Aca Strom 144 Napisano Sreda u 06:43 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nikakvi podmetači, samo što više vožnje. Kao na biciklu, s prpleća je bolno, nakon nekog vremena ojačaju guzovi i nema više problema. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3420 Napisano Sreda u 07:42 Drug član, 1791 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok... ja moram da pretapaciram. Propao sundjer od starosti. Ovo jastuce mi pomagalo u pocetku, ali vise ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11999 Napisano Sreda u 07:51 Hronični Motociklopata, 7871 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan bem li ga, vozim skoro 30 godina, ako mi do sad guzovi nisu ojačali neće nikad, meni je bolno nebitno dal je proleće ili kraj sezone u jesen, prošle godine smo u septembru išli na Transalpinu/Trasfagarasan, 3 dana za redom po 500km, znači raspao sam se... Uz to počeo sam prošle godine aktivnije da vozim bicikl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 133 Napisano Sreda u 08:57 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam od prosle sezone i za sada sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15504 Napisano Sreda u 13:41 Integrisan, 3299 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Disko Nindža je napisao: Jel probao neko ovaj običan jastuk, koji nije na naduvavanje, Uzeo ga dok sam vozio Kawu er5, skoro 500 km u jednom pravcu, meni bilo dobro. Na Hondi još nisam probao da stavim, sve mi kratke vožnje... Naruči ga sa Temu, jeftinije je. Ako ne pomogne, može na stoličicu za garažu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11999 Napisano Sreda u 14:38 Hronični Motociklopata, 7871 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pa moraću da prelomim, nebih još jedno putovanje da se zlopatim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 257 Napisano Sreda u 16:24 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Luftiranje bolnog dela je bolje sa ovim . Za kraće vožnje mi nije trebao pa sam ga skinuo , lakše mi bilo bez njega . Što kaže kolega nije baš mekano , tvrd neki gel . Uzeo sam "biciklističke" , ili kako se već zovu , sa sličnim gelom , posle 70ak km počelo da boli ...mada do skoro sam terao samo skuter pa se razmazila guzica a i 10ak godina više od tebe . Daću gospođi da proba na zadnjem sedištu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9307 Napisano Četvrtak u 10:24 Ne silazi, 3194 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde nabaviti kvalitetno uštavljeno ovčije krzno ? Koliko vidim - oni koji su probali kunu se u to rešenje. "Izgleda šašavo, ali mene zadnjica više ne boli " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15504 Napisano Četvrtak u 11:31 Integrisan, 3299 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Možda na Pešteru... Šalim se, i mene interesuje, ako saznaš, javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 226 Napisano Četvrtak u 12:25 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam gledao u Lesnini, prodavačica se "kune rođenom majkom" da je pravo,... Just a moment... WWW.XXXLESNINA.RS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15504 Napisano Četvrtak u 15:48 Integrisan, 3299 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Nije skupo da se proba... Hvala @lukaimasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3420 Napisano Četvrtak u 16:36 Drug član, 1791 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bice to dobro, dok ne uhvati kišu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 257 Napisano Četvrtak u 18:45 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, živke je napisao: Zna li neko gde nabaviti kvalitetno uštavljeno ovčije krzno ? Koliko vidim - oni koji su probali kunu se u to rešenje. "Izgleda šašavo, ali mene zadnjica više ne boli " Mislim da su ovi imali tako nešto https://opanakstrugarevic.rs/wordpress/?utm_source=ig&utm_medium=social&utm_content=link_in_bio&fbclid=PAb21jcARgghRleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA81NjcwNjczNDMzNTI0MjcAAad32PbamwTaszzGmeGCuqfsP2KgsOeh29ukt_nL1UlbIg1m3n2PP5ShX0GRJA_aem_NGDJJ-7EXV0Q_S4j3o8Vxw 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10239 Napisano Četvrtak u 21:05 Drug član, 3382 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Крзно - Опанак Стругаревић OPANAKSTRUGAREVIC.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 324 Napisano Petak u 08:18 Zainteresovan, 484 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Poručio sam sa insta crno jareće krzno.Videćemo kad stigne, hteo sam crno da se uklapa u crnu hondu i sedište, i da dobije malo taj neobavezni Mad-max za sirotinju izgled.Imao sam na prošlom motoru krzno i za duže vožnje je bilo stvarno odlično, zadovoljstvo je trajalo dok mi ga neko nije skinuo ukrao sa sedišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 194 Napisano Petak u 10:08 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Prava i kvalitetna ovčja vuna se teško nalazi. Ima ,prodaju sve i svašta. Ja sam nabavio pre jedno 7-8 godina i evo izgleda ko da nisam ni sedeo ili trošio. Nisam ni jeftino platio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23503 Napisano Petak u 13:42 Integrisan, 7571 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Plavni covek koji cuva ovce samo nemam pojma jel kolje ovce da bi dobili tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...