mick 4348 Napisano Jul 9 Drug član, 2790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 112 Napisano Jul 9 U prolazu, 76 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta zna Splićo o motorima, platili ga kinezi da ih reklamira.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4348 Napisano Jul 9 Drug član, 2790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Istina...momak vozi i voli R mašine,to uvek naglašava. Mora da je plaćen za ovo baljezganje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2166 Napisano Jul 9 Drug član, 1325 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Komsija ima qj 600 srt i imao je do sad jedan prilično ozbiljan peh. Nekakav maler vezano za spaner lanca razvoda se desio. Motor je uz neprijatan zvuk iz masine i gubitak snage stao, sve to na auto putu pri povratku iz CG. Popravljen je od strane dilera gde je i kupljen posle oko 1 ipo meseca. Ne znam da li je prezupcio i imao veću havariju, ali je kako kažu zamenjeno sve u vezi razvoda. Sve se to desilo na oko 2000km predjenih, a pre i posle toga je odlično radio. Vozili smo se nekoliko puta i meni koji to sa strane gleda, sve izgleda ok, zvuk mi se posebno svidja. Moje simpatije od tih manjih kineza ima Cf moto 450 Mt 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1905 Napisano Jul 9 (promenjeno) Drug član, 1286 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ovde na forumu kad je neko pomenuo slucaj gde je coveku 2x zakucao nov 800srt ili kako mu je vec kodno ime, vlasnici kineza poceli skakati za oci, uz izjavu kako taj lik ocigledno ne zna da vozi. Ne zna ni taj tvoj komsija da vozi, nije ga dobro razradio. Def. im kontrola kvaliteta nije jaca strana, pa kako ko ubode, neko ce preci 50k km bez ijednog problema, nekome ce se ogaditi nov motor... Splićo satire ovog njegovog, a onom kukavcu zakuca nov, dobije drugi i on prodimi kao golf cvaja i zakuca ... Promenio Jul 9 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1961 Napisano Jul 9 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 781 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan To je sad istina za sve (nove modele) jbg, zaribao čoveku s foruma nedavno F800GS novi na 10k km. Zato kad se dočepam CP2 ne puštam Promenio Jul 9 član andrej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 188 Napisano Jul 9 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da me plašiš, ja planiram da ga kupim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1905 Napisano Jul 9 Drug član, 1286 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Šarena im je kontrola kvaliteta generalno. Eno onaj kolega sa QJ 550 satrao 20.000km+ za godinu dana i nikakav problem nije imao. Nije sad ni to neka preozbiljna ukupna kilometraza ali za godinu dana eksploatacije jeste itekako. S druge strane ovi drugi jedva dobacise 2-3000km... Ali dobro iskristalice se to vremenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 188 Napisano Jul 9 (promenjeno) Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prešao 7.000 sa SRT 700 i sve top... Radi, ide, ko prvi dan... Promenio Jul 9 član BaneNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalibor1995 7 Napisano Jul 10 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, sasa_f1 je napisao: Mozda coveku treba A2 motor. SRT 600 bi trebalo da je isti agregat (ako se na varam) kao SRT550, samo da je softverski drugaciji. Ako je tako, taj 550 se do sada pokazao dobro, po meni jedina mana skupa rega za 50ak kubika viska Tako je, A2 mi treba. Koliko sam ja shvatio, srt 550 i srt 600 imaju estetske izmene i verovatno nešto softverski izmenjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalibor1995 7 Napisano Jul 10 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Rider000 je napisao: Imas u Delti nov NX500 snizen na 7200 ili 7400, ne secam se tacno sad. Da mi ne zameriš, stvar je ukusa, ali meni je taj NX500 baš ružan motor. Ako je to direktni naslednik CB-a, baš šteta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1905 Napisano Jul 10 Drug član, 1286 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @dalibor1995Jes, bespotrebno su ga naruzili da bi isfurali neki rally stil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 629 Napisano Jul 10 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Sve što je napred napisano je suština svih novih kineskih motora. Takodje još jedna stvar me frustrira a to je već napred napisano je da jebote , svake godine izbaciju nov model, a gase stari... Kad bi bar prodavali nekoliko sezona jednu mašinu, bilo bi na tržištu i delova i polovnih i td...ovako, ko će da nabavlja delove za 50 motocikla recimo str800, koliko ih je kupljeno u 2024 godini...recimo? Druga stvar koja me takodje nervira a to su cene!!!!! Ja platio 6.900e. Kad je stala prodaja jesenas, cena je bila 6.500e. Sada sa novom sezonom evo opet ne ide prodaja i cena i dalje 6.500e, mislim, brate, sve je to lepo al koga jebete, pa ja sad ka bi hteo da prodam, moram da se orjentišem prema ceni novog. Ima to i kod drugih industrija, ali obično spuštaju cenu kad im ostane na lageru po neki primerak i to prošlogodišnji model, ili neki primerak starog modela a izašao neki prepravljeni isl... Uvoznici bi morali da malo više vode računa o svojim kupcima, jer ako krenemo da prodajemo polovnjake, šta će oni da prodaju novih????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 17 Napisano Jul 10 U prolazu, 5 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, dalibor1995 je napisao: Da mi ne zameriš, stvar je ukusa, ali meni je taj NX500 baš ružan motor. Ako je to direktni naslednik CB-a, baš šteta. I meni je delovao na slikama ružan, i jedva sam se odlučio da odem da ga pogledam, ali uživo je u stvari totalno druga priča i na kraju sam ga i kupio jer mi je skroz legao...rekao bih pre da nije fotogeničan uopšte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 83 Napisano Jul 10 (promenjeno) Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, vladmoll je napisao: Druga stvar koja me takodje nervira a to su cene!!!!! Ja platio 6.900e. Kad je stala prodaja jesenas, cena je bila 6.500e. Sada sa novom sezonom evo opet ne ide prodaja i cena i dalje 6.500e, mislim, brate, sve je to lepo al koga jebete, pa ja sad ka bi hteo da prodam, moram da se orjentišem prema ceni novog. Neko je pisao na forumu da niža cena "Kineza" ima veze sa potpisivanjem ugovora o carinama između Kine i Srbije. Ja sam svog SVT-a sa koferima prošle godine platio 7500. Čini mi se da su nakon pomenutog ugovora spušteni na 6900 ( sa koferima). Promenio Jul 10 član cika miloje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalibor1995 7 Napisano Jul 15 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Од толико најављиваног QJMOTOR и даљих разговора о Хонди 500Х ја купим нешто скроз друго и старије Новости су те да сам пазарио КЛЕ 500 2005 годиште, тако да сам у потпуности скренуо са теме коју сам отворио Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 294 Napisano Jul 15 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna, koliko je kostao? Cisto da uporedimo sa novim motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalibor1995 7 Napisano Jul 15 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, sasa_f1 je napisao: Ako nije tajna, koliko je kostao? Cisto da uporedimo sa novim motorima 3400e није тајна 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2166 Napisano Jul 15 Drug član, 1325 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ludje nego kupiti novog kineza 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1905 Napisano Jul 16 Drug član, 1286 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Vala bas... 3400eur za KLE star 20 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...