Disko Nindža 11435 Napisano Septembar 8 Hronični Motociklopata, 7696 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koje krštene tipske moto pantalone rešavaju stvar, ja imam neke IXS ništa specijalno, iznutra meš, sa vadivom termo postavom i rade poso, prerastao sam ih na žalost, utovih se ko krme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6342 Napisano Septembar 8 Drug član, 4256 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa pampersima za odrasle. „Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreelanderNS 21 Napisano Septembar 9 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX S750 Prijavi odgovor kao problematičan Iz iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 136 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan A da pređeš sa motocikla na neki kabriolet, prostata zaštićena a i dalje "vetar u kosi"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreelanderNS 21 Napisano Septembar 10 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX S750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Aca Strom said: A da pređeš sa motocikla na neki kabriolet, prostata zaštićena a i dalje "vetar u kosi"... Snasao sam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1242 Napisano Septembar 30 bez čvaraka, 1213 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Najjednostavnije, najjeftinije i 100% efikasno rešenje je podloga za laminat. Ona tanka, bela, sunđerasta. Iseci je u odgovarajućem obliku i stavi je u pantalone kad ti treba. Kad siđeš sa motora izvadiš je da ne smeta. Ako treba možeš i dvostruko da je staviš. Ta podloga pomaže i na grudima, kad je baš hladno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreelanderNS 21 Napisano Septembar 30 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX S750 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, RAmireZ said: Najjednostavnije, najjeftinije i 100% efikasno rešenje je podloga za laminat. Ona tanka, bela, sunđerasta. Iseci je u odgovarajućem obliku i stavi je u pantalone kad ti treba. Kad siđeš sa motora izvadiš je da ne smeta. Ako treba možeš i dvostruko da je staviš. Ta podloga pomaže i na grudima, kad je baš hladno. Hvala! Odlicna ideja. Resio sam sa biciklistickim uloskom problem, ali je malo neudoban. Ovo ce mi pomoci. Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2162 Napisano Novembar 10 Drug član, 1487 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Njima i prija da su na 'ladnom. Ne kazu dzabe: "Evo ladim ." Grejanje šteti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 77 Napisano Petak u 14:35 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to rešio sa grejačima za jakne koji sam zakačio na manji powerbank da mi ne smeta u džepu,razmišljam da ih ubacim u sedište ,mogu da se stave i preko pantalona koliko jako greju 1pc usb powered heating pad adjustable temperature control - Temu Serbia SHARE.TEMU.COM Shop 1pc usb powered heating pad with adjustable temperature control portable waist knee heater for muscle relaxation no battery needed usb powered heating pad for... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 647 Napisano Petak u 21:20 Svrati ponekad, 85 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, zar nije najjednostavnije naručiti sa TEMU ,ili već ako ima di kupiti...one gaćice donje sa Gelom...kažu da je to biciklističko...,e pa i nije baš... meni su super, prvo djeluje dobro taj Gel- na sjedenje na kakvoj relaciji, udobnije... drugo, taj Gel podstava je u komadu, skroz do naprijed, one stvari / pimpeka-ako smijem reći /...tako da i on udobno stoji, ravno-namjestiš ga, i toplo mu, a i udobno mu-ispod Gela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreelanderNS 21 Napisano Petak u 21:21 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX S750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Paf said: Pa dobro, zar nije najjednostavnije naručiti sa TEMU ,ili već ako ima di kupiti...one gaćice donje sa Gelom...kažu da je to biciklističko...,e pa i nije baš... meni su super, prvo djeluje dobro taj Gel- na sjedenje na kakvoj relaciji, udobnije... drugo, taj Gel podstava je u komadu, skroz do naprijed, one stvari / pimpeka-ako smijem reći /...tako da i on udobno stoji, ravno-namjestiš ga, i toplo mu, a i udobno mu-ispod Gela... Problem je sto te biciklisticke nisu bas anatomski ok za motor. Zulja posle nekog vremena. Ali pomazu za grejanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 647 Napisano Petak u 21:23 Svrati ponekad, 85 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, FreelanderNS je napisao: Problem je sto te biciklisticke nisu bas anatomski ok za motor. Zulja posle nekog vremena. Ali pomazu za grejanje. Neznam Brajo,meni super,kao normalne,samo udobnije......pa probaj broj veći-dva.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreelanderNS 21 Napisano Petak u 21:25 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX S750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Paf said: Neznam Brajo,meni super,kao normalne,samo udobnije......pa probaj broj veći-dva.... Resio sam sa drugim pantalonama, i po potrebi onaj sundjer za laminat. Odlicna stvar i uvek u sedistu imam parce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...