Irodja46 12 Napisano Četvrtak u 10:10 U prolazu, 0 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda CB 1000 RA 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Zovem se Mladen, dolazim iz Aleksinca i motore vozim još od svoje 14. godine. Prvi motor koji sam imao bio je Tomos 15, a sa 16 godina sam položio za A kategoriju i tada kupio svoju prvu Hondu – NX 125, koju sam vozio nekoliko godina. Ljubav prema motociklima potiče još iz detinjstva – prvi put sam seo na Tomos automatik sa samo 10 godina, i od tada sam "zaražen“. Skoro svi u mojoj porodici su vozili motore i majstori su u duši, pa sam i ja kroz godine pored njih "navukao" na mehaniku i na motore. Uglavnom sam odrzavam svoje motore. Redovni servisi, kocnice itd. Trenutno vozim Honda CB1000RA 2016. godište i uživam u svakom kilometru, iako zbog porodice i posla (oženjen sam i imam dvoje male dece) uglavnom vozim vikendom. Do sada nisam išao na neke duže ili „ozbiljnije“ ture, ali bih to voleo da iskusim. Druženje i nova poznanstva su mi uvek dobrodošla, tako da, slobodno mi se javite ili pitajte bilo šta – uvek sam za dobru priču, pomoć i vožnju. Vidimo se na putu! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11031 Napisano Četvrtak u 11:55 Hronični Motociklopata, 7553 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Yamajka 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5089 Napisano Četvrtak u 12:01 Drug član, 1265 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 205 Napisano Četvrtak u 12:41 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1785 Napisano Četvrtak u 13:11 Zainteresovan, 464 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12279 Napisano Četvrtak u 14:23 Ne silazi, 2852 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 490 Napisano Četvrtak u 17:13 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 314 Napisano Četvrtak u 17:23 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2924 Napisano Četvrtak u 17:51 Braveheart, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2374 Napisano Četvrtak u 20:15 Drug član, 1145 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao brate! Eeeee lako se zaboravi Fazer kad je Honda u garaži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 364 Napisano Četvrtak u 22:10 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Trenutno bez motora :D Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8456 Napisano juče u 00:36 Drug član, 580 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 554 Napisano juče u 06:51 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Irodja46 12 Napisano pre 17 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda CB 1000 RA 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Nadam se lepom druženju i razmeni iskustava – i na netu i uživo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...