Jump to content

Moto Zajednica

🏍️ U RITMU SLOBODE – POZIV NA FESTIVAL (Kosjerić, 7. Jun)

Recommended Posts

• Drug član, 1381 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Draganu Jovanoviću isekli sve gume na kolima u Kosjeriću posle tribine😡

• Tužan 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: /-
@VRC 8x Sta je tvoj predlog?
I na osnovu cega si zakljucio da cemo im dati povod da poniste izbore kad jos, kao sto vidis, ne zna se ni sta je plan i konkretna akcija?

Nemam nikakav poseban predlog. Nadam se da će svaki opozicioni skup biti što masovniji.
Samo kažem da nije baš obavezno da saznamo rezultate ovih izbora i da nemam velika očekivanja u tom smislu.
Drugo, specifična je situacija i može u ponedeljak da se pojavi bilo čija slika da je ometao izbore.

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2667 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS, Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport

Vidimo se...💪

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 927 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer
Pre 4 sati, BokyBoy je napisao:

Vidimo se...💪

Jes, ako kreneš sa kočenjem u Brajkovićima vidimo se, a ako omašiš kočnicu družiš se sa Požežanima...:rolleyes:

• Haha 4

• Drug član, 1522 postova
  • Motocikl: SMC 300
On 6/3/2025 at 1:09 PM, ZoraNS said:

Moje mišljenje je da bi u Zaječaru mogli da padnu, a da će u Kosjeriću dobiti "izbore" ali sa znatno manjim udelom nego na poslednjim kada su imali oko 70% glasova. Tako može doći do toga da obe strane budu zadovoljne rezultatima koji su svima lakmus za parlamentarne izbore.

Ja sam odlučio da idem u Kosjerić u subotu, lokalnim putevima preko Rume, Šapca i Valjeva jer auto-put ne podnosim a dobro je i da se u svim mestima vidi neka veća ili manja kolona bajkera u protestu. Rezervisao sam smeštaj odlično ocenjen (celu vikendicu za 4-5 osoba) u jednom selu na 6-7 km od Kosjerića za nekih 6.300 din ukupno (znači za četiri osobe niti 1.600 din po čoveku). Dobro je jer ima mogućnost otkaza do petka pa neka se jave oni koji bi da uskoče u ovaj smeštaj...

Ovo je ta vikendica....

WWW.BOOKING.COM

Objekat Studenac Mionica je smešten u gradu Ševrljuge, u regiji Centralna Srbija i nudi balkon.

Znam gde ovo, vidim u daljini i kucu prijatelja.

Komsija ti je Lepi Brka. On je dosta aktivan na protestima...

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 139 postova
  • Motocikl: XT1200Z

Pozdrav ljudi, evo malo informacija kako će izgledati predstojeći vikend. U petak veče počinje okupljanje. Ko voli da kampuje, idealna prilika.

1.thumb.jpg.53140738670959fedace805a8ac582cf.jpg

Petak veče malo više sportska orijentacija, subota 🎶

2.thumb.jpg.9307f7ccef28d7ff401678cc232ed5f1.jpg

WWW.INSTAGRAM.COM

5,834 likes, 31 comments - studenti.kosjeric on June 3, 2025: "GDE? 📍44°00'07.7"N 19°54'15.1"E KADA? 6. i 7. jun — dve večeri solidarnosti, sporta i muzike. KO? Ti. Mi. Svi. Ovaj...

Više informacija sledi ...

Promenio član kloktor
  • Sviđa mi se 5

• Drug član, 1170 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.

Uh, top muzički program u Kosjeriću! Samo da se Oliver ne upropasti kao i obično i krene da baljezga između pesama, ima da im se namesti na penal za razvlačenje po "medijima".

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9

• Podržavam 2

• Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9

FREEDOM LOADING.jpg

BAJKERI_KOSJERIC_ZAJECAR.jpg

Promenio član BoxX
  • Sviđa mi se 3

Daćete im jednostavan povod da ponište izbore (mada ne znači da neće svakako biti poništen iz bilo kog drugog fiktivnog razloga)
Iz velikog poštovanja prema ovom forumu koji nedvosmisleno drži u rukama i "kremen i ocilo" koje je upalilo plamen koji je raširio vatru celom moto zajednicom i šire, i zahvatila i članove foruma ( i one koji nikad nisu bili članovi ),
ne uplićem se u političke diskusije,
a drugi je razlog jer nemam ni želju ni političke motive, i to je jedini razlog što sam i dalje neki deo svega ovoga.

To je opravdan komentar, ali dokazali smo svo ovo vreme da moto zajendica nije ta koja započinje incidente nego ih sprečava i demotiviše one koji bi to želeli da se desi.

Kada budu imali potrebe oni će svakako pokrenuti incidente, i nivo priprema ljudi za te potrebe u Kosjeriću i Zaječaru je na nivou priprema batinaša za potrebe 15 marta. A uspeli smo bez krvoprolića da preguramo, što je najbitnije.

Broj ljudi i posebno bajkera koji će neposredno pre, i od vremena otvaranja glasačkih mesta, i nakon zatvaranja i period prebrojavanja biti u ovim mestima ( zakon kaže 50+ metara od izbornih mesta, imamo lokacije , imamo komunikaciju), je značajan motiv lokalnim glasačima da ne idu sa strahom na izbore na kojima je NIKADA VEĆI PRITISAK.

Strah se nadvio nad ovim gradovima, mi trebamo samo da budemo tu da nas vide, da ohrabrimo lokalno stanovništvo, a da demotivišemo batinaše, da se tek tako ne vozaju sa kombijima sa fantomskim biračima ( možemo da ih snimamo ), i da tek tako ne raznose po kafićima prazne lisitiće do mesta zamene za već unapred popunjen ( Bugarski voz ).

Sve dok smo prisutni u 50+ metara od biračkih mesta ne kršimo zakon, i niko nas ne može sprečiti da koristimo telefone i kamere da zabeležimo sve pokušaje incidenata ili malverzacija, i učinimo ih dostupnim

Organizacija njihova i angažovanje pokazuje da je ovo bitnije od 15 marta, a ovog puta smo još spremniji...

Budite u ovim gradovima ovaj vikend, budite u parkovima, kafićima restoranima, budite viđeni, ne ulazite u incidente.

Sama naša pojava je neverovatan čin podizanja morala

Više su nego lepi krajevi za vožnju i do Kosjerića sa svake strane bez pogovora,
i do Zaječara ( dunavskom magistralom, Čestobordicom, ili Sićevo pa Knjaževcom ili Rajačke pimnice,
NEKA SE VAŠE VOŽNJE I MOTO TURE OVOGO VIIKENDA ZAVRŠE U ZAJEČARU I KOSJERIĆU i to je dovoljni minimum.

Sve ostalo,
vidimo se na terenu ...

Ekipi iz Kosjerića @kloktor veliko poštovanje za sve do sad, već znate da smo tu...

• Sviđa mi se 13
  • Hvala 1
  • Podržavam 6

• Drug član, 939 postova
  • Motocikl: Yamaha R1
On 3. 6. 2025. at 16:25, VRC 8x je napisao:

Nemam nikakav poseban predlog.

Uz svo duzno postovanje, sa verom da si na pravoj strani, i bez ikakve uvrede, u godinama iza nas gledali smo i slusali mnogo kriticara koji su radili gle cuda, sta, kritikovali, ali bez ideje da se nesto uradi drugacije i promeni situacija. Ja sam uvek za kritiku koja je konstruktivna ali to podrazumeva i neki predlog da se stvar koja se kritikuje uradi na neki drugi nacin. Kritika bez kontra predloga je nista drugo do hejta pa hajde da pokusamo da budemo produktivni umesto hejteri i da ljudima koji nesto ipak pokusavaju olaksamo, ili bar ne otezavamo ;)

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 5

• Drug član, 927 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer

Svaka čast @Vaske4s 

Evo jako lepog i retkog primera kako se sa neistomišljenicima može diskutovati na vrlo kulturan i tolerantan način.

Jeste da su mnogi učesnici ovih tema "na istoj strani" ali ćacijevskog stila ophođenja (ili bolje rečeno obračuna) ima previše za grupu ljudi koji sebe na ovom forumu smatraju intelektualcima...;)

• Hvala 1

Da ne bi ulazili u potencijalne probleme ljudi koji će da se odazovu i da aktivno učestvuju,
i da ne bi ljude uvodili u bilo kakve vanzakonske okvire ovom temom, pozivom i objavom,
napravljen je dokument sa preporukama u dogovoru sa stručnim licima
Obuka za mobilne timove.pdf

Sent from my SM-S721B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 139 postova
  • Motocikl: XT1200Z

VAŽNO OBAVEŠTENJE – IZBORNA TIŠINA NA FESTIVALU

Dragi prijatelji,

Festival slobode je događaj koji okuplja ljude iz cele Srbije oko ideja zajedništva, solidarnosti, muzike, sporta i kulture. Da bismo obezbedili da svi naši gosti budu poštovani i da atmosfera ostane prijatna za svakoga, podsećamo vas da se nalazimo u periodu izborne tišine.

Zato vas molimo da tokom festivala:

– Ne pozivate prisutne da glasaju za bilo koju političku opciju.

(Primer: „Glasaj za listu broj…“ nije dozvoljeno.)

– Ne govorite protiv bilo koje političke opcije ili kandidata.

(Primer: „Nemojte nikako da glasate za…“ nije primereno.)

– Ne delite promotivne ili političke materijale.

(Primer: majice, flajeri, bedževi sa političkim porukama nisu dozvoljeni.)

Ovo nije politički skup – ovo je prostor susreta, prijateljstva i kreativnosti.

Hvala vam što poštujete duh festivala i pravila izborne tišine.

