andrej. 3591 Napisano Utorak u 10:26 BJB Maxi Scooter Club, 1176 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Od veš mašine se kreće.. za par godina CF Moto i BYD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9328 Napisano Utorak u 10:38 Ne silazi, 2518 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Tako si ti poceo ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3591 Napisano Utorak u 10:41 BJB Maxi Scooter Club, 1176 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam krenuo od motora, ako prodje ok, lako ćemo za belu tehniku Svuda su odlični komentari za Haier, mislim da nema greške sa ozbiljnijim modelima. Mi uskoro opremamo stan, frižider će 99% biti njihov. Mašinu moramo da ciljamo kombinovanu, najbolje deluje Hisense, jedini imaju nešto što deluje pristojno a da je ispod 1000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5898 Napisano juče u 10:52 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 4 godine baš kombinovanu Haier gledao, bila nešto manje od 90k u zavisnosti od kapaciteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3245 Napisano pre 16 sati Drug član, 1735 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka Bosch ili LG. Haier bih zaobišao. Krenule su vec reklamacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 668 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 625 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan A otkud ti ideja da Bosch ili LG nemaju reklamacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16275 Napisano pre 15 sati Integrisan, 8358 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa LG mašinom za veš nezadovoljan. U toku garancije od 5 godina, imao sam pocepanu gumu i dva puta je menjan bubanj zbog prozuklog ležaja. Na Bosch mašini za sušenje sam menjao elektroniku u garanciji. Crkla je nekoliko meseci posle kupovine. Odmah nakon isteka garancije crkao joj španer i spao kajš. Tu sam dramio i zamenili mi besplatno. Sledeći put kupujem najjeftiniju mašinu, sa inverterom i najdužom garancijom sa što većim bubnjem. Umem da je popravim sam pa ću verovatno tako da je krpim kad zatreba inače bih je bacio. A bila skupa i to dosta u odnosu šta se prodaje u radnji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 95 Napisano pre 3 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Alekre said: Ja sam sa LG mašinom za veš nezadovoljan. U toku garancije od 5 godina, imao sam pocepanu gumu i dva puta je menjan bubanj zbog prozuklog ležaja. Slicno iskustvo, juce popravljena LG kombinovana stara oko 4 god., pocela malo da se cuje. Oba lezaja i semering zamenjeni, osovina (pauk) ok. cena popravke 12000. Kapiram da je bitno da kuciste bubnja moze da se odsrafi na dva dela, lezajevi se menjaju bez problema. Ako je iz jednov dela i mora da se sece onda jbg. Narednih 4-5 god sam valjda miran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...