Koke 14 Napisano Maj 13 U prolazu, 64 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakve su Trayal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 34 Napisano Maj 13 U prolazu, 98 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Trayal je ispod ovih pomenutih. Tvrdji je dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5rovic 8 Napisano Maj 13 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me nešto, ko se razume, ja ne ... elem gledam neke tabele ekvivalentnih dimenzija guma, po tabelama bi trebalo da kao zamena za 2.5, 2.75" -R17 može 80/90-R17, e sad 80/90 guma je šira od 2.75, 80/90 je 80mm, 2.75 je približno 70mm, i gume sa metričkim oznakama 80/90 su sve tubeless, dok su ove 2.5/2.75 uglavnom sa unutrašnjiom... E sad 'el može sigurno tubles guma na felne od snajpera i dal' ove 80/90 neće da kačaju negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 34 Napisano Maj 13 U prolazu, 98 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, 5rovic said: Zanima me nešto, ko se razume, ja ne ... elem gledam neke tabele ekvivalentnih dimenzija guma, po tabelama bi trebalo da kao zamena za 2.5, 2.75" -R17 može 80/90-R17, e sad 80/90 guma je šira od 2.75, 80/90 je 80mm, 2.75 je približno 70mm, i gume sa metričkim oznakama 80/90 su sve tubeless, dok su ove 2.5/2.75 uglavnom sa unutrašnjiom... E sad 'el može sigurno tubles guma na felne od snajpera i dal' ove 80/90 neće da kačaju negde? To sve moras da premeris. Pozadi nema mesta mnogo koliko sam video kad sam menjao lanac, nema neke velike tolerancije, ali za malo moze da se pusti sira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1691 Napisano Četvrtak u 01:44 Drug član, 1751 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel vozio neko sniper i apn da uporedi osnovno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano Petak u 18:59 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam se cini izgled sagorevanja kod svecice ? Inace nije bilo masnoce i garezi kad sam je obrisao, ovo je posle stelovanja karburatora posle 100km. Promenio Petak u 19:01 član Koke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12716 Napisano Petak u 19:58 Ne silazi, 3035 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 12 Napisano Subota u 12:56 U prolazu, 18 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je dugo ocekivani Peda Lesso,zadovoljan sam kako ide i kako izgleda.Ako moze mala pomoc kada upalim motor obtaji su na 2000 a kada ga provozam i on se zagreje budu oko 2000-2500.Kako da smanjim obrtaje ili da ne diram nista posto sam presao samo 20 km. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 97 Napisano Subota u 13:26 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Igor 022 je napisao: Stigao je dugo ocekivani Peda Lesso,zadovoljan sam kako ide i kako izgleda.Ako moze mala pomoc kada upalim motor obtaji su na 2000 a kada ga provozam i on se zagreje budu oko 2000-2500.Kako da smanjim obrtaje ili da ne diram nista posto sam presao samo 20 km. Popusti malo sraf za ler gas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12716 Napisano Subota u 13:27 Ne silazi, 3035 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na karburatoru bi trebalo da ima sraf za stelovanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1691 Napisano juče u 01:08 Drug član, 1751 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 5. 2026. at 14:56, Igor 022 je napisao: Stigao je dugo ocekivani Peda Lesso,zadovoljan sam kako ide i kako izgleda.Ako moze mala pomoc kada upalim motor obtaji su na 2000 a kada ga provozam i on se zagreje budu oko 2000-2500.Kako da smanjim obrtaje ili da ne diram nista posto sam presao samo 20 km. Jel agregat isti kao kod snipera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 12 Napisano juče u 09:31 U prolazu, 18 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Biker Q je napisao: Jel agregat isti kao kod snipera? Da,samo gume vece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 90 Napisano juče u 15:06 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan On 5/16/2026 at 2:56 PM, Igor 022 said: Stigao je dugo ocekivani Peda Lesso,zadovoljan sam kako ide i kako izgleda.Ako moze mala pomoc kada upalim motor obtaji su na 2000 a kada ga provozam i on se zagreje budu oko 2000-2500.Kako da smanjim obrtaje ili da ne diram nista posto sam presao samo 20 km. Simpatičan klon CT125, lepši je od onog K Moto ATX-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 34 Napisano pre 7 sati U prolazu, 98 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Teco, moze li neka sifra tog lancanika ili mere? Razmak rupa i centralna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 97 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, mitjaict je napisao: On 11. 5. 2026. at 6:07, Tecaub je napisao: Teco, moze li neka sifra tog lancanika ili mere? Razmak rupa i centralna Sve isto kao na pedi samo trazis za apn1s 37 zuba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 97 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Tecaub je napisao: Sve isto kao na pedi samo trazis za apn1s 37 zuba Naruci iz komp co batajnica 1600din trazis samo za apn1s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 97 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Tecaub je napisao: Naruci iz komp co batajnica 1600din trazis samo za apn1s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...