Jump to content

Moto Zajednica

Probna voznja novog motora iz salona

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 135 postova

Pozdrav svima, planiram dogodine kupovinu novog motora iz salona, ali da bih izabrao kojeg da kupim hteo bih prvo da probam kako mi lezi u voznji. Da li postoji mogucnost da se plati probna voznja, da li bi to dozvolili sta mislite? Mesecima vec "studiram" preko Jutjuba koji bih najvise voleo da imam, ali u slici je jedno a u praksi moze biti drugo  razocaravajuce. Merkam najvise jednu Yamahu, Hondu..mozda bih i CFmoto, ili nesto cetvrto jer jos je dug put do kupovine i svasta u medjuvremenu moze da mi padne na pamet. Nesto iz A2 segmenta od 300 do 500 cc.

Promenio član vlad77

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2780 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X

Sve što și naveo je moguće bez novca probati u salonima. Napravi plan šta bi probao, izdvoj vreme i idi do salona ili ih mejlom-telefonom kontaktiraj, zakaži probu modela koji želiš i uživaj.

• Sviđa mi se 1

Racunam bar 20,30 km.   

Kada sam bio na medj. sajmu u Bg za neke modele su mi rekli da nemaju na stanju ali mogu da se poruce.  Znaci nemaju u salonu kupuje se na rizik. Ako je tako onda naci nekog bajkera koji ima takvo godiste-model, platiti pa napraviti krug ili dva. Ali o tom potom. Leto, dokon, pa otvaram teme..

Promenio član vlad77

• Drug član, 2481 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Sto se tice Honde tu zaboravi da imaju sta za test, mozdaaaa se desi ali to je pitanje. 

Jes da sam vec imao motor, otisao na malo servis i dok čekam vozao Transalpa po Nbg, nikakav papir ili bilo šta, ko sto rekoh vec sam imao njih motor i mozda tako bilo evo ti kljuc vozaj se. 

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

Nezgodno je kupiti nesto a da nije probano. U teoriji, po izgledu, teh.spec moze biti extra, ali u praksi i sta voznja kaze ne mora da bude. U razgovoru sa ljudima solidan broj njih je kupilo motor na kom su polagali. 

• Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja