PremieRacing 3261 Napisano Petak u 08:27 (promenjeno) Drug član, 1218 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Uslužno za prijatelja: 2017.god. - 8.990,- eur Motor je u besprekornom stanju, uredno servisiran, nove gume Bridgestone, nov lanac i lančanici DiD, fabrički kofer, tri ključa, na slikama se vidi dodatna oprema a uz motor idu fabrički izduv i vizir. LeoVince ima DB killer. Prešao je 27hkm a samo 2hkm od poslednjeg servisa (kad su montirane gume, lanac i lančanici) ali je prošlo više od 1god. Za sve dodatne info - Milan 063 70 12 006 Promenio Petak u 08:42 član PremieRacing Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 213 Napisano Petak u 20:49 (promenjeno) Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Cena skoro kao Afrika, ima ih preko 20 na pa Promenio Petak u 20:51 član Kkovic 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11780 Napisano Subota u 04:52 BJB Maxi Scooter Club, 4408 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mog, mlađeg godinu dana, sa malo boljom opremom, i sa 2hkm više jedva prodao za 9000. Prodavao se aktivno više od 6 meseci. Želim drugaru da prođe bolje! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11780 Napisano Subota u 04:54 BJB Maxi Scooter Club, 4408 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo slično 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3261 Napisano Subota u 08:14 Drug član, 1218 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Sve jasno, i svako može da ima lično mišljenje, ali danas u ovom ludom svetu bolesno tržište diktira neke iracionalne stvari i cene. Sezona je počela a svaka roba ima svog kupca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2575 Napisano Subota u 13:32 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ako mene neko pita, ovakve cene polovnjaka nekima idu na ruku, odnosno prodavcima novih A realno, meni je taj stil motocikla (frankeštajna) baš super. Ja bi to rado koristio. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11780 Napisano Subota u 17:46 BJB Maxi Scooter Club, 4408 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, PremieRacing je napisao: Sve jasno, i svako može da ima lično mišljenje, ali danas u ovom ludom svetu bolesno tržište diktira neke iracionalne stvari i cene. Sezona je počela a svaka roba ima svog kupca. Ništa loše nisam mislio, nego komentarišem samo. Ljudi bi da im se pokloni, ako je ikako moguće. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 68 Napisano Nedelja u 17:32 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Alexa90 je napisao: Ništa loše nisam mislio, nego komentarišem samo. Ljudi bi da im se pokloni, ako je ikako moguće. Niko tu nista ne poklanja , taj motor je kostao nov nekih 10k e , posle 7-8 godina treba da vredi 500e manje ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1170 Napisano Nedelja u 18:15 Drug član, 602 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A jel bi ti prodao stan po ceni od pre 7-8 godina? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2575 Napisano Nedelja u 18:29 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Niko tu nista ne poklanja , taj motor je kostao nov nekih 10k e , posle 7-8 godina treba da vredi 500e manje ? Pa cena polovnog se usklađuje sa sadašnjim novim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 281 Napisano Nedelja u 18:57 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ја мислим да 90% људи (и ја сам у тих 90%) сматра да је цена оваквог мотора/скутера прејака, не мислим само на овај из огласа него генерално, али има тих 10% којима није и они купују Као што је позната да свака роба има свог купца тако исто важи и за ову куповину, ко хоће купиће ко неће. А и кад погледате и остале цене скутера, изједначиле су се цене са "правим" моторима. Нпр скутер 500 кубика кошта исто или приближно као мотор од 500 кубика, што опет по мени није баш нормално, али ко сам ја да би мене неко нешто питао Извињавам се креатору теме на офу 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11780 Napisano Nedelja u 19:11 BJB Maxi Scooter Club, 4408 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zivchany je napisao: Niko tu nista ne poklanja , taj motor je kostao nov nekih 10k e , posle 7-8 godina treba da vredi 500e manje ? Sad košta nov 13.850, klot. Tako da je meni cena od oko 9000€ za 7-8g star sa dosta opreme (koja uopšte nije jeftina) sasvim na mestu. Ono što mi ide na onu stvar je što bi kupci da im se pokloni ako može, to bi idealno bilo. @zivchany Ne očekuješ valjda da će cena posle tih 7-8g da se prepolovi? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 176 Napisano Nedelja u 19:18 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vredi onoliko koliko će neko da plati za motor, prodavac može da ga ceni koliko hoće, njegova stvar i tu stvarno nema mesta diskusiji. Ja ću da budem dosadan i da apelujem da se komentarisanje oglasa onemogući jer je krajnje bezveze i nekorektno, ili da pozovemo sve članove da iznesu svoje mišljenje o vrednosti tuđe imovne, posebno ako nisu potencijalni kupci. 3 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6728 Napisano Nedelja u 19:41 BJB Maxi Scooter Club, 6202 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je jednostavno onemogućiti komentarisanje oglasa ko želi Čarobna opcija "Lock" Ali bez komentara oglas brzo pada dole... A u oglasima k'o na svakoj pijaci: neko gleda, neko pipka, neko bi da sedne, proba, svi komentarišu ali nadje se i po koji kupac... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 213 Napisano Nedelja u 19:57 (promenjeno) Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, kole24 je napisao: A jel bi ti prodao stan po ceni od pre 7-8 godina? Period amortizacije građevinskih objekata je 100 godina. Promenio Nedelja u 19:57 član Kkovic 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3261 Napisano pre 22 sati Drug član, 1218 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Da l' je moguće da se nastavljaš? Hoćeš sad i studije devalorizacije i devalvacije da izvučeš da dokažeš da je tvoje mišljenje ispravno? Sve si u pravu i slažem se sa tobom, ali koga briga za tvoje mišljenje... ti i ja nismo deo tržišta za ovaj motor, a tržište formira cenu. Motor će se prodati za onoliko koliko neko želi da ga plati. Svaki prodavac pa i ti, kad formira cenu, uzima u obzir set trenutno aktuelnih informacija sa tržišta i prilagođava se. Niko, pa ni ti, ne uzima obračun amortizacije kako bi formirao cenu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 213 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam napisao da isti vremenski period ne utiče isto na građevinski objekat i motorno vozilo... Tih ADV se nakupovalo onoliko i sada svi prodaju. Zato ih je mnogo sa smeštnom km u oglasima ali to sada niko ne kupuje (mislim čak i bez obzira na cenu, ako hoćeš u detalje moramo da znamo podatke prodaje po godinama od Honde) Promenio pre 11 sati član Kkovic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...