Jump to content

Moto Zajednica

QJ SRT 600 SX

Recommended Posts

• Drug član, 2790 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X

Istina...momak vozi i voli R mašine,to uvek naglašava. Mora da je plaćen za ovo baljezganje...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1325 postova
  • Motocikl: Lanac, kaiš, kardan

Komsija ima qj 600 srt i imao je do sad jedan prilično ozbiljan peh. Nekakav maler vezano za spaner lanca razvoda se desio. Motor je uz neprijatan zvuk iz masine i gubitak snage stao, sve to na auto putu pri povratku iz CG. Popravljen je od strane dilera gde je i kupljen posle oko 1 ipo meseca. Ne znam da li je prezupcio i imao veću havariju, ali je kako kažu zamenjeno sve u vezi razvoda.

Sve se to desilo na oko 2000km predjenih, a pre i posle toga je odlično radio.

Vozili smo se nekoliko puta i meni koji to sa strane gleda, sve izgleda ok, zvuk mi se posebno svidja. Moje simpatije od tih manjih kineza ima Cf moto 450 Mt

IMG-e3dc61cf44604e46b91ff0c4ea07172c-V.jpg

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1286 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Ovde na forumu kad je neko pomenuo slucaj gde je coveku 2x zakucao nov 800srt ili kako mu je vec kodno ime, vlasnici kineza poceli skakati za oci, uz izjavu kako taj lik ocigledno ne zna da vozi. 

Ne zna ni taj tvoj komsija da vozi, nije ga dobro razradio. 😃 

Def. im kontrola kvaliteta nije jaca strana, pa kako ko ubode, neko ce preci 50k km bez ijednog problema, nekome ce se ogaditi nov motor... 

Splićo satire ovog njegovog, a onom kukavcu zakuca nov, dobije drugi i on prodimi kao golf cvaja i zakuca ...

Promenio član Rider000
  • Sviđa mi se 1

• BJB Maxi Scooter Club, 781 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

To je sad istina za sve (nove modele) jbg, zaribao čoveku s foruma nedavno F800GS novi na 10k km. Zato kad se dočepam CP2 ne puštam :lol:

Promenio član andrej.

• Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Šarena im je kontrola kvaliteta generalno. Eno onaj kolega sa QJ 550 satrao 20.000km+ za godinu dana i nikakav problem nije imao. Nije sad ni to neka preozbiljna ukupna kilometraza ali za godinu dana eksploatacije jeste itekako.

S druge strane ovi drugi jedva dobacise 2-3000km... Ali dobro iskristalice se to vremenom. 

• Svrati ponekad, 196 postova
  • Motocikl: QJMOTOR SRT 700

Ja sam prešao 7.000 sa SRT 700 i sve top... Radi, ide, ko prvi dan...

Promenio član BaneNS

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Nemam.
Pre 20 sati, sasa_f1 je napisao:

Mozda coveku treba A2 motor.

SRT 600 bi trebalo da je isti agregat (ako se na varam) kao SRT550, samo da je softverski drugaciji. Ako je tako, taj 550 se do sada pokazao dobro, po meni jedina mana skupa rega za 50ak kubika viska 🙂

Tako je, A2 mi treba.

Koliko sam ja shvatio, srt 550 i srt 600 imaju estetske izmene i verovatno nešto softverski izmenjeno.

• U prolazu, 6 postova
Pre 21 sati, Rider000 je napisao:

Imas u Delti nov NX500 snizen na 7200 ili 7400, ne secam se tacno sad. 

Da mi ne zameriš, stvar je ukusa, ali meni je taj NX500 baš ružan motor. Ako je to direktni naslednik CB-a, baš šteta.

• Podržavam 1

@dalibor1995Jes, bespotrebno su ga naruzili da bi isfurali neki rally stil

• Zainteresovan, 493 postova
  • Motocikl: QJ motor svt 650 x

Sve što je napred napisano je suština svih novih kineskih motora. Takodje još jedna stvar me frustrira a to je već napred napisano je da jebote , svake godine izbaciju nov model, a gase stari...

Kad bi bar prodavali nekoliko sezona jednu mašinu, bilo bi na tržištu i delova i polovnih i td...ovako, ko će da nabavlja delove za 50 motocikla recimo str800, koliko ih je kupljeno u 2024 godini...recimo?

Druga stvar koja me takodje nervira a to su cene!!!!! Ja platio 6.900e. Kad je stala prodaja jesenas, cena je bila 6.500e. Sada sa novom sezonom evo opet ne ide prodaja i cena i dalje 6.500e, mislim, brate, sve je to lepo al koga jebete, pa ja sad ka bi hteo da prodam, moram da se orjentišem prema ceni novog. 

Ima to i kod drugih industrija, ali obično spuštaju cenu kad im ostane na lageru po neki primerak i to prošlogodišnji model, ili neki primerak starog modela a izašao neki prepravljeni isl...

Uvoznici bi morali da malo više vode računa o svojim kupcima, jer ako krenemo da prodajemo polovnjake, šta će oni da prodaju novih?????

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Honda NX500
Pre 4 sati, dalibor1995 je napisao:

Da mi ne zameriš, stvar je ukusa, ali meni je taj NX500 baš ružan motor. Ako je to direktni naslednik CB-a, baš šteta.

I meni je delovao na slikama ružan, i jedva sam se odlučio da odem da ga pogledam, ali uživo je u stvari totalno druga priča i na kraju sam ga i kupio jer mi je skroz legao...rekao bih pre da nije fotogeničan uopšte...😁

• Svrati ponekad, 195 postova
  • Motocikl: QJ SVT 650X
pre 38 minuta, vladmoll je napisao:

Druga stvar koja me takodje nervira a to su cene!!!!! Ja platio 6.900e. Kad je stala prodaja jesenas, cena je bila 6.500e. Sada sa novom sezonom evo opet ne ide prodaja i cena i dalje 6.500e, mislim, brate, sve je to lepo al koga jebete, pa ja sad ka bi hteo da prodam, moram da se orjentišem prema ceni novog. 

Neko je pisao na forumu da niža cena "Kineza" ima veze sa potpisivanjem ugovora o carinama između Kine i Srbije. Ja sam svog SVT-a sa koferima prošle godine platio 7500. Čini mi se da su nakon pomenutog ugovora spušteni na 6900 ( sa koferima). 

Promenio član cika miloje
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 6 postova

Од толико најављиваног QJMOTOR и даљих разговора о Хонди 500Х ја купим нешто скроз друго и старије 😄

Новости су те да сам пазарио КЛЕ 500 2005 годиште, тако да сам у потпуности скренуо са теме коју сам отворио 😅

• U prolazu, 6 postova
Pre 3 sati, sasa_f1 je napisao:

Ako nije tajna, koliko je kostao? Cisto da uporedimo sa novim motorima 🙂

3400e није тајна

• Zbunjen 1

Vala bas... 3400eur za KLE star 20 god

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja