punisa 16 4069 Napisano Jul 16 Astro Puki krsi sva pravila!, 980 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 RT , X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da prokomentarisem prosto je inspirativno oglasivac trazi pismenog i sposobnog potrcka koji mu podredjuje svoje vreme kada oglasivacu zatreba za malu naknadu. Dakle potencijalni zaposleni ne treba da ima porodicu niti da je planira u bliskoj buducnosti,treba da je ulagao u sebe polozivsi za navedene kategorije,engleski ... ,treba da mu da da koristi njegov auto, njegove vestine i znanja i sve to za 8e po satu. Covek koji je postavio oglas ce naci drogoša ili nekoga sa namerom da ga u odredjenom trenutku potkrada jer realno i sam oglasivac bi da izrabljuje potencijalnog zaposlenog za male pare. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 2032 Napisano Jul 19 (promenjeno) Drug član, 778 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Čim se pojavio oglas,proguglao sam i naišao na klip gde Luka Trikić kaže da ako REALNO za neki posao treba 8-9 radnih sati on ima metodu da taj posao spakuje u 3 radna sata. E,reko sam sebi baš ti pristaje prezimedeminutiv od trika,varke ili ti opsene. E...sad ja sam,rećemo ograničen,pa to gledam prema mom radnom okruženju. Pa još kaže,,realno''!!!Ma nema šanse! Realno je realno.Kad posao ide,može da se skrati za sat,kad ide do jaja i prione se,može da se skrati za sat i po do dva....mnogo je faktora.To dobro znam jer radim kao kranista,sve vidim,sve pratim...tu sam a nisam tu.I jedva čekam da se posao završi. Ma jede govna,prokomentarišem. Ukapiram ja ne dugo zatim da čovek radi sa računarEm ok,veštačka inteligencija....Može biti. Nisam uspeo da nađem taj snimak(verovatno ga je izbrisao jer laže)ali našao sam jedan koji je možda....ne možda nego je baš pravi. @mrle bitna razlika je da je tvoj sin volontirao. Ovaj oglas je da će ovaj opsenar nekom da cedi drob. Promenio Jul 19 član Cvijanović Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 13939 Napisano Jul 19 Drug član, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Još se majete s' ovog zguljču? Stvarno imate vremena na bacanje. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6058 Napisano Jul 21 Ne silazi, 5119 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo bolje zvuči od tegljenja tarketa po ceo dan preko studendstke zadruge, još bolje od istoravanja kontejnera sa kamiona i još bolje od ustajanja u 4.30 da se ide za dnevnicu u kidanje metlica kukuruza, vađenja arpadžike ili kopanja raznih kultura, a sve sam to radio kao student. Plus si na izvoru informacija i u kontaku sa ljudima koji ti mogu sutra pomoći da nađeš stabilan posao. U svakom slučaju, kad pristaneš na taj posao niko te ne uslovljava da radiš to doživotno. Možeš da daš otkaz ako ti se ne svidi. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1570 Napisano Jul 21 Drug član, 1276 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan I meni zvuči bolje od svega što si nabrojao. Ali ne znam baš da li bi osoba sa tim kvalifikacijama radila navedeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7545 Napisano Jul 21 Drug član, 1590 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Jovan Ristic said: Meni ovo bolje zvuči od tegljenja tarketa po ceo dan preko studendstke zadruge, još bolje od istoravanja kontejnera sa kamiona i još bolje od ustajanja u 4.30 da se ide za dnevnicu u kidanje metlica kukuruza, vađenja arpadžike ili kopanja raznih kultura, a sve sam to radio kao student. Plus si na izvoru informacija i u kontaku sa ljudima koji ti mogu sutra pomoći da nađeš stabilan posao. U svakom slučaju, kad pristaneš na taj posao niko te ne uslovljava da radiš to doživotno. Možeš da daš otkaz ako ti se ne svidi. Zavisi kakav ugovor potpises. I da citas ono pisano malim slovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3958 Napisano Novembar 3 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1812 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Niti poznajem oglašivača niti imam razloga da ga branim, ali mislim da kenjanje po tudjem oglasu nije dobro, kao što smatram da ne treba ni hvaliti unapred. Čovek je dao oglas i hoće da uposli nekog od poverenja, npr. sina nekog dugogodišnjeg forumaša. Bolje mu je da oglasi ovde, gde smo ipak koliko toliko "naši", nego da juri po oglasima nepoznate likove kojima treba da da automobil i platnu karticu. Sad se javljaju stručnjaci koji pljuju oglašivača po tome kako je napisao oglas, ne sviđa