FreelanderNS 17 Napisano pre 9 sati U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX S750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da li imate neku preporuku za grejace donjeg stomaka? Ili kako to najbolje upakovati? Vetar mi prodire i udara ravno u taj deo, a moram zastititi taj deo od nazeba. Da li bih moto pantalonama resio problem? Koje preporucujete? Ne bih neke zimske jer necu tad voziti, samo dovoljne da zastite od vetra. Ili neki ulosci ako postoje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 179 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja zastita je sundjerasta podloga za misa . Moj komsija se odusevio kad je to otkrio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13299 Napisano pre 4 sati Drug član, 1767 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Može da nagura staklenu vunu u ćega, ona je odličan toplotni izolator! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8409 Napisano pre 3 sati Drug član, 3431 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, aktivni veš, kvalitetan, onda gledaj složenije stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 725 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Појас? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 363 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo, ne nosis moto pantalone vec farmerke ili tako nesto i vetar probija? Za pocetak: moto pantalone. Ispod njih aktivne duge gace (leti letnje a zimi zimske). Jedino kada mi ova kombinacija nije bila dovoljna, odnosno kada sam osetio hladnocu oko 00 je bilo po kisi na 5c (Stelvio u Junu) i bio je kraj dana a umor veliki. Ako ti to ne pomogne, *ebi ga, vidi onda neki stiropor za fasadu ili staklenu vunu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 575 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 483 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Upakuj u alu foliju, duplo savijeno štiti i od radijacije.Tako su i ameri na Mesecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 575 Napisano pre 5 minuta Zainteresovan, 483 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ili ako imas lepšu polovinu, zamoli je da ona reguliše brzinu. Ja sam tako sa ženom Evropu proputovao. U Pragu nas policajac častio ćevape, kad sam mu objasnio zašto me ona drži tako, i da to nije uopšte nepristojno, nego po preporuci lekara, radi savlađivanja njenog paničnog straha i moje urođene želje za velikim brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...