cdraskovic 38 Napisano pre 13 sati U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni brzina i snaga nisu problem. Moj strah je da mi ne pukne nešto od opterećenja. Ja sam imam 148kg (ujutro bez odeće). Kad se natrontam sa prtljagom idem i na 160kg. I to bez suvozača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 765 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 735 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Iz uputstva: Nosivost 183kg Maksimalna nosivost 389kg Opterećenje prednjeg točka 102kg Opterećenje zadnjeg točka 104kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 557 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan To su sve podaci prema onome kako je motor testiran. Znači da u tim granicama sve se sigurno ponaša normalno. A sad da nešto pukne ako se preoptereti, moguće jeste, ali po meni nije tako lako..pre će da amortizer zadnji strada, pa bih ga ja podesio na najtvrđe. Najveći rizik za pucanje je ako preopterećen pogodiš neku dobru rupu, neravninu..Što može da se desi i ako nije preopterećen. Isto je i za kola dozvoljena nosivost tipično oko 500-600kg a u praksi može dosta više. Treba dobro obratiti pažnju i na nosivost gume, ona će biti jako opterećena, više se habati, grejati... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...