STRUJA (Rob lepih žena) 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem delove za kawasaki kle 500 i kawasaki gpz 500. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaš nosač kofera za GPZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanSD 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Poluga nožne kočnice za KLE-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 2757 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Levi retrovizor za 500 S ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 15, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan imas li fuzastere ? i onu rucicu za kvacilo ? pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me ram od KLE-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 15, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan hoce li bilo kakav odgovor? polako kolega, nisu svi aktivni na foumu kao ti i ja ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shicer 3 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Bgd-Stari grad Motocikl: KLE500,FZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li imate diskove (prednji i zadnji) i potreban mi je auspuh (originalni) ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Maj 30, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, digao si iz mrtvih oglas star više od dve godine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa nigde ne pise da su delovi prodati, a i tema nije zakljucana... Ja sam isto tako nasao jaknu, na temu staru 2+ godine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...