bopk 1600 Napisano Jun 23 Drug član, 2049 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mrezica sa temu-a je meni odlična. Em udobnije mekse sedište em ima propuh ispod. Ne zalepis se za sediste posle celog dana na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8031 Napisano Jun 23 Drug član, 3057 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste malo poruzno ali odvezoh 2000km bez ikakvih neugodnosti koje sam imao na ranijim voznjama po ovim ljetnjim vrucinama. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20153 Napisano Jun 23 Integrisan, 6301 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bopk said: Mrezica sa temu-a je meni odlična. Em udobnije mekse sedište em ima propuh ispod. Ne zalepis se za sediste posle celog dana na motoru. To cu probati a ispod 3 vrste jastucica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6687 Napisano Jun 23 Enduraš, 6517 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mrezicu i ja imam na motoru, meni je velika razlika leti, mnogo manje se znoji pozadina. Jedina mana je sto kliza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 541 Napisano Jun 23 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Je l neko naručivao za nx500/cb500x tu mrežicu? Na naručio preko temua, ali je manja i ne mogu da je stavim. A lepo piše da je za nx500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20153 Napisano Jun 23 Integrisan, 6301 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam premerio sediste i uzeo vecu, pa cu posle da je zategnem kako mogu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1499 Napisano Jun 24 Vinyl rider, 865 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 6. 2025. at 18:19, Bigor je napisao: Jeste malo poruzno ali odvezoh 2000km bez ikakvih neugodnosti koje sam imao na ranijim voznjama po ovim ljetnjim vrucinama. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Izgleda blesavo ali ovca je VRH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14562 Napisano Jun 25 Drug član, 1418 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Grnca je napisao: Izgleda blesavo ali ovca je VRH Albanians like this 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3518 Napisano Jun 25 Drug član, 1746 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto nisam uspeo da nabavim ovcu, ja sam do mora i nazad vozio u dekatlon biciklističkim sa tankom penom. Prednost biciklističkih je u manjem trenju kože o moto farmerke. Što se pene tiče, guzica je malo utrnula, ali posle 8 sati u sedlu otprilike kao 3-4 sata kad vozim bez nje. Ono što mi se ne sviđa, malo se kanda ojela guzica (nije zapravo ali kao da jeste). Raelno, bokserice bi rešile problem, ali i ovako je vrućinština :-) Sve zajedno, zadovoljan, sinoć se vratio, jutros se nešto provozao, uopšte ne osećam da sam juče vozio 8 sati.Očekivao sam da će mi više smetati na pauzama, ali brzo zaboravim na taj detalj.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11884 Napisano Jun 25 Ne silazi, 1252 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Daj link koje biciklističke si koristio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11144 Napisano Jun 25 Hronični Motociklopata, 7605 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam nedavno uzeo biciklisticke sa penom iz Decathlon-a za 1500din, nisam ih još testirao na motoru, ali na biciklu osetno pomažu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11884 Napisano Jun 25 Ne silazi, 1252 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidim da imaju od 1500 pa 3000 i preko 5 hiljada pa me interesuje koji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3518 Napisano Jun 26 Drug član, 1746 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Najjeftinije, isti je podguzni deo i na ovima od 3. Pip'o sam :-)TRIBAN Crni muški biciklistički šortsevi bez naramenica1 499 RSDSent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8183 Napisano Jul 1 BJB Maxi Scooter Club, 6358 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ubacio sam D u naslov teme Što s' tiče sedišta, radio ga prošlo leto kod Pavla u ZR, ponajviše jer je imao opciju da se zakažeš, sačekaš par sati i nosiš (ili teraš) sedište kući.Potrudio se čovek, ne mogu reći ali što ovde napisa autor, posle 6,7,10 sati na motoru, guza trne a iz iskustva koleZa sa mnogo gabaritnijim sedištima i mnogo skupljim motorima (X-ADV, Afrika, GS-ovi) šta se ja čudim na mojemu sokoćalu od par 'iljada evara i onim majušnim sJedalom Pogotovo što već 15 godina imam na Atlanticu fotelju radjenu kod Bobana sa gelom od 4 cm za vozača i suvozača koje je nenadjebivo za dalje ture... Uzeo sam Tucano Urbano navlaku, poboljšava osećaj i smanjuje patnju i to ću uzeti i za suvozača a sJedalo ću već nekako prepraviti da probam da još malo dodam komfora. Tužna strana priče je što treba dati poprilične novce za tu igranku a rezultat je uvek neizvestan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20153 Napisano Jul 1 Integrisan, 6301 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 6-10h sati na motoru, pa to je vrh. Najbolje da ne utrne. Utrnem i u autu posle 5h. Meni neugodno posle 30min. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8183 Napisano Jul 1 BJB Maxi Scooter Club, 6358 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad idem na dalji put, prvu pauzu pravim posle 250 km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20153 Napisano Jul 1 Integrisan, 6301 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na gpz500s dogurao do Tare. Nije mi bilo prijatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20153 Napisano Jul 1 Integrisan, 6301 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla 3 sa Temua. Dva nisu memori pena uopste, imam dormeo pa znam. Onaj gel cu probati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20153 Napisano Jul 1 Integrisan, 6301 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan U ovom crnom je ono plavo gel sace. Deluje ok testiracu kad stigne mrezica. Ovo sivo obican sundjer sranje. Da li neko kod nas prodaje pravu memory penu na merenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1394 Napisano Jul 1 Drug član, 850 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu takvu Tucano Urbano navlaku. Kupio je pred put, iako sam prepravljao sedište. Čini mi se da dosta pomaže, mada nisam probao bez nje na duži put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20153 Napisano Jul 3 Integrisan, 6301 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla i mrezica, danas cu da vidim hoce li pasati to sve kada zbudzim. Za sada taj gel obecava ali nisam jos vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20153 Napisano Jul 3 (promenjeno) Integrisan, 6301 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara zbog specifičnog oblika sedista i spiceva napred. Uzeo sam onu duzu 95x60 ali fali malo da se prevuce. Cak i ako bih prevukao smetalo bi napred kod rezervoara. Jedino da je dosta veca... E sad videcu da nesto zbudzim ako ne, u nju cu ubaciti gel jastuk i zavezati oko sedista pa probati. Inace ok kvalitet mrezice. Na Temu ima neka veca 105x78 al mi se ne daju pare nisam opet siguran da bi pasalo. edit: Isprobao jedno 15km sa gelom i pomaze. E sada jos da smislim kako da fuksiram jastuce za sediste. Promenio Jul 3 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6687 Napisano Jul 5 Enduraš, 6517 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti ako za 15 km osetis da ti smeta sediste i razliku sa gelom, mozda imas neki drugi problem, nemoguce da je do sedista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20153 Napisano Jul 5 Integrisan, 6301 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nikakvih zdravstvenih problema, sedim po 6h u viljuskaru na poslu, sedim na office stolici isto toliko nista mi ne smeta. Ako na to mislis. Ako mislis na polozaj sedenja, nogu, da se ne drzim nogama itd, moguce. Ja mislim da je sediste slabije tapacirano pa osetim pritisak pri sedenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6687 Napisano Jul 5 Enduraš, 6517 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja na dasci od sedista na dual sport motoru kad sednem svež (da nisam vozio pre toga) osetim da mi smeta tek posle sat ipo, dva sata voznje u kontinuitetu, a tvoj motor sigurno ima bolje sediste, zato sam pomislio mozda nije do sedista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...