Jodži 11 Napisano Petak u 11:54 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz6 s2n Prijavi odgovor kao problematičan Nakon dužeg posmatranja sa strane, odlučila sam da vam se priključim i “zvanično” (@Scholesy198 hvala na neoborivim argumentima za to ). Vozim nepuna 4 meseca (Yamaha FZ6 S2 2008 (naked)) i za sad su tu kilometri trasa BG–KM–TT–BG, Divčibare, Durmitorski prsten – sa više ili manje uspeha, ali uz neprocenjivo sticanje iskustva. Uživam u solo vožnji, ali nekad prija i saputnik – da progovoriš koju na kafe-pauzi, dobiješ praktičan savet, ili, recimo, da ti podigne motor kad ovaj odluči da malo prilegne na putu. Cilj su mi dalja putovanja i sagledavanje sveta iz druge perspektive – one savršene, sa dva točka . Pozdrav i do viđenja negde na drumu! P.S. Ako neko zna kako se efikasno podiže FZ6 bez svedoka i ogrebanog ega – slušam predloge. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 557 Napisano Petak u 13:20 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, и добродошла! Погледај у теми код @makikt Мислим да се тема зове у потрази за недођијом, колегиница је импровизовала неку дизалицу или тако нешто, углавном најбоље да погледаш у теми или је питај у дм Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13053 Napisano Petak u 13:53 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 523 Napisano Petak u 14:35 Zainteresovan, 480 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Jodži said: Nakon dužeg posmatranja sa strane, odlučila sam da vam se priključim i “zvanično” (@Scholesy198 hvala na neoborivim argumentima za to ). Vozim nepuna 4 meseca (Yamaha FZ6 S2 2008 (naked)) i za sad su tu kilometri trasa BG–KM–TT–BG, Divčibare, Durmitorski prsten – sa više ili manje uspeha, ali uz neprocenjivo sticanje iskustva. Uživam u solo vožnji, ali nekad prija i saputnik – da progovoriš koju na kafe-pauzi, dobiješ praktičan savet, ili, recimo, da ti podigne motor kad ovaj odluči da malo prilegne na putu. Cilj su mi dalja putovanja i sagledavanje sveta iz druge perspektive – one savršene, sa dva točka . Pozdrav i do viđenja negde na drumu! P.S. Ako neko zna kako se efikasno podiže FZ6 bez svedoka i ogrebanog ega – slušam predloge. Bez svedoka i nekako ali bez ogrebanog ega tesko samo socna psovka i idemo dalje. Dobro dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5353 Napisano Petak u 14:36 Drug član, 1308 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Petak u 15:36 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. I idemo opet Sto se tice podizanja, vezba tehnike, ima po yt ili teretana Samo ne pokusavaj kad pada da ga zadrzavas, pusti ga da padne, ako hoces da ga zadrzis lako mozes da se povredis. Za motor jedini spas slajderi da bar nesto ublazi. Svi to prodjemo, cak se desi i iskusnima, pred kraj god se nadje ekipa iskusnih i pocetnicka na sajmu da vezbamo, kazu nam sta ne treba da radimo i jedan kolega kako je krenuo pade u mestu. Ima nova koleginica koja vozi par dana, eno vec tri puta pao, nije nista al eto desava se. Pokazao sam joj sta i kako al treba vreme i vezba. Neki dan nesto sam se zamislio i ne spustim copavu, au koji problem zadržati a mislis da ce da se osloni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 60 Napisano Petak u 16:44 U prolazu, 13 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 677 Napisano Petak u 18:41 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ti sreca sto se tice podizanja motora mislim da su tutorijali na yt dobri,oni sa uvrtanjem kormana. Pogledaj ima kada okreces prednji ka zemlji i dizes straznjicom,i kada okreces kontra...onda ide iz mrtvog dizanja U obe tehnike devojke dizu teske motore jer ne treba puno snage...i ako ga ispustis na desnu stranu,uvek pre dizanja spusti copavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 540 Napisano Petak u 19:13 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla. Za ego, zaboravi ego, padaju motocili, a za dizanje izvoli uputstvo jedne sitne koleginice. Ako ona može da diže Harlije i ostala čuda, može svako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 726 Napisano Petak u 19:16 Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav koleginice i dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jodži 11 Napisano Petak u 20:14 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz6 s2n Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici, savetima i podeljenim linkovima ! Vidim da me čekaju vežbanje i teretana .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...