balkanlover70 698 Napisano April 16 Drug član, 710 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima Da li je neko od clanova foruma bio? Ili mozda poznajete nekog ko je bio , ko bi rado dao savet sta i kako? Plan je za 2026. .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6491 Napisano April 16 (promenjeno) Enduraš, 6431 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bio kratko, retka zemlja gde moze da se vidi srp i čekić na ulici. Ljudi su ljubazni, skoro niko ne govori engleski, nigde u restoranu nema drugog pribora sem štapića I jako je jeftino. Najbolje pivo koje sam tamo nasao, košta 1$ u fensi restoranu, kompletan ručak 5$ Promenio April 16 član aca-pn 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7542 Napisano April 16 Drug član, 3131 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn Kako sto je sa Francuskim? Bili su njihova kolonija, da li im je ostao kao u Africi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6491 Napisano April 16 Enduraš, 6431 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, francuski ne govorim, pa nisam ni pokušavao da se tako sporazumevam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2083 Napisano April 16 (promenjeno) Drug član, 1128 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio motorom, vec poslovno pre.. pa ima sad vise godina. Ima se tamo dosta toga obici, priroda je super. Ja sam bio najvise u Sajgonu samom. Ocekuj nenormalne guzve itd. po tim vecim gradovima. Nazalost nisam otisao do Da Nang-a, ali su mi ga svi vijetnamci nahvalili. U svakom slucaju, i tek kako se ima sta videti... moram se vratiti da posetim sve E da, nemoj da ti bude cudno ako bulje u tebe i slicno, pa i po restoranima. Meni su cak mazili stomak na ulici Promenio April 16 član Abi 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2336 Napisano April 17 Mr., 588 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Bio poslovno proslw godine. Nesto kratko u Hanoi i Hue. Vietnam je extra u svakom pogledu. Klima u Hanoi je poprilicno ljepsa nego juznije. Hladnije je i nema ni blizu toliko vlaznosti. Hanoi je prelijep grad gdje se ima sta vidjeti. Za Da Nang sam isto cuo samo najbolje. Cijene su bas bas ok. U sv slucaju sa Vietnamom ne mozes omasiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 822 Napisano April 17 (promenjeno) Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo cu se raspisati: Vijetnam je super! Bio prosle godine jedan mesec, dosta sam vozio i motor, nekih 3000km sever i sredina. Najpoznatiji je Ha Giang loop, jako zanimljivo za voznju. Saobracaj je neverovatan, jako dobro iskustvo - ogromna zemlja 100 miliona stanovnika, isto toliko motora verovatno - nema previse semafora po gradovima, pesake samo izbegnes, retko se staje, samo tece i vozi se . A priroda odlicna van gradova. Moderni gradovi, siroki putevi, lepi mostovi - solidan urbanizam u gradovima uz more (pogledaj Da Nang recimo) Hanoi zanimljiv, i specifican, stari grad (old quarter za izlaske i druzenje). Mnogo ljudi. Hrana super, jako jeftino. Veoma dobri hoteli do plaze (tipa Soho) 15e dan, pice u gradu dzabe, veliko toceno pivo u kaficu se moze naci vec od 30tak dinara u Hanoi-u, razni obroci za 100dinara, odlican rostilji i morska hrana... Koliko god da je drustvo, plati ko stigne, racun na kraju zanemarljiv. Jedino sto jedu pse , nije toliko cesto ali ima restorana gde sluze. Poznato pivo 333, Ba Ba Ba :), sto je kolega spomenuo i vino od pirinca (Zoo), mada to nema po kaficima, prave ga kuci, kao mi rakiju, jako lepo i blaze od rakije... Neuporedivo sa cenama u EU - Pogledam sada u Spaniji, 3 velika piva i koktel, 35e. U Hanoi-u drustvo od 5-6 ljudi, pijemo celo vece, 30-35tak piva bilo, racun ukupno do 15e :). Stranci zive za 10tak e na dan bez problema, i to lepo sa puno slobodnog vremena. Ljudi su svuda prijatni, dosta ima i stranaca koji zive u vecim gradovima, (iz USA, EU). Devojke su im super isto, simpaticne bas, otvorene ali i nekako tradicionalne/zenstvene dosta sa druge strane. Jedino more onako, nije nesto u prvo planu u vecini mesta ali lepo vreme/priroda. Uz Tajland mi je Vijetnam najbolji u Aziji (ne volim previse mesta tipa Singapur, Dubai, Katar, Japan, sve striktno sa zakonima, vestacki, fensi/preskupo, nigde prirode, opustenosti, jedino lepo za obici i to ali krace). Promenio April 17 član Blackened 12 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1049 Napisano April 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan bio desetak puta, potpisujem sve prethodno i mnogo toga jos! plus obavezno obici phu quoc, iznajmis skuter za 3 dolara na dan i milina, po meni daleko bolji izbor nego izvikana ostrva na tajlandu, plaze fenomenalne, ljudi nasmejani, zabava nonStop a devojke...... Promenio April 18 član bobi_krofna 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 170 Napisano April 17 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Нисам никад био, али од колеге била нека другарица, вратила преко 1500$ кући, каже да је баш баш јефтино све, и смештај и клопа и пиће Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 698 Napisano Nedelja u 21:41 Drug član, 710 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan U planu je obilazak motorom , sprema se plan , mozda se neko sa foruma i pridruzi pa pitanje glasi - iznajmiti motore (cena,uslovi) ili bolje kupiti pa na kraju putovanja prodati ?Sta se vozi -Royal ? Znaci da trazimo nekog kolegu ko govori francuski ... A da , na Tajlandu sam bio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...