DraganBg 0 Napisano pre 17 sati (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,možete li mi preporučiti neku flip over kacigu koja pravi najmanju moguću buku pri većim brzinama do 450e ? Promenio pre 17 sati član DraganBg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4174 Napisano pre 11 sati Drug član, 2712 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji kaciga sa manjom ili većom bukom...svaka će praviti buku. A buka se rešava čepićima za uši. Kupi kacigu koja ti odgovara po konturama glave, takođe kupi adekvatne čepiće koji tebi odgovaraju i uživaj... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 301 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako sam i shvatio. Kupio kacigu koja mi odgovara udobnošću, praktičnošću, a i u finansijskom smislu. Stavim čepiće i teraj. Ali da su full face za to bolje, bolje su.Sent from my SM-S926B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 0 Napisano pre 10 sati U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala vam na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...