QmBGD 4580 Napisano Sreda u 11:13 (promenjeno) Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ispao šraf koji služi za zabravljivanje mehanizma, Motoland nema rešenje jer ne postoji kao rezervni deo... Pomoć? Promenio Sreda u 11:14 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 21 Napisano Sreda u 13:34 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan imas taj drugi pa odnesi do nekog stugara da ti nareze identican. Nece biti ista nijansa boje ali fck it Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1252 Napisano Sreda u 17:26 Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Ja je 3x slao na reklamaciju radi toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4580 Napisano Sreda u 18:32 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, ova I90 je ustvari druga I90, dobijena na reklamaciju... Inače je obožavam i za grad mi je odlična , ne brinem za grebanje u koferu, zimi bolje zatvara vazduh od 2-3x skuplje I91 RPHA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7918 Napisano Sreda u 18:54 Drug član, 3022 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nekih srafica ali mi subler nije pri ruciПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4362 Napisano Sreda u 19:07 Drug član, 2358 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To samo strugar da napravi, Na tvojoj strani nemam nikog, moji su u Vinci. Jedino da se nađemo da ga nacrtam i da im posaljem crtež. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1252 Napisano Sreda u 20:15 Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek vidim crvenu strelicu i o kojem se sarafu radi. Kod mene nije bilo to, nego mi se doslovno odvojio taj mehanizam od ostatka kacige sa jedne strane jer su sarafi poispadali. I tako 3x. Na kraju sam uzeo plavi Loctite i zamazao sarafe. Inace, i meni je nesto legla ta kaciga i bolje mi lezi na glavi od Schuberth C3 Pro koju imam, ali je se ne usudim vise nositi radi toga. Zamisli padnem, a taj cijeli dio dole samo odleti jer su sarafi popustili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7918 Napisano Sreda u 21:23 Drug član, 3022 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Haha i ja sad vidjeh kada si napomenuoПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...