Abi 2295 Napisano Ponedeljak u 19:51 (promenjeno) Drug član, 1182 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju R6 '05 Ukratko, pisao sam, kacio slike i sta sam sve radio itd. Ko nije ispratio, apsolutno je sve sto je trebalo da se menja, promenjeno (kod mene je oko 2 godine) odrzavam je sam vecinom, takodje registrovana je godinu dana - do sredine Juna 2026, ja sam vlasnik. Agregat odlican, istoriju "znam" unazad nekih 7-8 godina (poslednja dva vlasnika). Motor nije nov, nije TOP TOP TOP i te gluposti, ali je dobar, ocuvan, za to godiste verujem odlicno ocuvan agregat. Rucke i fuzasteri su original, ja sam ih ofarbao jos odavno jer su mi lepsi crni. Imao pad prosle godine, ja se izlomio, ona se izgulila... (nije se cak ni rucka polomila, ostavio original) voleo bih da je bilo obrnuto, ali jbiga Tako da je sada "fabrika" sa glanc novim oklopima (imam i stare, tu su, lako se daju srediti). Sve u svemu, ako nekoga nesto interesuje, cimajte, ja sve sto radim imam i zapisano i fotkano. Ko voli da veruje u bajke bolje da me ne zove, nece cuti "fabrika, N.O.V.O. 15k na satu i kupljen od prvog vlasnika u CH, nikad pao, nikad proklizao, nikad nije terana iznad 6k obrtaja" Trenutno ima crash cage koji mi je radio drugar (clan foruma) on moze ici uz dogovor. Motor vozim, tako da kilometraza raste. P.S. Zamena moguca jedino i iskljucivo za auto, ali za neki jeftiniji kabrio, tipa Pezo 307, 308, 207... Ford, ali kabrio, da se tripujem da sam na motoru Po mogucstvu da je jeftiniji od motora. Cena 4350e, ko god me je zvao rekao sam 100-nak evra moze dole, zaokruzicu ovde na 4200e. Evo slika, neke snimke imam koje ne volim preterano da delim, ostavicu par linkova. Ako nekoga bilo sta interesuje, tu sam. 064 514 999 5 (nemam viber na ovom broju, kome trebam na viberu, neka mi pusti poruku). Od prosle godine Ovde je ima negde od 20-te sekunde (preplicu se snimci sa njom i gixxerom) Promenio Ponedeljak u 21:41 član Abi 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...