Jump to content

Moto Zajednica

Voge 800 Rally

Recommended Posts

• Ne silazi, 5057 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4

Nisam ispratio da li ima tema posvećena samo za Voge 800 Rally, ako ima izvinjavam se moderatorima i neka spoje teme. Uglavnom, krajem leta stiže Voge 800 Rally. Iz CTC-a su mi pustili informaciju o ceni i dostupnosti prvih primeraka.

Uglavnom, cena će iznositi 8.800 EUR, a prvi primerci stižu u avgustu ili septembru.

Svojski sam se potrudio da iskopam što više podataka o samom agregat (nisam baš uspeo u tome), jer mi ne deluje da je kao 900DSX, već mi više deluje da je primer bio F750 ili F850GS čije agregate radi Loncin.

BJBIKERS.COM

Na EICMA sajmu motocikala u Milanu krajem prošle godine Voge je predstavio 800 Rally model, koji je privukao dosta pažnje.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 243 postova
  • Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V

Motor kažu modifikovani CP2. Šta znam, ne liči preterano, ali se čuje isto kao CP2. Pažljivo pratim.

• Drug član, 1278 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Meh, nema to veze sa CP2 kao sto i QJ 650 V twin nema veze sa Suzukijevim 650 V Twin-om... 

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE (u dolasku)

Prvi ozbiljniji review

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 243 postova
  • Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V
On 7/4/2025 at 3:28 PM, Rider000 said:

Meh, nema to veze sa CP2 kao sto i QJ 650 V twin nema veze sa Suzukijevim 650 V Twin-om... 

zato kažem modifikovani, ovaj je 800 umesto 700 i ne izgleda slično. QJ650 izgleda isto kao suzukijev v twin. Hteo sam da naglasim da nije derivat LC8, što može biti dobro ili katastrofalno. :D Dosad se niko nije nešto žalio na loncinove verzije poznatih agregata. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja