Luka9905 3382 Napisano Jun 26 Drug član, 577 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacing ma slabo mi to... Šalu na stranu, već bi mi to bio prekrupan zalogaj. Horneta smatram prejakim za moje potrebe. @abarth_maniac Hvala Ranko na svemu! Druga priča, drugi osećaj vožnje i najvažnije kočenje koje uliva poverenje. Odrađeno profi da nema dalje! Trenutno najmanje razmišljam o prodaji, toliko uživamo u vožnji 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11455 Napisano Jun 27 nekrunisani kralj moto cigana, 3366 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan I koja je sada cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3382 Napisano Jun 27 Drug član, 577 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan @mrle 3.500e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3382 Napisano Jun 28 Drug član, 577 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da obrazložim cenu, na motoru su potpuno nove gume, registrovan je godinu dana, urađeni su svi servisi zajedno sa lancem i lančanicima. To, sa nešto sređivanja estetike, koštalo je više od 1.000e. Pločice su kompletno nove, antifriz je prošle godine u aprilu zamenjen, kočiona tečnost takođe, kao i svećice. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 194 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Luka9905 said: Čisto da obrazložim cenu, na motoru su potpuno nove gume, registrovan je godinu dana, urađeni su svi servisi zajedno sa lancem i lančanicima. To, sa nešto sređivanja estetike, koštalo je više od 1.000e. Pločice su kompletno nove, antifriz je prošle godine u aprilu zamenjen, kočiona tečnost takođe, kao i svećice. Smatram da je cena vrlo korektna i sasvim realna, ali svaka čast za obrazloženje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1138 Napisano Jun 28 (promenjeno) Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jun 28 član Rade koenig 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1138 Napisano Jun 28 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan R1150R 2004. Standardno dobar kao i svi. Registrovan na moje ime. cenim ga 3500 i moze kljucic za kljucuc ako ti se dopada. Dodjes vidis, provozas njega ja tvoj motoric i to je to. Ukoliko te zanima. 3 kofera uz njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3382 Napisano Jun 28 Drug član, 577 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan @Rade koenig Imao sam priliku da probam. Na žalost, nije za mene. Hvala ti svakako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1138 Napisano Jun 28 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905Bogu hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3382 Napisano Jul 8 Drug član, 577 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan 3.400e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3382 Napisano Jul 17 Drug član, 577 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Spuštam za forum na 3.300e. To je zadnja i fiksna cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3382 Napisano Avgust 3 (promenjeno) Drug član, 577 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Honda Hornet 900, CB 900F WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Hornet 900, CB 900F, 2005. godište, Naked, 919 cm3, vozilo prešlo 67022 km, Pančevo. Cena 3.699 €, Motori - Polovni Automobili Evo oglasa sa novim, nešto detaljnijim fotografijama. U nastavku tekst oglasa: Honda Hornet 900 (CB900F) – 2005. godište Motor je kupljen nov u Srbiji i u mom je vlasništvu poslednje dve godine. Posedujem istoriju održavanja od 2021. godine, sa računima i evidencijom svih servisnih radova. Motor je mehanički u odličnom stanju. Agregat je potpuno suv, bez curenja, ne troši ulje ni rashladnu tečnost, ne dimi i pali na prvi dodir. Menjač i kvačilo rade besprekorno, motor je izuzetno upravljiv, lagan za vožnju i spreman za sezonu bez dodatnih ulaganja. Održavanje i servisna istorija 66.145 km Mali servis (Motul 7100) DID zlatni lanac i lančanici Zamenjene gumice na zadnjim kočionim klještima i podmazani klizači Nove prednja i zadnja guma (Pirelli Diablo Rosso III) RPM Moto, Zrenjanin 63.000 km Mali servis (Motul 7100) TRW prednje i zadnje pločice Kočiona tečnost DENSO svećice Antifriz Moto servis Boban, Pančevo 61.000 km Mali servis (Motul 5100) 59.000 km Nove gume (Mitas) Zamena ležajeva i balansiranje točkova Oliver's Bike Garage 57.000 km Zamena ulja i semeringa u vilama Oliver's Bike Garage 54.000 km Mali servis (Motul 5100) 49.000 km DID lanac i lančanici 47.000 km Mali servis (Motul 5100) 42.000 km Nov akumulator 41.000 km Mali servis (Motul 5100) Nove gume (Mitas) Dodatna oprema Dva originalna Yoshimura topa + fabrički Veliki vizir Givi nosač kofera, kofer i crash bar Barracuda preklopne poluge Nosači bisaga K&N filter vazduha Renthal širi korman sa podizačima USB punjač i 12V priključak Motor se može pogledati u Pančevu ili Beogradu. Dozvoljavam svaku vrstu provere, uključujući pregled u servisu po izboru kupca. Za dodatne informacije ili dogovor oko gledanja, pozovite ili pošaljite poruku. Video snimak motora i dodatne fotografije šaljem na zahtev. Promenio Avgust 3 član Luka9905 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3382 Napisano Avgust 3 Drug član, 577 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Walkaround 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1138 Napisano Avgust 3 (promenjeno) Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Avgust 3 član Rade koenig Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1138 Napisano Avgust 3 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ponuda 0631827432 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1138 Napisano Avgust 3 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3382 Napisano Avgust 3 Drug član, 577 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan @Rade koenig ha ha na žalost, nije ponuda. Definitivno će da ide za keš pa ću sebi motorić da tražim lagano. Vrlo verovatno nešto i da uvezem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1138 Napisano Avgust 3 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako neode ja sam tu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4191 Napisano Avgust 6 Drug član, 1343 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan i ja, i ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4191 Napisano Avgust 6 Drug član, 1343 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti bre doooobar B King, da se zlopatiš i neuživaš malo, da vidiš kako je to biti pravi bajker Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M_Bane 87 3407 Napisano Avgust 6 Braveheart, 737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr,Yamaha XJR 1300,Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep primerak Honde poznanik je imao istu tu 919, nema gde nije isao po EU sa njom na put. Brutalan zvuk ima vidim i na snimku kako se lepeo čuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3382 Napisano Avgust 6 (promenjeno) Drug član, 577 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Cena u zameni 5.100e i dobijete pun rezervoar Šala naravno Počela žena sa mnom da ide na posao motorom, vidim da će biti sledeće neki Enduro... @M_Bane 87 Hvala! Ne može video da dočara. Zvuk je baš dubok, na visokim obrtajima imaš utisak da cepa uši, a kad spustiš brzinu dole radi pam-pam-pam. Navikao se jesam, počelo je to i da mi se dopada, ali da je glasan, glasan je... Ima nekih estetskih stvari da se dotegne, možda sam na prethodnoj strani to kačio, svakako ako nekoga bude zanimala šaljem fotke ili video da ima predstavu pre dolaska. Agregat mislim da je bulletproof. Promenio Avgust 6 član Luka9905 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3382 Napisano Avgust 14 Drug član, 577 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Odeee 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24946 Napisano Avgust 14 Integrisan, 8092 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Cekamo ponovu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2473 Napisano Avgust 14 Drug član, 1675 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan To je zbog tank torbe 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...