Jump to content

Moto Zajednica

Potreban keramicar

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 1176 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Ja sam krenuo od motora, ako prodje ok, lako ćemo za belu tehniku :D

Svuda su odlični komentari za Haier, mislim da nema greške sa ozbiljnijim modelima. Mi uskoro opremamo stan, frižider će 99% biti njihov. Mašinu moramo da ciljamo kombinovanu, najbolje deluje Hisense, jedini imaju nešto što deluje pristojno a da je ispod 1000e

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1261 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.

Ja sam pre 4 godine baš kombinovanu Haier gledao, bila nešto manje od 90k u zavisnosti od kapaciteta. 

• Integrisan, 8358 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ja sam sa LG mašinom za veš nezadovoljan. U toku garancije od 5 godina, imao sam pocepanu gumu i dva puta je menjan bubanj zbog prozuklog ležaja.

Na Bosch mašini za sušenje sam menjao elektroniku u garanciji. Crkla je nekoliko meseci posle kupovine. Odmah nakon isteka garancije crkao joj španer i spao kajš. Tu sam dramio i zamenili mi besplatno.

Sledeći put kupujem najjeftiniju mašinu, sa inverterom i najdužom garancijom sa što većim bubnjem. Umem da je popravim sam pa ću verovatno tako da je krpim kad zatreba inače bih je bacio. A bila skupa i to dosta u odnosu šta se prodaje u radnji.

• Podržavam 1

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: F900GS
12 hours ago, Alekre said:

Ja sam sa LG mašinom za veš nezadovoljan. U toku garancije od 5 godina, imao sam pocepanu gumu i dva puta je menjan bubanj zbog prozuklog ležaja.

Slicno iskustvo, juce popravljena LG kombinovana stara oko 4 god., pocela malo da se cuje. Oba lezaja i semering zamenjeni, osovina (pauk) ok. cena popravke 12000. Kapiram da je bitno da kuciste bubnja moze da se odsrafi na dva dela, lezajevi se menjaju bez problema. Ako je iz jednov dela i mora da se sece onda jbg. Narednih 4-5 god sam valjda miran 🤞

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja