Petre 954 Napisano juče u 06:49 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristio eSim u Rumuniji, mobimatter.com ( po preporuci na ovom forumu). Zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5077 Napisano juče u 07:45 Ne silazi, 5616 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Gajo Sevojno said: Izgleda da sam omatorio, sta je to e sim? Planiram sledece godine u Tursku, Gruziju, Jermeniju.. pa skupljam podatke. Booking.com ne radi u Turskoj? Svakako planiram dosta kampovanja ali po nekad i hotel. Gde onda bukirati smestaj? Mi smo koristili Hotels.com Radi skoro identično kao Booking. Esim je opcija koju poseduju noviji telefoni, postoji dosta portala koji prodaju esim, odabereš količinu potrebnog neta, slediš korake i instalirao si dodatnu karticu, ali samo elektronski (nema je fizički) i koristiš net u zemljama za koje si kupio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 554 Napisano juče u 11:28 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam telefoni podrzavaju eSIM, preporucujem kupovinu Jetpac paketa za internet. Za pocetak, postoji paket koji kosta samo 1 dolar, pa mozete probati da li vam to odgovara i posle mozete da dokupite skuplji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftp 809 Napisano juče u 17:58 (promenjeno) Svrati ponekad, 113 postova Motocikl: BMW R 1150 GS, i BMW R 1250 GS Adv. Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Papa del Camino said: ne bih se bas odrekao tog komfora da sam online cijelo vrijeme Vidiš koliko smo različiti. Mi na putu što manje telefona i tehnike - samo nužno, bukiranje, prognoza i možda promena puta. Meni je zanimljivo, kad razgovaramo u različitim nerazumivim jezicina, najviše rukama i nogama. Dosta puta sa puno smeha sa obe strane. Promenio juče u 17:58 član ftp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papa del Camino 216 Napisano pre 21 sati U prolazu, 39 postova Lokacija: Passau/Sarajevo Motocikl: Suzuki DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ftp je napisao: Vidiš koliko smo različiti. Mi na putu što manje telefona i tehnike - samo nužno, bukiranje, prognoza i možda promena puta. Meni je zanimljivo, kad razgovaramo u različitim nerazumivim jezicina, najviše rukama i nogama. Dosta puta sa puno smeha sa obe strane. Vidis druze, u zamjenici "mi" se mozda krije odgovor. Ja uglavnom vozim sam ili u sto manjoj grupi-kum i ja. Internet mi je moda podsvjesno neka sigurnost...mada imamo i dodirnih tacaka, uzivam u tim "zajebacijama" sa drugim ljudima, koje prate svako putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7960 Napisano pre 21 sati nocni cuvar, 2594 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sve lepo smisljeno jedino sto mi se ne dopada mesec novembar. Celu tu kontinetalnu Tursku imacete jutarnje temperature 2-3 stepena a dnevne maximum 12-13 stepeni sto i nije bas za uzivanje. Nemojte nikako promasiti muzej na Galipolju, odlicna postavka i opis cele bitke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papa del Camino 216 Napisano pre 21 sati U prolazu, 39 postova Lokacija: Passau/Sarajevo Motocikl: Suzuki DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Nolanka je napisao: Ako vam telefoni podrzavaju eSIM, preporucujem kupovinu Jetpac paketa za internet. Za pocetak, postoji paket koji kosta samo 1 dolar, pa mozete probati da li vam to odgovara i posle mozete da dokupite skuplji. Gledao sam Jetpac, povoljni su mada je to sve u par deka ili Gigabita. Mene buni sto je @Mr_Wolf napisao da su ukinuli neke e-sim kartice, pa sad koja radi sigurno i koju je najlakse instalirati tj pokrenuti, to je pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papa del Camino 216 Napisano pre 21 sati (promenjeno) U prolazu, 39 postova Lokacija: Passau/Sarajevo Motocikl: Suzuki DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Mikulanac je napisao: Sve lepo smisljeno jedino sto mi se ne dopada mesec novembar. Celu tu kontinetalnu Tursku imacete jutarnje temperature 2-3 stepena a dnevne maximum 12-13 stepeni sto i nije bas za uzivanje. Nemojte nikako promasiti muzej na Galipolju, odlicna postavka i opis cele bitke. Nemamo drugi termin, kum radi u skoli pa tad u HR imaju neke praznike. Malo sam gledao prosjecne temp od Istanbula do Kapadokije i Egejske obale. Ocekujemo oko 10-25C, a i racunamo.na globalno zatopljenje Galipolje muzej svakako, oba groblja i iskrcavanje ANZACa.. P. S. Oobrati paznju na temperaturu 20.02.,krenuo na poso' Promenio pre 21 sati član Papa del Camino 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftp 809 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 113 postova Motocikl: BMW R 1150 GS, i BMW R 1250 GS Adv. Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Papa del Camino said: Vidis druze, u zamjenici "mi" se mozda krije odgovor. Ja uglavnom vozim sam ili u sto manjoj grupi-kum i ja. Mi uvek u istom sastavu. Ja i žena. Dakle mi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2782 Napisano pre 12 sati Drug član, 959 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Papa del Camino je napisao: Gledao sam Jetpac, povoljni su mada je to sve u par deka ili Gigabita. Mene buni sto je @Mr_Wolf napisao da su ukinuli neke e-sim kartice, pa sad koja radi sigurno i koju je najlakse instalirati tj pokrenuti, to je pitanje Informacija nije da su ukinuli kartice već pristup prodavcima i mogućnost aktivacije u Turskoj. Na primer ako sada odem na Mobimatter, izgleda kao na slici. Ali, bar po onome što sam pročitao, ako se kupi i aktivira kartica unapred - trebalo bi da radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...