im se stil i slično. To će rezultirati da svaki normalan poslodavac ubuduće zaobiđe forum, a ti pljuvači neka ponude bolje uslove umesto što kenjaju po tuđim. Ko hoće neka proba, ne mora da radi do penzije niti uopšte ako mu se ne sviđa. Zbog takvih filozofa i kenjatora su mnogi vredni članovi otišli sa foruma. I da, ja sam '89, položio sam za A u proleće 2008. i iste godine sam legalno vozio r1 koju je kupio brat od strica, doduše, mislim da je imala 150 ili 170 konja, tada se sa 18 godina mogla dobiti puna A kategorija. Promenio Novembar 3 član milomir22 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 611 Napisano Novembar 4 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan E,pa da sam tamo, odmah bi se prijavio...to je sve moj posao koji volim bauljati...super... mnogi kukaju da nema posla...ima ,tko hoće raditi...,to može i umirovljenik sa iskustvom uredno odrađivati... i ! ... šta se događa poslije- kolega- zaposli Nepalca...Indijca...oli Ukrajinca...eee,onda se svi jave da kako to ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3093 Napisano Novembar 5 Drug član, 1696 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jao... juce bas htedoh da komentarisem, napisah, i odusto sam... Ali, opet me gadja... Nek se javi kolega, da li je i koga zapislio, i koliko s ttaj neko zadrzao. Koliko je ljudi radilo za god i po, od kako je oglas postavljen? Mozda ne stize da se javi od silnih miliona, jer se javio 2013, pa 2024, a zadnji put prijavljen juna. Ipak, kripto je to. Ne stize se. Moraju bilioni da se vrte. Molim vas ne dajte mu na znacaju i ne dizite lazni moral i ne nazivajte neradnike ljude koji se ne javljaju na takav oglas. Vec je mnogo komentarisano i molim zakjlucajte temu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 2032 Napisano Subota u 14:33 Drug član, 778 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 11. 2025. at 18:02, milomir22 je napisao: Niti poznajem oglašivača niti imam razloga da ga branim, ali mislim da kenjanje po tudjem oglasu nije dobro, kao što smatram da ne treba ni hvaliti unapred. Kako si smeran i dosledan.... ...ali IPAK si se prosrao za medalju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3958 Napisano Subota u 14:35 Malinar u pokusaju, 1812 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @Cvijanovićmolim te, obrazloži? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 2032 Napisano Nedelja u 06:24 Drug član, 778 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo,da obrazložim. Kladionice i kripto valuta su razbile viziju rada(posla)za realni novac. Čime se baviš- zaista ne znam,ali si poslednji komentar dao u temi ,,kripto valute" tako da imaš i te kako razloga da ga braniš i držiš mu stranu. Ono što me iniciralo da ti odgovorim je sledeće... Ubeđen si da je poslodavac postavio oglas ovde ne bi li zaposlio ,,nekog od naših" Koji bre naši?! Mišljenja sam da poslodavca zabole qraresko koga će i čije dete će zaposliti. A predpostavljam da si i ti toga svestan Njemu treba naivčina koja se loži na šuplje priče i jedva čeka da sedne na nov i luksuzan motor. Visoka očekivanja i teški kompleksi....To su slabosti kojima on manipuliše. A te slabosti potpomažu kladionice i virtuelni novac. Po meni vi ste ekipa koja je anomalija za zdravu,realnu ekonomiju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3958 Napisano Nedelja u 07:26 Malinar u pokusaju, 1812 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, sad je sve jasno, ovaj kome oči u životu nisam video niti sam čuo za njega (podcast zaista ne mogu da gledam, nisam toliko dokon) i ja smo povezani kriptovalutama i mi radimo, tj. ne radimo a primamo platu. I gledamo koga da prejebemo, da radi za nas za male pare. Bravo, da se prijaviš u mup, takav talenat za inspektora davno nisam video. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3407 Napisano Nedelja u 07:46 Drug član, 1050 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja moram da pitam, koja je razlika u kupovini npr. kile zlata i kupovine jednog bitcoina? Kupiš, čekaš da mu poraste cijena i prodaš. Ne radiš ništa, a zaradiš u oba slučaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 2032 Napisano Nedelja u 09:48 Drug član, 778 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22 ostavljam te u uverenju i raspoloženju pobednika. Neka tvoja bude zadnja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3093 Napisano Utorak u 21:25 Drug član, 1696 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 11. 2025. at 8:46, miki je napisao: Evo ja moram da pitam, koja je razlika u kupovini npr. kile zlata i kupovine jednog bitcoina? Kupiš, čekaš da mu poraste cijena i prodaš. Ne radiš ništa, a zaradiš u oba slučaja. Ili stana, koji pritom mozes da rentas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9860 Napisano Utorak u 22:31 nekrunisani kralj moto cigana, 3286 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam se gluposti načitao. Ništa niste različiti od pravog Ćacija. Toliko osuda na račun jednog divnog deteta ( jbga, znam ga još dok je upisivao Teslu), sada ozbiljnog, mogu da kažem svetskog čoveka koji je svojim radom i pameću uspeo da dođe do nečega o čemu ni ne znate da postoji. Toliko zlobe niodčega, pogan smo narod, nikada ovde neće biti bolje. 5 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2238 Napisano Utorak u 22:57 Drug član, 999 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Srbija se saginjati nece! Cudan smo mi narod. Da mi je neko ponudio ovaj posao pre 25 godina oberucke bih ga prihvatio. Neko mora da vozi traktor, a neko da otvara kapiju, jbg. Nije sramota raditi bilo sta, sramota je sedeti i kukati da nemas, a pri tom birati poslove kao da si magistar nauka. Nije ni cudo sto nam Nepalci voze autobuse i prodaju zvake na trafici. Jos malo ce i decu poceti da nam prave. Na zalost. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 1002 Napisano Utorak u 23:18 Zainteresovan, 431 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nisam razumeo ponudu ali meni se cini da je dobra. Koliko sam razumeo 1000 na sat. Ako bi neko radio 8sati dnevno 20 dana to je nekih 160 000. Po meni to je dobra plata. Radim kao rukovodilac komplexne proizvodnje 24dana u proseku mesecno a imam i trece smene za malo vecu platu. Opaske tipa sluga,potrcko i slicno su mi suvisne...pitajte koliko ima radnik na gradjevini za 10sati dnevno pa ce vam biti jasnije. Pri tome ne istovara cement vec obavlja poslove. Ovo je samo moje misljenje,ne namecem ga nikom,niti osporavam bilo cije negativno ovde. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 413 Napisano Utorak u 23:45 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja tri odgovora veoma pametna I ispravna,svaka cast!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2856 Napisano juče u 00:38 (promenjeno) Andragog, 5429 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je sasvim ok i realan. To sto trazi, platiće. Normalno je da ako radis u nekoj firmi ispuškariš auto ili da gazdi dovezeš decu iz obnaništa itd. Ako se pokaze da je od poverenja kroz vreme, mozda dobije i kancelariju, obuku (ili nesto drugo) itd a da traze drugog ličnog "asistenta" Posao ne tražim ali da mi treba, prijavio bih se !!! Imam ABCE, engleski zamuckujem, a sijalice menjam jednom rukom ! Promenio juče u 14:59 član srbac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6946 Napisano juče u 03:08 (promenjeno) Enduraš, 6594 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, pedjazz said: Mozda nisam razumeo ponudu ali meni se cini da je dobra. Koliko sam razumeo 1000 na sat. Ako bi neko radio 8sati dnevno 20 dana to je nekih 160 000. Po meni to je dobra plata. Radim kao rukovodilac komplexne proizvodnje 24dana u proseku mesecno a imam i trece smene za malo vecu platu. Opaske tipa sluga,potrcko i slicno su mi suvisne...pitajte koliko ima radnik na gradjevini za 10sati dnevno pa ce vam biti jasnije. Pri tome ne istovara cement vec obavlja poslove. Ovo je samo moje misljenje,ne namecem ga nikom,niti osporavam bilo cije negativno ovde. Nisi razumeo ponudu. Trebaš da budeš na raspolaganju 24h, a plaćen si samo za ono vreme kada si direktno angazovan, nisi zaposlen sa osmočasovnim radnim vremenom. Znači može da te pozove u bilo kojem trenutku da bi obavio nešto, ako ti za to treba sat vremena dobiješ 1000 din. Pa i ja bi kao običan radnik voleo da nadjem pomoćnika koji bi pristao na te uslove. Inače, pomenuo si radnika na gradjevini, običnog fizikalca ne možete da nadjete bez 50-80e dnevnice i to se unaprd raspituju šta je posao, ako je nešto teško odbijaju, čekaju lakši angažman. Promenio juče u 03:10 član aca-pn 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2856 Napisano juče u 10:05 Andragog, 5429 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Pise Radno vreme po dogovoru i Vasim mogucnostima. Mozda i ne bude vikend, zavisi od dogovora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2896 Napisano juče u 12:46 Drug član, 