Tecaub 64 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, mitjaict je napisao: Pre sat vremena, Tecaub je napisao: Jesi li mogao sta da uradis Probao sve zivo. Od momenta kad ne hvata lamela uopste do kontra smera. Uvek cima. Izgleda da je centrifugalno kvacilo pa mora da cimne kad se naglo pusta i dodaje gas. Neki dan cu da odem do majstora pa nek proba. Ne smeta kada se umereno vozi. Namesti kako tebi odgovara.Jesi gledao prednji lancanik da nema lufta, ima i kod mene trzaja ali manje jer sam menjao prednji i zadnji lancanik i stavio did hd lanac jer original lanac nije nizasta.Na hiljadu km se istegao ko pracka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2292 Napisano pre 15 sati Drug član, 1428 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Tecaub je napisao: Ima tu lepih modela, nisu kinezi za potceniti Dobro da se razumemo. Ne smatram Pedu kao neki ozbiljan proizvodjac. Vise kao niskobudzetni prevoz sa malom potrosnjom i za ocekivati da ima puno krte plastike, losih zaptivki itd... Ali za ove pare od 1300 evrica, da dobijes motoric na zute table a ide 100 km/h i svim tim sitnicama od opreme... Definitivno vredi uzeti i ne stedeti ga ni dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 13 Napisano pre 15 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Namesti kako tebi odgovara.Jesi gledao prednji lancanik da nema lufta, ima i kod mene trzaja ali manje jer sam menjao prednji i zadnji lancanik i stavio did hd lanac jer original lanac nije nizasta.Na hiljadu km se istegao ko prackaPrednji ima lufta kako god se namestio. Stegnuti su srafovi. Jer je tanak i onaj seger sto ga drzi ne moze da ga fixira. Promenicu i njega Ali mora izgleda tako kad se naglo dodaje i oduzima. Kad se normalno vozi sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6846 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 4957 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Zarkela je napisao: dobijes motoric na zute table a ide 100 km/h Aj pa sad, nemojmo preterivati baš toliko Inače, Peda nije proizvođač, to je samo nalepnica. Razne generičke kineske modele proizvođača Znen\Zongshen\Zhejiang\Chongqing... "brendiraju", tj. etiketiraju. Zato ima x istih ili sličnih modela koji se pod različitim imenima prodaju po drugim zemljama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2292 Napisano pre 12 sati Drug član, 1428 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam se informisao, doduse vrlo povrsno, pa cu vrv i pogresiti. Peda je naziv za trziste balkana? Znam da ih ima po raznim nazivima. No, kako god. Za 1350 evra premija po gradu, njivi, pijaci itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6846 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Ne silazi, 4957 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Peda je samo Trademark tj. uvoznik u stvari štiti ime. Nema to veze sa tržišnom pokrivenošću. Neki drugi može da uvozi isti ili sličan OEM, i da prodaje pod svojim "brendom". Što se i dešava (NAS i Crnoj Gori, Thrust u Grčkoj i slični) Promenio pre 2 sati član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 64 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, mitjaict je napisao: Prednji ima lufta kako god se namestio. Stegnuti su srafovi. Jer je tanak i onaj seger sto ga drzi ne moze da ga fixira. Promenicu i njega Ali mora izgleda tako kad se naglo dodaje i oduzima. Kad se normalno vozi sve ok. Podledaj i zadnji tocak izmedju lancanika i tocka ima guma da li tu nema lufta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...