Vidimo se u Kosjeriću!

a1.thumb.jpg.19862ff1e7c2fa72d5702637bc28f22a.jpga2.thumb.jpg.2c51369bc395f8ba754c8f8e54efef73.jpga3.thumb.jpg.23ead134eace1cca1d6fc133193ff07e.jpga4.thumb.jpg.487d4755bb3275f27593ede8c9bb3dec.jpg

• Sviđa mi se 4

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Kosjerić je test ali ne volje naroda već koliko su još ovi spremni i sposobni da pokradu izbore.

Sent from my M2006C3MII using Tapatalk

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 939 postova
  • Motocikl: Yamaha R1
Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao:

Koliko mogu da vidim po narodu i pricu, ovo je izgubljeno...

Ne kazem da nije, videcemo za 2 dana...ali i taj opsti utisak cesto zavisi od okruzenja sa kojim razgovaras...cije opste misljenje opet zavisi od mnogo faktora pa tako i energija koju sire. Da me ne shvatis pogresno, ne mislim i da potencijlani pesimizam ima skrivenu neku agendu nego prosto odrazava necije trenutno raspolozenje....

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8750 postova
Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao:

Koliko mogu da vidim po narodu i pricu, ovo je izgubljeno... 

Previše si sklon pesimizmu. I za svoje godine i za činjenicu da si na pravoj strani.

Izgubljeno ili ne, pa šta? Treba 100x ustati, da bi se 101. put uspelo. Uostalom, boriš se za svoju zemlju, svoj život i svoje društvo.

Zato, ne mrači, nego osmeh na lice i uradi nešto. Uopšte nije toliko važno da li ćeš (ovaj put) pobediti. Jednom hoćeš.

Uostalom, sediš u  X fighter-u i napadaš jebenu zvezdu smrti. Ko je rekao da će biti lako?

• Sviđa mi se 12
  • Podržavam 1

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: BMW F650gs

Dobili ili ne,ovo su opštinski izbori i više su bitni sa moralne strane dobra ili zla.Borba će biti dugotrajna.I posle glavne pobede,koja je gotovo izvesna,borba se nastavlja jer treba zemlju očistiti od kuge.Glavu gore i ne zaboravimo da imamo posla sa Bavarskim pivničarom🍷

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Integrisan, 6003 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600
7 minutes ago, Jack Daniels said:

Dobili ili ne,ovo su opštinski izbori i više su bitni sa moralne strane dobra ili zla.Borba će biti dugotrajna.I posle glavne pobede,koja je gotovo izvesna,borba se nastavlja jer treba zemlju očistiti od kuge.Glavu gore i ne zaboravimo da imamo posla sa Bavarskim pivničarom🍷

Slazem se, cekam BG, Novi Sad i Nis. Tu ako se dobije onda krece pocetak kraja. 

Ovim varosicama opipava puls da vidi kada da raspise izbore.

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Kako "njima" tako ni "nama" ovi izbori realno neće dati neke indicije o stvarnom raspoloženju u narodu. Oni su upregli svu raspoloživu mašineriju i sve državne resurse i ako i izbore pobedu to opet ništa ne znači jer znaju oni jako dobro da to neće biti moguće ponoviti na nivou države. Jedini benefit koji mogu imati je da svojim pristalicama pokažu da su još jaki (uslovno rečeno) i da vide koliko je sada teško manipulisati izborima. Ne treba ove izbore doživljavati kao neki vrhunac (kao što su mnogi doživljavali 15. Mart) već samo kao još jednu bitku...a biće ih još mnogo.

Sent from my M2006C3MII using Tapatalk

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 2

• Drug član, 3174 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija
2 hours ago, Jack Daniels said:

A ovo poređenje i jedan post me podsetiše da je ovo, verovatno, njegova Ardenska bitka 😀😀😀

• Drug član, 1381 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

ma, jbg da smo bili pametni trebali smo to zavrsiti odmah posle zvučnog topa, ja ću izludeti od ovog Gandijevizma, na izmaku sam snaga sto se mirnoće tiče,kao i mnogi matorci, a jos sam kao Dzek Rasel terijer sa energijom,stvarno ću poludeti.

Eto, ovo vam je iz duse, jebem ti vise sve, od 7 razreda osnovne skole se krljam sa idiotima, u 7 razredu su na mene potezali pištolj kad su me uhvatili da cepam slobine plakate, sad 5 banki bez malo, kad pogledam ceo zivot jebada sa debilima ćacijevskim i opet neko čekanje jer smo kao pametniji, ma u kurac sve , il pukovnik ili pokojnik i au pičku materinu vise, pa to su sve pičke ćacijevske, svako ko je odrastao 90-tih zna koliko jedan krmak ma koliko bio nabildovan moze da se bori protiv 3 čoveka, 9 sekundi i to mu je puno.

Nek dovede 10 hiljada krimosa( a ne moze da skupi ni 200, ista govna se šalju u sve gradove), nas je 100000 i sta moze, moze da popusi kurac zajedno sa ćacijima i pandurima.

😡

eto ,izgovorio sam ono sto mnogi misle, sad opletite sa kritikama, razumeću sve

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 6

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja