Motorcyclist 23749 Napisano Sreda u 17:52 Integrisan, 7679 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, pa to bas ne deluje sigurno uopste Inace ko kaze da je Vojvodina dosadna, bas lepa voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1549 Napisano Sreda u 18:23 Drug član, 1282 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure, KTM 390 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Gliga said: Danas sam shvatio šta mi nikako ne leži na ovom motoru: gotovo da nema motorno kočenje. Na prvom servisu su zamenili oprugu bočne nogare. Ako se dobro sećam bio je neki opoziv. E, sa novom oprugom mi se 4-5 puta spustila ćopava u toku vožnje. I to spusti skroz! Sreća pa je relativno visoka dok je motor u uspravnom položaju. Ali mislim da je samo pitanje vremena kada će me katapultirati.... Svaki put na nekim džombama (ležeći policajac, rupe na atarskim putevima.). Bez nekog jurcanja, dakle brzinama koje su apsolutno primerene za ovakav motor. Baš me čudi, deluje da nešto nije uredu tu. I meni su zamenili oprugu, opoziv pošto je i inicijalna bila sklona pucanju. Meni se ovo nije nikad desilo a terao sam ga po dzombama. Čak mi se nije nikad ni aktivirao prekidač na ćopavoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2524 Napisano pre 17 sati Drug član, 1712 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 5. 2026. at 19:52, Motorcyclist je napisao: Auuu, pa to bas ne deluje sigurno uopste Inace ko kaze da je Vojvodina dosadna, bas lepa voznja. Razlog više za preći na dual sport ko živi ovde. Imamo 2 krivine i 396 letnjih puteva, kanala itd... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2484 Napisano pre 13 sati Drug član, 1085 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Probao ga malo na prošloj vožnji po bugarskoj, par puta mi se gasio zbog spuštanja ćopave. Nizak je za mene, al to se lako rešava i malo je teži u sporijim deonicama. Sve ostalo je odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...