1168 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam se gluposti načitao. Ništa niste različiti od pravog Ćacija. Toliko osuda na račun jednog divnog deteta ( jbga, znam ga još dok je upisivao Teslu), sada ozbiljnog, mogu da kažem svetskog čoveka koji je svojim radom i pameću uspeo da dođe do nečega o čemu ni ne znate da postoji. Toliko zlobe niodčega, pogan smo narod, nikada ovde neće biti bolje.Mrle, ne znam koje si godište ali bi rekao dosta stariji si od mene, tako da, godina ti sigurno ne manjka i do sad si valjda razumeo da se uspeh ne prašta. Meni oglas ne odgovara i ni ne pljujem ga. Da nemam posao koji imam iskreno bi se možda i prijavio. Svakako, nekom je možda više fer ponuda nekog trgovinskog lanca da radiš za minimalac i vikende i praznike i sve i još kičmaš kao konj u komori recimo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 1002 Napisano juče u 14:39 (promenjeno) Zainteresovan, 431 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, aca-pn je napisao: Nisi razumeo ponudu. Trebaš da budeš na raspolaganju 24h, a plaćen si samo za ono vreme kada si direktno angazovan, nisi zaposlen sa osmočasovnim radnim vremenom. Znači može da te pozove u bilo kojem trenutku da bi obavio nešto, ako ti za to treba sat vremena dobiješ 1000 din. Pa i ja bi kao običan radnik voleo da nadjem pomoćnika koji bi pristao na te uslove. Inače, pomenuo si radnika na gradjevini, običnog fizikalca ne možete da nadjete bez 50-80e dnevnice i to se unaprd raspituju šta je posao, ako je nešto teško odbijaju, čekaju lakši angažman. Posto se bavim pored drustvenog i privatnim biznisom,samim tim sam izlozen,dogovaranju,ugovaranju,pregovorima....takodje imam radnike tipa ovog sto se trazi u oglasu,a to su povremeno privremeni poslovi,a radnicima koji rade kod mene su to dodatni poslovi. Dvojica su mi i kolege sa posla. Plus tri zene,plus moj sin kada stigne od skole i koji ima isti tretman kao ostali. Svakom od njih sam rekao sta se od njih ocekuje i pitao da sami kazu koliko smatraju da budu placeni po satu. Kada su rekli to je bila i dogovorena satnica. Plus sam im rekao da ako rade 4 sata u kontinuitetu imaju obrok po zelji,bilo da poruce iz restorana,bilo da idu u restoran po njihovoj zelji. Da poruce sta im srce iste. Vreme i duzinu rada odredjuju sami potpuno autonomno. Imaju kljuceve od objekata...dodju i rade... Sami mi jave koliko su radili. Ne proveravam ih. Svi su veoma zadovoljni i vole da dodju da rade. Prilikom isplate ih uvek castim. Jedna zena koja inace vodi finansije u jednoj poznatoj Cacanskoj firmi mi je rekla da se psihicki odmori kada radi kod mene,i da imam 20 dana mesecno posla,napustila bi firmu i radila samo kod mene. A sada ono glavno: placam ih slicno kao sto je ponudjeno u ovom oglasu. Sto se tice radnika na gradjevini,u Cacku rade za oko 50e dnevno...uglavnom po 10 sati...dakle 5eur po satu. Ne znam za druge gradove. A u ovom oglasu pise lepo: Radno vreme: Fleksibilno – ujutru, uveče, vikendom – po dogovoru i Vasim mogucnostima Rad se odvija povremeno, u skladu sa tvojom dostupnošću Suma sumarum...mislim da sam razumeo dobro oglas, radio sam takve stvari nekada davno za mnogo manje novca i bio zadovoljan. Danas zaradjujem mnogo vise i od ove projektovane zarade u buducnosti na oglasu, ali kako cesto volim da kazem ...koliko god danas mogu da zaradim nisam izgubio postovanje prema novcanici od 20e koliko sam nekada dobijao za ceo dan struganja drva u sumi,po blatu i potocima. Ja gledam sa te platforme,ali postujem one koji misle da je ova ponuda mizerna i coveka nedostojna. Imam 50 godina i da nemam dodatni posao meni bi ovaj odgovarao. A ako je oglasivac covek od reci i integriteta ja licno bi lako tih njegovih 1000 din pretvorio u duplu ili troduplu satnicu. Jer za sve navedeno sam sposoban i mnogo vise od toga. Kod ovakvih oglasa svi komentarisu ponudu,malo ko pomisli koliko bi mogao da pruzi u odnosu na ono sto se trazi. Eto dokon sam pa ubijam vreme sa ovom malo gabaritnijom opservacijom situacije P.S. Kada sam trazio radnike,apsolutno mi nije bilo bitno koliko mogu da pruze,koliko su sposobni,vredni....prva stvar koju sam gledao je kakvi su ljudi. Imam li u njih neograniceno poverenje. Mogu li da im okrenem ledja. A ostalo su savladavali i ucili u hodu. Saradjujem samo sa dobrim i postenim ljudima,to je moj modus operandi. Mogu da imaju i manji ucinak,ali to je sekundarno kod mene. Promenio juče u 14:45 član pedjazz 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...