lencuga 15394 Napisano Jul 2 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Sticajem okolnosti dosao sam u posed jakni koje mi ne trebaju, cene su mislim vise nego prihvatljive pa da podelim sa vama, mozda nekom dobro dodju. Nove su i ne nosene. Ako admin misli da cu ovim ostvariti neku dobit i da je oglas protiv pravila neka obrise. Ali ce se tu ogresiti jer bukvalno cupam svoje pare. Kako god ... JP 1880 Velicina 4XL Cena 115 eura Held textil Velicina M Cena 100 eura (Napomena, ova jakna nema protektore, verovatno je neki neposten covek uzeo) Kozne IXS Velicina 56 i 58 Cena 130 eura Napomena, jakne nemaju ledjni protektor, zasto nemam pojma ali koliko sam gledao po prodavnicama vecina proizvodjaca ih ne daje vec se dokupljuju. Jakne mogu dobaciti u Bgd gde ih mozete probati pre kupovine ili poslati na vasu adresu ali onda nema vracanja. Rok isporuke cca 10 dana. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 465 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan @Nemus_93 pogledaj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Jul 2 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima gde ce opet da prodje taj kamion da cekam ja sledecu turu 2 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 679 Napisano Jul 3 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima neka od ovih jakni,al ako budem imao vremena skoknucu da probam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 46 Napisano Jul 3 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Lenji, mogu li ja da uđem u ovu belu Held? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 884 Napisano Jul 3 Drug član, 884 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Broj za kontakt? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 256 Napisano Jul 4 (promenjeno) Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za ovu Held XXL. Promenio Jul 4 član DeusExMachina 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4674 Napisano Jul 4 Drug član, 1028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan @lencuga, probao bih i uzeo ako odgovara kožnu IXS veličina 56. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano Jul 4 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude ok jakne sutra uvece stizu u Bgd. @jamana, brate nemam pojma, meni je taman a ja sam trenutno 180cm i 83kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano Jul 7 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Jakne su na NBgd u bloku 30 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano Jul 7 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ode crna kozna IXS . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano Jul 7 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ode Held 2XL . @DeusExMachina, izvini druze, cekali smo do 23:00 da se javis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 256 Napisano Jul 7 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini stigoh u Bg tek u 22h i kontao sam da je kasno da zovem.. Nema veze.. Vise srece u sledecem izvlacenju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano Jul 7 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @DeusExMachina, jbg steta, ajde da ne obecavam ali pokusacu da "porucim" istu ili slicnu, napravicemo nesto . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano Jul 10 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ode i crno bela Held . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano pre 13 sati Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da se malo podigne Ovo su linkovi do prodavnica. Access Denied WWW.JP1880.AT Just a moment... WWW.FC-MOTO.DE Just a moment... WWW.FC-MOTO.DE Sad ce da zahladi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13059 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan To ima još jakni na stanju ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano pre 12 sati Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza, ovo sto je na oglasu je aktuelno, kako sta nestane tako brisem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13059 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam se obradovao da naručim jednu kožnu za sebe, i slučajno vidim gore, u prvom postu, da ima samo 56 i 58, i po merama je to XL. Kako sam visok, tj. nizak 173 cm, spadam u M kategoriju (48), šmrc ... Jbga, teško da će se skupiti... Hvala @lencuga veliko mi je. Promenio pre 4 sati član Blaza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15394 Napisano pre 2 sati Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza, ako te ne mrzi idi do bloka 30 i probaj ovu 56, ja sam je probao i napeto mi je taman preko majce, ja nosim L. Mada ti mozda ne bi bilo lose da uzmes ovu Held u M velicini jer je na 30% cene a to nema nigde osim kod mene . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13059 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Nije probem da probam, vidim da je M, ali tekstilnih imam 3 kom, i za leto i za zimu. Mislio sam da se "počastim" jednom kožnom, pravom, za motor. Imam neku staru kožnu, jaka a matora... Gledao sam ovde u Grčkoj kod lokalnih trgovaca, fina kožna jakna 130 evra, sam gazda mi skinuo na 100 evra. Baš dobra, ali nema protektore, nije moto...od tanje kože, proleće / jesen. Izvini, raspisao sam se, jbga... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...