Sijamski_Mrmot 96 Napisano Sreda u 15:33 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, kako i cime odrzavate snajpere? Pranje (autoperionica?) , briskanje, ciscenje i podmazivanje lanca... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano Sreda u 16:10 U prolazu, 62 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Kolege, kako i cime odrzavate snajpere? Pranje (autoperionica?) , briskanje, ciscenje i podmazivanje lanca... ? On 3. 5. 2026. at 20:42, Tecaub je napisao: Mekom četkom, crevo , mislim da ni u perionici nista nece da mu fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 96 Napisano Četvrtak u 15:28 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Juce mi se desilo da je zaglavio km sat nece da prebaci km, sajla normalno radi i pokazuje kojom brzinom idemali da prebaci nece samo preskoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor_mladjen 15 Napisano Četvrtak u 15:31 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Tecaub je napisao: Juce mi se desilo da je zaglavio km sat nece da prebaci km, sajla normalno radi i pokazuje kojom brzinom idemali da prebaci nece samo preskoci Vecno mlad 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 96 Napisano Četvrtak u 16:00 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, pao danas prvi servis, na nesto manje od 300km mirnija masina i lakse salta sa novim uljem (Motul 7100 10-40) 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano juče u 08:19 U prolazu, 62 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 5. 2026. at 9:32, Tecaub je napisao: Odlicno, zadnja ostala ista 2.75 fabricka Teco koji tacno model gume si uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 96 Napisano juče u 08:21 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Koke je napisao: Teco koji tacno model gume si uzeo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 96 Napisano juče u 08:23 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Tecaub je napisao: Neni se lepo pokazala nema proklizavanja, bolje koci, bolje leze u krivinam i ima stabilnost evo i broj +381693330167 stefan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 96 Napisano juče u 08:25 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Tecaub je napisao: Neni se lepo pokazala nema proklizavanja, bolje koci, bolje leze u krivinam i ima stabilnost evo i broj +381693330167 stefan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano juče u 08:37 U prolazu, 62 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Odlično izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 96 Napisano juče u 08:55 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Koke je napisao: Odlično izgledaju Samo sam prednju menjao zadnja ostala fabricka.mitas cena 3500din.Nema potrebe bacati pare na skuplju kada je i ova dobra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano juče u 08:58 U prolazu, 62 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno, mislio sam da si obe promenio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano juče u 09:00 U prolazu, 62 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Muci me da li remeti nesto sto su istih dimenzija i napred i pozadi, jel te treba da bude napred tanja zbog ulaska u krivine i upravljivosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 96 Napisano juče u 09:01 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Koke je napisao: Muci me da li remeti nesto sto su istih dimenzija i napred i pozadi, jel te treba da bude napred tanja zbog ulaska u krivine i upravljivosti. Ja nemam nikavih problema nista nije izgubio na brzini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 96 Napisano juče u 15:04 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Juce stavljen pozadi lamcanik 37 zuba, danas isproban kako se ponasa, duze brzina, lepo vuce uz brdo, duza krajnja brzina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 90 Napisano juče u 15:54 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Sada si na 15/37? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 96 Napisano juče u 16:13 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, astmario je napisao: Sada si na 15/37? Da malo duze brzine i krajnja duza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 96 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Moze slika tog od 37 zubaca? Cuvam one od 15/36 sto si kupio jesenas da znam tacno sta da kupim i da li je sad onaj DiD lanac bio dovoljan ili mora da se dodaje od starog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 96 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Sijamski_Mrmot je napisao: Moze slika tog od 37 zubaca? Cuvam one od 15/36 sto si kupio jesenas da znam tacno sta da kupim i da li je sad onaj DiD lanac bio dovoljan ili mora da se dodaje od starog? Od 37 zuba uzet u komp ko batajnica od apn1s 428 korak, pase sraf na sraf.Cena 1600 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 96 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Tecaub je napisao: Od 37 zuba uzet u komp ko batajnica od apn1s 428 korak, pase sraf na sraf.Cena 1600 din 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano pre 11 sati U prolazu, 62 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 5. 2026. at 10:21, Tecaub je napisao: Da li ide unutrašnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 96 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Moze ali i ne mora, ako vulkanizer ima ventil za tubeles, treba uzi ventil. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12704 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3024 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije fabricki tubeles?Cak kineski el.biciklovi ih imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 96 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Nije ima unutrasnju gumu a moze tubeles samo sto moj vulanizer nije imao odgovarajuci ventil, ide uzi ventil nego kod kola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...