branik 28 Napisano Avgust 26 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ljudi, Pod prilično stare dane ulazim u svet motociklizma, iako sam ceo život na točkovima. Ranije nisam želeo da vozim dva točka plašeći se sebe i vrele glave i teške ruke (noge) na gasu. Počelo je nedavno tako što sam shvatio da zbog zdravstvenog stanja ne mogu mnogo da hodam po gradu, a auto je nepraktičan jer se nema gde stati. I počelo je skuterom od 125 dok nisam shvatio da mi kosačica ima veći motor, a grad mi je razapet po brdima. Tako je kubikaža rasla, ambicije takođe, pa sam poželeo pored grada da mogu i na neku dužu vožnju udvoje. Planiralo se, maštalo, razrađivalo i promišljalo, zec je dugo bio u gori i konačno, od pre nekoliko nedelja, uvalio sam se sedište qj forta 4.0. Moja prethodna iskustva na skuteru bila su zanemarljiva, ako ne računamo detinjstvo na tomosovim mopedima. I gle, već prva, takoreći devičanska vožnja, bila je ljubav na prvi pogled. Zamerio sam sebi jedno što to nisam uradio pre koju deceniju. Zanimljiv mi je bio osmeh momaka koji su mi prodali kacigu, ali i pomogli da izaberem, kad sam pitao ima li ljudi poput mene na pragu sedme decenije koji tek počinju. Tako da eto, bratijo, dolazim među vas. Ne znam mnogo, vrv ću vremenom pitati svašta, ne zamerite. Promenio Avgust 26 član branik 22 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2511 Napisano Avgust 26 Mr., 622 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao, i racunaj da ce ti apetiti rasti exponencijalnom brzinom, kako ccm tako i kilometri pred tobom. Nikad ti nece biti dosta. Al u tome i jeste draz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 134 Napisano Avgust 26 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 84 Napisano Avgust 26 Svrati ponekad, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13244 Napisano Avgust 26 Ne silazi, 3012 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanV 38 Napisano Avgust 26 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750, Honda VFR 750, Yamaha XJ6, Honda CBR 600, Kawasaki Z1000, Honda Shadow 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2067 Napisano Avgust 26 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 611 Napisano Avgust 26 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, uživaj i čuvaj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 126 Napisano Avgust 26 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15113 Napisano Avgust 27 Cool tip, 3167 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 13314 Napisano Avgust 27 Drug član, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao, omladinac! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8872 Napisano Avgust 27 Drug član, 1849 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 188 Napisano Avgust 28 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f, Tomos APN 6, Tomos A35 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 202 Napisano Avgust 29 Svrati ponekad, 56 postova Lokacija: Apatin Motocikl: CFMOTO 800MT Touring Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...