Mali Ika 243 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Da, bas steta. Mislim i razumem da je posle svih tih godina u njegovoj senci stekao strahopostovanje, ali nama to kao publici koja trazi zabavu ne odgovara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1859 Napisano Jun 7 Drug član, 2542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan U sustini Banjaja na nivou Yamahi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1143 Napisano Jun 7 Drug član, 2648 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Svašta čovek može da zaključi kad sluša Ercega i štitonošu mu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3446 Napisano Jun 7 Drug član, 1442 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1143 Napisano Jun 7 Drug član, 2648 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Mali Ika said: Da, bas steta. Mislim i razumem da je posle svih tih godina u njegovoj senci stekao strahopostovanje, ali nama to kao publici koja trazi zabavu ne odgovara Treba poslati ovo Dorni, sigurno ne žele da izgube ovaku publiku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1859 Napisano Jun 7 Drug član, 2542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Svašta čovek može da zaključi kad sluša Ercega i štitonošu mu.Ako mislis na Banjaju i Yamahe... Iz plasmana se zakljucuje... Jedino ako postoji neki tajni masonski plasman koji ne vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3528 Napisano Jun 7 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5714 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Vinjak je razdrmao austrijance, da bi jos krug da odere ovu trojicu...neko reče banjaja, ja i zaboravio za njega, ko da je prešao u fudbal... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1243 Napisano Jun 7 Ne silazi, 5630 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nil reče neki dan, da ga Peko podsjeća na Lorenza po tačnosti vožnje, ali izgleda imaju i sličnost sa gremilinima u glavi. A šteta, vozi čisto, ali mu očigledno treba sve cakum, pakum. Doduše jeste da malo je reći ne briljira u sprintevima, ali ove godine je potonuće. Mark se par krugova zagrijavao i onda hoplaaa, ćaoooo. Džaba mu majka govori, da malo sad' pusti bata, ali džabalesku. Fermin je baš prijatno iznenađenje sezone. Braco, bojim se da mu ne bi pomoglo ni 8 sati Suzuke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2681 Napisano Jun 7 (promenjeno) Andragog, 5251 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco je klasa za Peka. Uzeo je titulu i pored Rossija, Markeza i Stonera na gridu, tačka Promenio Jun 7 član srbac 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 291 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Peku kad legne staza ume da vozi krugove u stotinku na hronometar, kao Lorenco, samo što Lorenco to može na svakoj stazi uz dužu ili kraću pripremu, Peko ne očigledno. Koliko god cenio Banjaju, svako poređenje sa Lorencom u najmanju ruku nije na mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5635 Napisano Jun 7 Integrisan, 13442 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, srbac said: Lorenco je klasa za Peka. Prosto je glupo da ovo mora da se izgovori! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5635 Napisano Jun 7 Integrisan, 13442 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se Bagnaia već vratio na GP24? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 7 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim braca i dalje kidaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1143 Napisano Jun 7 Drug član, 2648 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, rastkojokic said: Ako mislis na Banjaju i Yamahe... Iz plasmana se zakljucuje... Jedino ako postoji neki tajni masonski plasman koji ne vidim. ne , ne mislio sam na ono što su prdeli posle trke kako aleksa treba da bude sramota jer nije pobedio buraza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 243 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, easy naked je napisao: ne , ne mislio sam na ono što su prdeli posle trke kako aleksa treba da bude sramota jer nije pobedio buraza Ja sam posle intervjua izasao tako da nisam cuo to, a Aleks je rekao da je imao jako dobar start ali da je znao da je to to cim je video Marka iza sebe, i naizgled nije ni pruzio otpor. Ne kazem da je to jednostavno ali izgledalo mi je kao da se nije ni potrudio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1243 Napisano Jun 8 Ne silazi, 5630 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A pa dobro, i Mark bi nekome drugom uletio klizeći sa obje noge, u kos', što se kaže, a baticu pripazi i svaki put čisto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5635 Napisano Jun 8 Integrisan, 13442 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, mixa said: A pa dobro, i Mark bi nekome drugom uletio klizeći sa obje noge, u kos', što se kaže, a baticu pripazi i svaki put čisto. Ne bih da ti kvarim iluzije ali svi bi tako (možda je MD izuzetak). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5635 Napisano Jun 8 Integrisan, 13442 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan To što je pobegao u prva 3-4 kruga, dok se monstrum nije zagrejao, platio je zadnjom gumom. Živo me zanima dal će iko da vozi soft zadnju u normalnoj trci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2681 Napisano Jun 8 (promenjeno) Andragog, 5251 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda brat brata dobro poznaje. Ove staze gde ima više levih krivina Marka niko ne može stići. Promenio Jun 8 član srbac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3528 Napisano Jun 8 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5714 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, srbac je napisao: Ove staze gde ima više levih krivina Marka niko ne može stići. Zar su sve staze sa vise levih? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5635 Napisano Jun 8 Integrisan, 13442 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zajebavaj, ima staza koje bi rado preskočio da može, na bilo kom motoru. Silverstone npr. (al bih se obradovao da se to govno izbaci iz kalendara). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 369 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Opet Erceg nekima ubacuje crvice. Svi tamo znaju da Mark ima bolji pejs za sekundu od ostalih, pa kad je Alex video da je on iza njega, naravno da je samo cekao momenat kada ce ga obici. Zarko u Le Manu je izjavio, kada sam video na tabli da je Mark iza mene (8 sec) , pomislio sam da sam gotov, ali eto imao sam srece. A ne Alex i 0.6s i Aragon, to samo Erceg moze da se cudi, sto se ne bori i sto tako izjavljuje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1143 Napisano Jun 8 Drug član, 2648 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa to, Erceg sklizne na nivo žute štampe za pola kruga na bilo kojim gumama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1143 Napisano Jun 8 Drug član, 2648 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mixa said: A pa dobro, i Mark bi nekome drugom uletio klizeći sa obje noge, u kos', što se kaže, a baticu pripazi i svaki put čisto. Kad će onaj Ducati vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2681 Napisano Jun 8 Andragog, 5251 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Bio je 0,6 sec iza Aleksa i u dve leve krivine je bio na 0,1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...