Jump to content

Moto Zajednica

milanSD

Članovi
  • Broj tema i poruka

    23
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu milanSD

  • Rođendan 08.06.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Smederevo

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

milanSD's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. milanSD

    KLE500

    Proizveden 94, uvežen 2009, prešao 46000, registrovan do 27.04. potrebno je zameniti prednju gumu i zadnji disk, ostalo je ok, cena 1700e, bez zamene.
  2. Jel može zamena za skuter
  3. milanSD

    BMW R100

    Kupujem BMW R100 ili R80, moze i samo agregat, ili u delovima, havarisan, nekompletan i sl.
  4. Kupio sam KLE pre godinu dana i to mi je prvi motor sa kubikazom vecom od 100 kubika. S obzirom da nisam imao predstavu kakav tip motora hocu, malo sam citao i video da je za pocetnika preporuka enduro. To je po meni najisplatljiviji eksperiment, jer se za malo para dobije ozbiljan motor koji moze da poveze dvoje gde hoces. I meni je u pocetku bila frka, delovao mi je dosta veliko i tesko, al se stvarno lako vozi. Price oko sedista stoje, kocnice su po meni solidne za neku umerenu voznju. Nece da prokliza niti da se podigne tako lako da bi ti to bio problem. U svakom slucaju preporuka, pa kad ga savladas ili kad ti dosadi, lako ces ga promeniti za nesto drugacije, jace. Ja ga vozim do 120, preko toga je vec borba sa njim, mada mi najvise odgovara brzina od 80-100.
  5. Rešenje nije najsrećnije, generator je stalno opterećen do kraja, još je i najbolje za regler da se uključi što više potrošača, ali radi posao. Sve se to zajedno i dosta greje. Nisam imao vremena da kopam po netu neku bolju varijantu.
  6. Napravio sam potpuno nov regler u istom kucistu, za sad radi odlicno
  7. Napravio sam regler po šemi sa slika iznad za KLE500, u originalnom hladnjaku. Radi solidno, videcemo kakav je na duze staze. Eto, mozda nekom dam ideju...
  8. Imam problema sa reglerom, regulatorom punjenja, ne puni dovoljno. Neka iskustva u vezi popravke, pravljenja, neka alternativa. Gde moze da se kupi polovan?
  9. Da nema neko možda crtež auspuha, da ga je rastavljao, ili bar da mi da ideju kako da ga napravim?
  10. ili menjam za ovaj moj prohromski top ili šta god već...
  11. Da nema neko originalni auspuh za KLE-a, ja ga kupih sa nekim topom, grmi ko nevreme. Probao sam da ga prigušim al je još uvek bučan.
  12. Da, ali ima ventil koj zatvori protok na 70 stepeni, greju se samo do 70 stepeni. Ne znam šta bi mu smetalo kad bi se grejali na recimo 90.
  13. Koliko je bitan ventil koji reguliše toplu vodu u karburatorima. Zapušen je i ne funkcioniše. Premostio bih ga al piše da se zatvara na 70 stepeni, što znači da nije predviđeno da se karbovi greju recimo do 90 stepeni.
  14. Toliko sam i sipao. E sad ono staklence je dosta nezahvalno za proveru ulja. Da bih tačno znao dali se menja količina ulja morao bih da uvek postavim motor u tačno određeni položaj na istom mestu pa da gledam količinu ulja.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja