milanSD 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju T15, cena 200e, može zamena za opremu, kofer i sl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kam' slike-papiri sa bez i sl...?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanSD 0 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Imam i saobraćajnu negde, onu krpenu još iz SFRJ. Mislim da je zadnji put registrovan 82 ili 84. Slika nije nešto, ako treba da slikam još... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan sta ti trba od delova cimni me na tel 063 552055 ili mi posalji poruku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...