Jovan Ristic 5681 Napisano April 24 Ne silazi, 4990 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Prošlog meseca smo bili pozvani da u Španiji testiramo novi TMAX Tech Max za 2025. godinu. Nekih većih promena nema u odnosu na prošlu generaciju, što ne čudi jer teško da se TMAX može unaprediti. S razlogom je najbolji u klasi. Vozili smo po planinskim predelima sa brzim i sporim krivinama i TMAX me oduševio. U nekim oštrijim krivinama nekoliko puta sam asfalt dokačio centralnim štenderom, a imam utisak da nije bilo centralnog da bi ugao nagiba opušteno mogao da bude još veći bez bojazni od bilo kakvog proklizavanja. Ono što me najviše iznenadilo u ciklistici je povratni osećaj sa zadnjeg kraja. Imao sam utisak kao da sam na motoru, iako položaj sedenja to ne govori. O detaljima sam pisao u tekstu. Zamerki nemam i jedina zamerka bi mogla da bude na račun cene koja za TMAX u Tech Max opremi iznosi 16.540 EUR, dok standardni TMAX košta 14.490 EUR Dobra vest za sve koji imaju TMAX sa Garmin navigacijom je da od ove godine ne morjau više da plaćaju pretplatu. Yamaha TMAX Tech Max - Kraljica skutera - BJBikers.com BJBIKERS.COM U Španiji je Yamaha novinarima na raspolaganju prezentovala i za test pripremila najnoviju generaciju TMAX Tec Max koju smo testirali na brzim i vijugavim planinskim putevima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...