Jump to content

Moto Zajednica

Peda Sniper (XT) 50

Recommended Posts

• U prolazu, 89 postova
  • Motocikl: Peda Sniper

Stavio sam napred 16 zuba, mogu reci da je drugi motor u pitanju. Maksimalna brzina me ne zanima, ali cu da testiram i nju na pravcu nekom. Mnogo se lepse vozi, prva nije kratka kao fabricki, po gradu cetvrta gotovo da ne treba, na vrh gasa ide 60 cetvrtom, top sto se mene tice. Drugom lagano izlazim svuda, tako da nije mrtav kao sto sam mislio da ce biti. Samo me plasi da ne zakaci onaj kablic od pokazivaca brzina jer je knap napred kada se stavi lanac koji je inace deblji od fabrickog dosta iako je ista oznaka 428. Za 1 kariku mora da se produzi u odnosu na fabriku. 

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: Peda Sniper

Danas saobracajna nesreca , isekao me idiot iz sporedne ulice i pobega , ukocio sam i proklizao neka sreca par ogrebotina na meni , na snajperu tek samo tacka i poderana rucica gasa , velika sreca za obojicu😂....P.S tankirao ga posle 2.2 l na 100km😂, sve u svemu ljudi pazite se kreteni na sve strane. 

• Tužan 1

• Svrati ponekad, 193 postova
  • Motocikl: Peda sniper
pre 15 minuta, Koke je napisao:

Danas saobracajna nesreca , isekao me idiot iz sporedne ulice i pobega , ukocio sam i proklizao neka sreca par ogrebotina na meni , na snajperu tek samo tacka i poderana rucica gasa , velika sreca za obojicu😂....P.S tankirao ga posle 2.2 l na 100km😂, sve u svemu ljudi pazite se kreteni na sve strane. 

E tako i meni izlete budala ja sa nekih 30km na sat poljubih asfalt a on lagano ode.Zato sam napred kupio drugu gumu 2.75 mitasovu sad em bolje koci em nema proklizavanja.

• Podržavam 2

Pre 20 sati, mitjaict je napisao:

Stavio sam napred 16 zuba, mogu reci da je drugi motor u pitanju. Maksimalna brzina me ne zanima, ali cu da testiram i nju na pravcu nekom. Mnogo se lepse vozi, prva nije kratka kao fabricki, po gradu cetvrta gotovo da ne treba, na vrh gasa ide 60 cetvrtom, top sto se mene tice. Drugom lagano izlazim svuda, tako da nije mrtav kao sto sam mislio da ce biti. Samo me plasi da ne zakaci onaj kablic od pokazivaca brzina jer je knap napred kada se stavi lanac koji je inace deblji od fabrickog dosta iako je ista oznaka 428. Za 1 kariku mora da se produzi u odnosu na fabriku. 

Jesi li menjao lanac

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: Kymco Visa
12 hours ago, Tecaub said:

E tako i meni izlete budala ja sa nekih 30km na sat poljubih asfalt a on lagano ode.Zato sam napred kupio drugu gumu 2.75 mitasovu sad em bolje koci em nema proklizavanja.

Kakvo je ponašanje sa širom gumom? Zadnju si isto podigao na 3.0 ili ostavio 2.75 fabrički?

Promenio član astmario

pre 31 minuta, astmario je napisao:

Kakvo je ponašanje sa širom gumom? Zadnju si isto podigao na 3.0 ili ostavio 2.75 fabrički?

Odlicno, zadnja ostala ista 2.75 fabricka

• U prolazu, 8 postova
Pre 20 sati, mitjaict je napisao:

Ja sam stavio 16 napred i motor je bio top sto se tice prve i druge brzine kao i vibracija, ali 4 brzina samo na idealno ravnom terenu ili nizbrdici znaci nesto.. Cak i na blagom usponu gubi snagu. Vratio sam se na 15 zuba ali vratile se i vibracije. Licno maximalna brzina mi ne znaci mnogo koliko mi znaci manjak vibracija i uzivanje u voznji. Razmisljam da vratim 16 napred i zadnji da povecam sa 38 na 41 recimo i time u teoriji dobijem slican odnos kao fabricki ali bi trebalo da vibracije skoro nestanu, kazu i da je bolje za lanac i lancanike.. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja