 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav kapacitet i da vozi i da slika i da snima i da nam preprica i docara posle svega! Hvala puno i na putanjama, bas je zaokruzena prica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1093 Napisano Sreda u 18:52 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sjajna avantura, očigledno je da na kraju niste bili razočarani zbog neodlaska u Gruziju. Promena plana u hodu i na kraju sve odvozano bez incidenata, a sa mnogo više lepih momenata nego nekih razočarenja. Tekst odličan, fotografije vrhunske uključujući desetine nestvarnih, kratki video klipovi kamere i dron koji dopunjuju priču, trekovi,... ma BRAVO i hvala. U mojim mlađim danima mlatio sam se 15-ak godina po planinama, po prirodi uopšteno, ali u 4x4 terencima što je dosta komfornija priča, takođe ekipe sa minimalnim kampovanjima. Zato još više cenim ovakve vaše avanture, snagu, energiju, sposobnost,... Imam samo pitanje, da li tamo na tim visinama ima vetra? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6687 Napisano Sreda u 21:14 Advanced Member, 2346 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, hvala na lepim komentarima i podršci. Nadam se da je putopis uspeo da prenese makar deo ugođaja Pre 13 sati, SrdjanRadivojev je napisao: Kakav kapacitet i da vozi i da slika i da snima i da nam preprica i docara posle svega! Hvala puno i na putanjama, bas je zaokruzena prica. Video ne volim. Spaja je bio specijalista za taj deo. Ja sam nešto malo snimao prvih dana. I par dana sam povremeno uzimao Gopro. Pred kraj puta mi nije ni padalo na pamet da nešto snimam. Tek kada je Čeda zadužio fotoaparat @Гоша Vetar? U Turskoj? Ne, ni povetarac. Ne znam odakle ti takvo pitanje Bili smo razočarani i gnevni zbog činjenice da je ozbiljno planirana akcija u Gruziju propala. Vožnja po Turskoj je to sve brzo bacila u drugi plan. Nestvarni predeli. To što smo mi vozili je "pravolinijska" varijanta. Dok sam pisao putopis gledao sam satelitske snimke... Po onim visokim planinama od Ordu na istok može mesecima da se vozi. Ima toliko različitih puteva... TET koji smo odvezli realno ne zagrebe ni delić potencijala. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 60 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Gligo svaka čast, nisam ušao na forum ne pamtim, u dahu sam pročitao kao i uvek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...